На пазар във Варна - 50 тема

• 58 021
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Момичета,
бихте ли ми препоръчали добър ортопед травматолог, който работи в събота или до към 19 часа в работен ден?

Препоръчвам д-р Гилев, не работи със здравна каса.

# 406
  • Варна
Потвърждавам положителните отзиви за д-р Момчил Георгиев. Работи и до по-късно в Хелиос, часовете често не се спазват и сме чакали и по 2-3 часа. Когато има спешен случай, влиза с предимство (и на нас ни се е случвало).

# 407
  • Варна
И аз съм с положителни впечатления от д-р Момчил Георгиев.

# 408
От мен и съпруга ми голям минус за Момчил Георгиев последните година две. Беше (!) наш ортопед десетина години. В момента - километрипни опашки, претупване, нерви. Ще станат две години откак чакам позвъняване да ме включат за ямр на китката.

# 409
  • Варна
Момичета,
бихте ли ми препоръчали добър ортопед травматолог, който работи в събота или до към 19 часа в работен ден?
Ако държите на това работно време трудно ще откриете читав специалист. И почти сигурно няма да работи по каса. В този ред на мисли, ако е нещо спешно идете в спешен кабинет в окръжна болница. Ако не е - по-добре изберете специалист според това какъв е проблема и се съобразете с неговото работно време. Дано намерите бързо разрешение на проблема си!

# 410
  • Варна
Мами, ще помоля някой ходил на цирк Балкански да сподели първи ред ли е за предпочитане или следващ?

# 411
Има едно магазинче за бельо и бански и вътре шият също. На улица Марин Дринов, между Чаталджа и Цар Освободител се пада. Като тръгнеш от Чаталджа по Дринов надолу, по левия тротоар, малко преди да излезеш на Цар Освободител.

Аз лично не съм доволна от шивачката, занесох 2 цели бански за лека корекция, тя настоя да ми изреже бикини зоната с 1см, като ги взех, бяха скъсени поне 5см и сега приличат на долнище на бански от 90те, суупер тънки отпред и отзад.
Ти искаш едно, но тя прави каквото на нея и харесва
Аз от години ползвам ателието за корекции на дрехи и съм била винаги доволна.Последният път и бански бях носила,добре го направи.Ако имам нужда да ми се коригира нещо по-сложно знам,че там ще ми го направят със сигурност.Иначе,ако е за един прост подгъв ходя и в Гранд мол,че ми е по-лесно паркирането,но там пък за повече от подгъв не я бива шивачката.

# 412
  • Варна
Мами, ще помоля някой ходил на цирк Балкански да сподели първи ред ли е за предпочитане или следващ?

Аз съм ходила преди няколко години и не бих препоръчала първия ред. Но зависи от човека, на мен някои номера от спектакъла ми дойдоха твърде страшнички, но на друг може да му хареса по - силното усещане.

# 413
  • Варна
Добър ортопед е д-р Момчил Георгиев, но не знам работното му време.Кабинета му е в МЦ Хелиос др Иво Лозанов Сити Клиник. Работи понеделник и сряда след 14.Прави ми безкръвна операция на рамо.Обяснява подробно.

# 414
  • Варна
Здравейте, да попитам има ли майки, които водят децата си в училище за бебета и деца Киндиру? Ако да от каква възраст започнахте и какви са отзивите?

# 415
  • Варна
Преди малко повече от две години водих малкият ни син. Беше група уомбат, забавно му беше, но не всички упражнения искаше да прави. Около 40 минути е занятието. Понякога имаше повече деца от необходимото според мен, а помещенията им бяха малки. Записах го с ентусиазъм, защото имаха зала до вкъщи (до IV ЕГ), но после се оказа, че залата е само до градинката на Червения. Много неудобно за паркиране ми беше. Сега не знам къде се помещават, може да пробвате, имат записвания за един безплатен урок.

# 416
  • Варна
Момичета, посъветвайте ме къде около Червения, Чаталджа, центъра мога да намеря глицеринови сапуни от този тип - фабрично опаковани, а не да ми ги режат на момента от голям калъп. Трябва да купя няколко утре. При това ми трябват такива с "морски" аромат и на поносима цена.

Купувала съм си от Несебър, Обзор... но във Варна никога не съм се заглеждала за такива.

# 417
  • Варна
В Елитис на Чаталджа има продукти на тази фирма, сигурно и глицеринови сапуни предлагат

# 418
  • Варна
Благодаря за включването. Вчера минах през Елитис на ЖП гара и не видях... На фирмата изобщо не държа. Моите не са на тази. Просто намерих такова изображение.

Ще мина и през този Елитис. Дано и още някой може да помогне.

# 419
  • София
Провери в дрогерията с/у ЦКБ (бившето бинго "Мустанг"), по стълбичките нагоре. Не знам само цените как ще са там.

Общи условия

Активация на акаунт