ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 669
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Eли, ще ме умориш от смях  Joy Joy

Лошото е, че не мога да изровя някой на годинките на Велислав. Всичките на неговата възраст едни...смотанки
Cвежен Mладенов, точно на годините на Велислав е (и много ми хареса в 12 гневни  Wink)
Иван Юруков също не бих отказала.

Чудесни предложения, Злати

В “12 гневни” изкъртва!

А Иван Юруков мисля, че ще намери фенки сред компанията ни Joy А инсега нали набра популярност с Капките

# 166
  • София
Дона, гледай сега

Скрит текст:
Да, да, да за Свежен

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:39 от rosita_ta

# 167
.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:42 от Анонимен

# 168
Да не ми е грях, но Марта играе себе си в ОЖ. Затова и е толкова добра. Съдя по разни интервюта, които е давала, не я познавам лично

# 169

Признавам, има някаква прилика, но....де да знам. Но пък виж Педро Паскал тук..може би заради мустака?

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:42 от Анонимен

# 170
  • София
Аз искам повече Марио, Тони и Зорница. По-малко Стаменова, Марта и Захариев. И достатъчно от останалите - Фотеви, Борис, Романова, Владов и Пенев и новите образи

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:38 от rosita_ta

# 171
Да не ми е грях, но Марта играе себе си в ОЖ. Затова и е толкова добра. Съдя по разни интервюта, които е давала, не я познавам лично  
  Hands V Hands Plus1

А още по-добре и тупаше  ролята на онова стринче с бархетното пеньоарче  в Каналето - мацката на Кирето .
В някаква статия или интервю  ставаше въпрос ,че тя /представете си /  била нудистка . От както го прочетох , не мога да я възприема  в каквато и да е роля , гледката , която ми изниква е ..... . Shocked Rolling Eyes

Нещо и аз подпалих  afwitch метлата .
Англичаните нещо полегват на Белгия  newsm78

# 172
  • София
Ели, толкова си могат. Нямат причина да полягат, защото така се натрисат на Колумбия. Победителя пък ще играе с Япония.
Божее съвсем съм се повредила да гледам футбол.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 00:15 от rosita_ta

# 173
Оуу, Владимир Зомбори мнооого ми харесва. Grinning Може да конкурира Тони по бицепси хаха. Другите двама не ги знам. Иван Юруков не бих отказала, аз го харесвам и мисля, че за лекар ще пасне идеално.

# 174
Оуу, Владимир Зомбори мнооого ми харесва. Grinning Може да конкурира Тони по бицепси хаха. Другите двама не ги знам. Иван Юруков не бих отказала, аз го харесвам и мисля, че за лекар ще пасне идеално.
Никой не може да конкурира Тони по бицепси. Joy

Оххх, аз пък страдам за Англичаните. Cry Знам, че минават, но ако пднат, ще играят с Колумбия. Абе на това Световно се представят значително по-добре от предишните. Сравнително доволна съм.

# 175
Ели, на мен ми останаха едни испанци и французи след снощното фиаско, но пък съвсем в традицията да отпадат шампионите в групите Joy

# 176
Mari_Mar  е пуснала от нейните линкове /от тях можеш да си запишеш епизод/ за всички сезони  в другата седянка. Страхотна е Flowers Hibiscus
Аз си записах  финала на сезон 5 и периодично се лекувам - има  невероятен /уника-а-лен/ терапевтичен ефект Joy Hug
Владимир Зомбори малко ми прилича на младия  д-р Рос /май така беше / .
Майче , от тортата ли стана голямо коте Joy ? Да не е била с блат-пържолка ?

# 177
Кой е д-р Рос? Рос от Приятели?

Москита, изгледа ли клипчето?

# 178
Джордж Клуни - д-р Дъг Рос .
Леля още помни .

# 179
Джордж Клуни - д-р Дъг Рос .
Леля още помни .

ъъъъъъ.....ааа, тоя, Спешно отделение. Гледала съм точно 2-3 епизода и не им знам имената. Там ми допадна един...плешивичък с очила. Изглеждаше добричък, миличък и ....не ми се смейте....много гушкав Joy

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:55 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт