Звездни компромати- 369 част

• 81 339
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Без изобщо да ги знам тия двамата убавци, се оказа, че съм гледала момата в едно от клипчетата й в нета. Дъщеря ми беше пуснала да гледаме кучетата й и какви торбички с изненади им беше купила. Та още тогава ми направи впечатление, че кибаргчето е доста примитивно, разбирайте глупаво. Има около 100 думи речников запас. Чар, харизма или нещо каквото и да било, че да ми стане поне малко симпатична - нема братче, абсурд. Влогърка, благодарение на стандарта й на живот, осигурен от ботоксирания й чичо, пардон, приятел или там какъвто й се води.

# 541
  • Варна
ех, Пенелопе, къде си ти, къде са те...
Пенелопе така и не успях да я харесам и се чудех как всички й се възхищават, само аз не.
Обаче, след снимките на семейство Биомет, започвам да я оценявам Пенелопето!

# 542
Някой преди беше предложил да се направи отделна тема за българските киборги. Определено има защо. След Пенелопе, тези двамата ми развалиха вкуса.

# 543
От тази тема разбрах, че никнеймът на Ирина Тенчева е бил точки и чертички, по-точно равно. Видях такъв в първите теми в раздел Красива мама (томболите). Да не се е върнала във форума?

Чертички точки стана след като имаше тема за нея и Иван и ѝ се размяташе профила на лични. Тогава от модератор бе поизртит и стана чертички. Дори да се е върнала, няма да е така безлично.

# 544
  • До морето
Епична тема беше тази за Ирина. 3 неща могат да разпалят форума така -
Ирина vs. Вихра
Анджелина vs. Анистън
Николета vs. Aлисия 😁

# 545
  • Варна
И аз помня темата за Ирина.
Тогава разбрах, че е била съфорумка, житие, битие.
Защо ми се струва, че тя единствена, която получи един вид протекция от бг мама и " скриване" чрез промяна на ника й в чертички, точки и там каквото и да е?

# 546
Е, за първи път мъжът в двойката е с повече корекции, Домусчиев прах диша след този.

Този бивша жена има ли, деца? Нещо по пикантно от конюшните моля Joy

# 547
Изтървала съм. Този, който коментирате от поста на Кристи ли е?
Някакъв кифльок със съответната кифла? Не не може този да е на 55.
Връщах се назад да ви чета...
Тези ли са киборгите?

Няма да слагам в скрит текст, докато не ми го направят достъпен на мобилна!!!!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 08:20 от Билян@

# 548
  • Варна
БГ Барби и Кен нямат ли деца? С този кучкарник приличат на изкукали пенсионери. Грехота на тази поляна да не тичат дечица. Кой ще наследи всичко това?

# 549
БГ Барби и Кен нямат ли деца? С този кучкарник приличат на изкукали пенсионери. Грехота на тази поляна да не тичат дечица. Кой ще наследи всичко това?

Какво наследяване, с тези бугатита за 5 милиона няма да остане нещо за наследяване.

# 550
  • Gotham City
Цвети е на около 25-26   Peace

# 551
Предната партньорка на Ваньо Алексиев беше съсвем нормално на вид момиче, да не кажа скучно, пак в “светлата гама - очи, коса, кожа”. За половин година заприлича на Цвети и след още 2 г се разделиха. После Цвети пое по същия път . Но има повече амбиция и направи този бизнес с кученцата, докато предната просто изчезна .

# 552
Боже, наистина ли има хора, които гледат тези глупости и колко скучен трябва да е животът ти, за да си губиш времето да гледаш хорските конюшни!   #Crazy

Ти от небето ли падна в темата?

# 553
  • София
ех, Пенелопе, къде си ти, къде са те...
Пенелопе така и не успях да я харесам и се чудех как всички й се възхищават, само аз не.
Обаче, след снимките на семейство Биомет, започвам да я оценявам Пенелопето!
Вчера си причиних глупоста да разглеждам снимките на Джулката или по точно на мъжът й
Причиних си и Гущерова.
Сутринта с темата видях още двама сбъркани.Мъжът за мен си е скрит гей ,на която и снимка да го гледам ,все гей ми изкача в главата,но трябва да е мъж за пред "света".

Вече всички женски образи,различни от този на трите  кукли, ми изглеждат прекрасни,плакнещи окото. Всеки малък бюст изглежда толкова красив. Много искам да видя киборгите наживо след 15-20г.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:03 от trikitil

# 554
За мен, след 15-20 години ще са тип Донатела Версаче

Общи условия

Активация на акаунт