Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 805
  • 373
  •   1
Отговори
# 105
И още един много сериозен аргумент от страна на женската аудитория. Постоянен акцент на 38 годишния чичак, а толкова много съм чел, че видиш ли мъжа преди тази възраст въобще не бил на себе и видиш ли нищо не знаел. Как една и съща възраст се използва веднъж като топ възрастта за мъж, който се е осъзнал и е стъпил здраво на земята и същата възраст се използва в смисъла на чичака, който само иска да мези с агнешко и да се фали на приятели. Немате угодия дагае
Прави ми особено впечатление един много сериозен аргумент, на който акцентират голяма част от жените списващи по темата !!! "Да те мине и да се хвали, че те е минал, като ще каже човек, че кой знае какво ще се случи, ако някой я мине и се похвали и че мъжете едва ли не живеят само за да минат някоя млада девойка и да се похвалят и че това е някакво чудо едва ли не. Разбира се много мъже биха си почесали егото по този начин, но нещата съвсем не се изчерпват с това. Много е плитко да смятате, че това е светая светих за един мъж на 38 .

Не се акцентира толкова на хваленето, колкото на факта, че за въпросния Иван авторката на темата е странично забавление и нищо повече. Той и да не се похвали, в един момент за околните ще стане ясно дали му е вързала или не.
Тя нека им прави увеселение след работа на мила вечеринка, пък после ходи да доказваш, че нямаш сестра... 

Но как така рязко решаваш, че тя е забавление и нищо повече . Може в един момент да се окаже, че той вижда шанс за ново начало в живота. На какво основание решавате, че не може да има нещо повече ми е много интересно.

# 106
И още един много сериозен аргумент от страна на женската аудитория. Постоянен акцент на 38 годишния чичак, а толкова много съм чел, че видиш ли мъжа преди тази възраст въобще не бил на себе и видиш ли нищо не знаел. Как една и съща възраст се използва веднъж като топ възрастта за мъж, който се е осъзнал и е стъпил здраво на земята и същата възраст се използва в смисъла на чичака, който само иска да мези с агнешко и да се фали на приятели. Немате угодия дагае

За момичето е чичак. За мен може да е сочно агнешко. Зависи от гледната точка.  Laughing
Абе, за 20-годишните момичета и 30-годишните мъже са чичаци. По принцип, че днес на някои 30-годишни още майките им сменят памперсите и ги кърмят на поискване...

# 107
  • Най-красивата страна
А за какво му е на младото свободно момиче женен мъж с две деца,че и два пъти по-възрастен.
Като може да си намери млад мъж на нейната възраст ,без ангажименти с който да има нормална връзка.

# 108
Скрит текст:
Прави ми особено впечатление един много сериозен аргумент, на който акцентират голяма част от жените списващи по темата !!! "Да те мине и да се хвали, че те е минал, като ще каже човек, че кой знае какво ще се случи, ако някой я мине и се похвали и че мъжете едва ли не живеят само за да минат някоя млада девойка и да се похвалят и че това е някакво чудо едва ли не. Разбира се много мъже биха си почесали егото по този начин, но нещата съвсем не се изчерпват с това. Много е плитко да смятате, че това е светая светих за един мъж на 38 .

Не се акцентира толкова на хваленето, колкото на факта, че за въпросния Иван авторката на темата е странично забавление и нищо повече. Той и да не се похвали, в един момент за околните ще стане ясно дали му е вързала или не.
Тя нека им прави увеселение след работа на мила вечеринка, пък после ходи да доказваш, че нямаш сестра...  

Но как така рязко решаваш, че тя е забавление и нищо повече . Може в един момент да се окаже, че той вижда шанс за ново начало в живота. На какво основание решавате, че не може да има нещо повече ми е много интересно.
Ако иска девойката, да опита, ша ли стане новото начало в някакъв необозрим момент, ама първо да му се съгласи на щенията... нека те послуша какво пък толкова, нали!? Той, горкият, как беше, че не ми се търси постинга ти назад... с жена - 70-80 кила, кисела и престаряла, щото е на годините на левента... Аххахах!

# 109
Овикахте го горкия човечец, значи. Mr. Green
Може да е женен за някоя бг-мама просто и да не му се прибира в къщи.  Wink

# 110

Вече го казаха хората с опит : ново начало се захваща след поставен край. Не обратното.Защото в 95% от случаите, мъжът се връща при семейството си.
Моят опит също потвърждава горното. Бившият ми до последно, до деня преди развода имаше надежда, че ще се откажа, и ще се съберем отново. И не че имаше намерение да слага край с любовницата, не.Предполагам, заради гузна съвест само.

