Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 730
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Много ми е приятно , че всички сме с много добри резултати от БСХ , дано и предстоящите прегледи минат така и пак се похвалим 🍀🤗
Бях попитала с какъв видеозон ви наблюдават , ФМ беше с вагинален при мен и следващия ми преглед е края на месеца и тогава ще съм 16 г.с и незнам с какъв видеозон ще е и дали е нормално постоянно прегледите да са с вагинален , даже мисля да попитам док. за коремен за следващия преглед. 🙂
От 11 г.с ме гледат само с коремен ехограф.

# 301
И моята ФМ беше с коремен. Само с коремен ме гледат вече.
Има ли и друга бъдеща мама, на която бебето отговаря на по-голяма седмица!? Моето го изкарват с повече от седмица напред. БХС, изследвания са нормални.

# 302
Преди малко получих леко зацапване и много ме е страх да няма нещо, след малко ще ходя на преглед и дано всичко да е добре с бебо Sad.

# 303
aya_2012, стискам палци всичко да е наред.
S and M, и при мен бебто го мериха на феталната горе-долу седмица напред.

Феталната я правиха с коремен. Преди това с вагинален са ме гледали.

# 304
Здравейте.
След поредното нощно ставане до WC-04:30, като се избърсах(извинявам се за подробностите) имах наситено жълто зацапване. Легнах си и след няколко секудни пак отидох о WC,пак имаше малко от него. Зацапването нямаше никакъв мирис. След това съм заспала по някое време. Притесних се. Сега като станах, от него нямаше и следа. Моят лекар е в отпуск чак до 03.0.,когато ми е и следващият преглед. Сега се чудя дали да не отида да ме прегледат и вземат микробиология???

# 305
  • София
И моята ФМ беше с коремен. Само с коремен ме гледат вече.
Има ли и друга бъдеща мама, на която бебето отговаря на по-голяма седмица!? Моето го изкарват с повече от седмица напред. БХС, изследвания са нормални.
Моето също го изкарвт точно със седмица напред, но в това няма нищо лошо, дъщеря ми винаги беше със седмица назад в роди се мъничка 2,900кг

# 306
Много ми е приятно , че всички сме с много добри резултати от БСХ , дано и предстоящите прегледи минат така и пак се похвалим 🍀🤗
Бях попитала с какъв видеозон ви наблюдават , ФМ беше с вагинален при мен и следващия ми преглед е края на месеца и тогава ще съм 16 г.с и незнам с какъв видеозон ще е и дали е нормално постоянно прегледите да са с вагинален , даже мисля да попитам док. за коремен за следващия преглед. 🙂

Аз вече попитах моя доктор и той ни каза, че до 16-та седмица се гледа с вагинален.😊

# 307
  • Бургас
Преди малко получих леко зацапване и много ме е страх да няма нещо, след малко ще ходя на преглед и дано всичко да е добре с бебо Sad.
Стискам палци всичко да е наред !!!

Анета Димитрова , и на мен ми се случва понякога точно това,което описваш,моят лекар ми пусна МБ ,която излезе чиста,явно е нормално.Но за твое спокойствие може да си пуснеш и ти.
При мен вчера цял ден нямаше нито една болка в корема, явно е било моментно.
Втора нормална бременност ми е,но въпреки това съм голяма паника,а и е коренно различна от предишната.

# 308
Стискам палци всичко да е наред !!!

Анета Димитрова , и на мен ми се случва понякога точно това,което описваш,моят лекар ми пусна МБ ,която излезе чиста,явно е нормално.Но за твое спокойствие може да си пуснеш и ти.
При мен вчера цял ден нямаше нито една болка в корема, явно е било моментно.
Втора нормална бременност ми е,но въпреки това съм голяма паника,а и е коренно различна от предишната.

Ама чудя се дали да ходя днес или утре ,или да си изчакам прегледа на 03.08.

# 309
  • Бургас
Според мен се наблюдавай,ако цветът се промени още,имаш сърбежи,бодежи или някакъв дискомфорт, задължително отиди.Ти най- добре си познаваш тялото.При мен е абсолютно същото,от време на време и еднократно.Hug

# 310
Това го забелязах от както пия Витамините .Вътре има витамин Б ,а той много оцветява урината.И като се бърша е оцветено.

# 311
Здравейте!
БХС и при мен е добре.
И при мен течението е по-жълтеникаво, но не винаги. Нямам други симптоми. Мисля, че е нормално.

# 312
Аз пия Прегнакеър вече 2-ра седмица. Не знам дали е от тях. Ама сега няма и следа от жълтото зацапване.

# 313
  • София
От 8г.с. ме гледат с коремен, но това си зависело от матката. На 1.08 ще ходя на спина бифида.

# 314
Всичко е нормално с бебето но ме приеха в болницата за всеки случай , въпреки че не исках, моят мъж настояваше да постъпя за да не съжалявам после и така 3 дена ще лежа и се радвам че поне бебето е добре.

За майките от Бургас: днес имаше отворени врати в окръжната и обиколих и родилното отделение, общо взето ми направи добро впечатление всичко, даже ни обясниха че снощи едвам са спасили една родилка, която е била с много високо кръвно и добре че е била в тази болница, за да може да реагират специалистите и продължило всичко около 3-4ч.

Общи условия

Активация на акаунт