Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 618
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Под Слънцето
Какви са наградите в предстоящата игра на милка? Не откривам инфо...   

# 1 636
Има само картинка - http://www.milka.bg/

# 1 637

Още е старата игра там, че даже и с грешен линк за участие.

# 1 638
Ако под "играта с палатка" имаш предвид Милка, не е свършила. До утре е
Innocent точно  играта на Милка имам предвид, не мога да я отворя показва ми за нова игра от06.08, но старата с палатката не, може ли линк от някой на който може да влезне...

А новата игра с какви награди е? При мен излиза все още актуалната игра с палатката!

# 1 639
При мен е новата - Надпревара за бисквитки - 06.08-30.08
Само картинка, не пише наградите

# 1 640
има две нови форумни игри Simple Smile

# 1 641
При мен е новата - Надпревара за бисквитки - 06.08-30.08
Само картинка, не пише наградите

Според мен ще е без покупка така като гледам. преди имаше подобна на Милка и наградите бяха бурканите.

# 1 642
Много харесвам бурканите на Милка, особено с Мецана, в предишни игри не ме огря, надявам се да са бурканите и се преборя за Мецанка.

# 1 643
  • София
Аз в Милка нямам късмет. Единствено възглавнички спечелих и то от 4 бележки 3 възглавници, дори и одеало не успях да спечеля. В сегашната игра пак нищо. Така че за техни игри не се и надявам.

# 1 644
Очилата от Somersby - първа седмица. Еконт.
Скрит текст:

# 1 645
 Здравейте! Някой може ли да ми каже  Кармела наградите с коя куриерска фирма се разнасят, защото ми казаха,че преди седмица е предадена наградата на куриер

# 1 646
Скрит текст:
Пращат ли смс или направо идват?

# 1 647
Здравейте! Някой може ли да ми каже  Кармела наградите с коя куриерска фирма се разнасят, защото ми казаха,че преди седмица е предадена наградата на куриер
На мен лично представител ми я донесе ( Варна)

# 1 648
  • Across the Multiverse
Скрит текст:
Изглеждат с пластмасова рамка имитация на дърво, или греша? Мислех, че трябва да са с дървена ...

# 1 649
Аз в Милка нямам късмет. Единствено възглавнички спечелих и то от 4 бележки 3 възглавници, дори и одеало не успях да спечеля. В сегашната игра пак нищо. Така че за техни игри не се и надявам.

Аз миналото лято спечелих одеалце за пикник от играта Милка waves. Не е кой знае какво, но става.

Общи условия

Активация на акаунт