# 111

Не се използва възрастта като показател дали мъжът се е осъзнал и знае какво иска, а факта, че е семеен. Дали е на 20-40-60г е все тая, при положение, че жена му вкъщи му гледа децата, докато той точи лиги по други.

Решавам така рязко, че тя е забавление, защото това е описала авторката. Ако той търсеше ново начало, щеше да приключи брака по живо по здраво и да си търси новото начало спокойно.
Ние тука доматите с колците ги ядем....  

# 112
Много е плитко да смятате, че това е светая светих за един мъж на 38 .

Някой да е говорил за "светая светих"? Нещо доста по-различно е.

# 113
Медичките следва да гонят колеги и да хващат перспективните, докато са млади, че после да имат печеливша практика.
Аз "Ванката" не го оправдавам, но ако ще четем морал и ще осъждаме... не виждам морална разлика между двете ситуации:
- мъж да оглежда мацките според коя по-лесно ще даде
- жена да оглежда мъжете според кой ще изкарва повече.

Ти явно въобще не знаеш какво е морал щом не виждаш разлика. От едната страна имаме женен мъж, който обикаля заведенията в търсене на лесна плячка за свободното си време, а от другата страна имаме имаме младо и необвързано момиче, което има право да избере мъжа до себе си по какъвто й е кеф критерий.
Иначе аз не бих се занимавала с женен не от женска солидарност, а от обич към себе си. Обичам се достатъчно много, че да ставам изтривалката на някой. Относно жената, която го чака вкъщи, то ако не е тази сервитьорка, ще е друга. Единственото спасение е изхвърлянето на помияра на улицата.

# 114
Преспи с Иванчо да ти мине мерака. После като те смени със следващата, ще поревеш и ще ти мине.

И не вярвай на думите му, лъже те.

# 115
Овикахте го горкия човечец, значи. Mr. Green
Може да е женен за някоя бг-мама просто и да не му се прибира в къщи.  Wink

На БГ-мамите мъжете им ги гледат в очите и подават лапка при поискване.

# 116
Щоооо... мъже много и за щастие от всякакъв калибър, цвят и акъл. Един на 38 може още да слуша маминка, а друг да е наясно с плуването срещу течението. Остават още около 2 милиарда комбинации, ако ги вземем от 18 години нагоре (мързи ме да смятам колко са тези около 40-те, затова да подходим кардинално към задачата).
Цитат
Свалил е картите на масата още в началото - женен, с две деца и с никакво намерение да си разтуря семейството заради нея. Ако не е тя, друга ще потърси.

# 117

Вече го казаха хората с опит : ново начало се захваща след поставен край. Не обратното.Защото в 95% от случаите, мъжът се връща при семейството си.
Моят опит също потвърждава горното. Бившият ми до последно, до деня преди развода имаше надежда, че ще се откажа, и ще се съберем отново. И не че имаше намерение да слага край с любовницата, не.Предполагам, заради гузна съвест само.
Не разбирам защо според теб новото начало задължително следва да е след поставен край. Ами тя младата пеперудка може да е по кьопава от потенциално бившата. Това няма как да стане ясно още на фона на оставането и след работно време на запивака и раздумка. Що си мислите и че мъжете вадят картофите с динамит. Прагматичното мислене и рационализма на мъжа не предполага такъв непремерен риск. Ако младото яре не е по-добрата алтернатива на киселока вкъщи, да логично тя ще остане минатата, но до голяма степен това зависи от нея самата .

# 118
  • Испания

Не разбирам защо според теб новото начало задължително следва да е след поставен край. Ами тя младата пеперудка може да е по кьопава от потенциално бившата. Това няма как да стане ясно още на фона на оставането и след работно време на запивака и раздумка. Що си мислите и че мъжете вадят картофите с динамит. Прагматичното мислене и рационализма на мъжа не предполага такъв непремерен риск. Ако младото яре не е по-добрата алтернатива на киселока вкъщи, да логично тя ще остане минатата, но до голяма степен това зависи от нея самата .

Иване, ти ли си?

# 119
  • Насред хаоса
Чудиш се как така се реши, че не я искал за нещо повече. Аз пък се зачудих как ти реши, че жена му е киселоч и затовя бедничкият дреме като мисир на джибри по кръчмите и търси някоя да му откликне на мъката, причинена му от киселоча и киселоченцата у дома му.

Общи условия

Активация на акаунт