Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 767
  • 373
  •   1
Отговори
# 120

Не разбирам защо според теб новото начало задължително следва да е след поставен край.

Защото ако няма поставен край, не е ново начало, а странична забежка.
Толкова ли нямаш нищо между ушите, за да схванеш или така ти изнася да се правиш на неразбрал?

# 121
Овикахте го горкия човечец, значи. Mr. Green
Може да е женен за някоя бг-мама просто и да не му се прибира в къщи.  Wink

На БГ-мамите мъжете им ги гледат в очите и подават лапка при поискване.
Преди 15 години ... заклевам се, моята правеше точно това, все едно за нея пишеш. Днес обаче 15 години по-късно не е баш тей Trollface Така че в тая връзка, не знам кой нормален мъж няма да е изкушен от благодарния поглед на младото момиче, което тепърва започва да се усеща жена .. няма да подава лапка ли ... Trollface

# 122
Може да е женен за някоя бг-мама просто и да не му се прибира в къщи.  Wink

Преди 15 години ... заклевам се, моята правеше точно това, все едно за нея пишеш. Днес обаче 15 години по-късно не е баш тей Trollface Така че в тая връзка, не знам кой нормален мъж няма да е изкушен от благодарния поглед на младото момиче, което тепърва започва да се усеща жена .. няма да подава лапка ли ... Trollface
Явно си се изложил, щом жена ти вече не те гледа така.

# 123
Чудиш се как така се реши, че не я искал за нещо повече. Аз пък се зачудих как ти реши, че жена му е киселоч и затовя бедничкият дреме като мисир на джибри по кръчмите и търси някоя да му откликне на мъката, причинена му от киселоча и киселоченцата у дома му.
Често срещано явление е Trollface

Не разбирам защо според теб новото начало задължително следва да е след поставен край. Ами тя младата пеперудка може да е по кьопава от потенциално бившата. Това няма как да стане ясно още на фона на оставането и след работно време на запивака и раздумка. Що си мислите и че мъжете вадят картофите с динамит. Прагматичното мислене и рационализма на мъжа не предполага такъв непремерен риск. Ако младото яре не е по-добрата алтернатива на киселока вкъщи, да логично тя ще остане минатата, но до голяма степен това зависи от нея самата .

Иване, ти ли си?
Разконспирира ме Trollface

п.с На 38 съм, женен съм с две деца и налитам на млади около и малко над 20 годишни, само дето не съм Иван. Trollface

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 20:27 от leko1

# 124

Не си разбрала - той ново начало и светло бъдеще е търсил, ама явно жена му го хванала 😬😂

# 125
Може да е женен за някоя бг-мама просто и да не му се прибира в къщи.  Wink

Значи си гледат кучета, а не мъже. В темата с вицовете прочетох един подходящ - На интервю за работа - Аз работя за пари, ако търсите лоялност, наемете куче.

# 126

Не си разбрала - той ново начало и светло бъдеще е търсил, ама явно жена му го хванала 😬😂
Ама подсмърчал ли е?  Grinning

# 127

Някой, който не е комплексар и може да понесе до себе си жена, а не секс-кукла.

п.с На 38 съм, женен съм с две деца и налитам на млади около и малко над 20 годишни, само дето не съм Иван. Trollface

То затова и такива глупости плещиш, само дето тук аудиторията не е 20-годишни деца.

# 128
  • Насред хаоса
Абе то често срещано явление е и при готина и разбрана жена бедничкият да виси другаде в търсене на глупавичка плячка, ама това не се отчита. Щото то егото и меракът му нямат пръст в това, все оня кисел крокодил у дома го е прокудил. Trollface

# 129
Има хубави и млади момчета, за какво ти е да се занимаваш с тоя чичка и да му правиш кеф? Гледай си ученето, купоните и си търси момчета около твоята възраст или малко по-големи. Да си любовница е унизително и не виждам причина да ставаш такава. Само жени с ниско самочувствие се навиват за такова нещо или пък такива, на които им е само за секса, но свършили младите мъже, та с този да се хванеш.
Те пък 20-годишните дали знаят какво е секс и как се прави?

# 130
В най-прекрасния и романтичен случай - да речем че 38 годишния се е влюбил от сърце в момичето Simple Smile Какво печели тя? Един мъж, който лесно подменя "употребеното" си вече семейство за нов шанс. Той все още е с жена си, дори я води в заведението на новата си тръпка - аз самата бих помислила, че и мен това ме чака след време.

# 131
Е 20-годишните ако не знаят как се прави секс, 25-годишните и те ли са така?

Картинката ми е ясна.
Момичето е от бедно семейство, вероятно от провинцията. Учи усилено, имало е само една сериозна връзка. Самочувствието й не е кой знае колко високо, вижда й се голяма работа, че е привлякла вниманието на по-опитен и материално по-задоволен от нея мъж. Много момиченца на нейната възраст се изживяват като по-зрели от връстниците си момчета и си мислят, че само "истинският мъж" може да ги разбере. Все още не й е ясно, че като се държи като боклук, ще получи и отношение като към боклук.

# 132
Има хубави и млади момчета, за какво ти е да се занимаваш с тоя чичка и да му правиш кеф? Гледай си ученето, купоните и си търси момчета около твоята възраст или малко по-големи. Да си любовница е унизително и не виждам причина да ставаш такава. Само жени с ниско самочувствие се навиват за такова нещо или пък такива, на които им е само за секса, но свършили младите мъже, та с този да се хванеш.

Може да не знаят как се прави ама за сметка на това правят по много  😁

# 133
Абе то често срещано явление е и при готина и разбрана жена бедничкият да виси другаде в търсене на глупавичка плячка, ама това не се отчита. Щото то егото и меракът му нямат пръст в това, все оня кисел крокодил у дома го е прокудил. Trollface

Зад глупавичка плячка се визират 21 години на момичето предполагам?!? Не знам защо, дали просто моя опит е бил такъв, но 40 годишните лели калвът на гола кука и в сравнение с 21 годишните са доста по лесна плячка. Не виждам смисъл в това, ако целта е секс да се юрка да сваля звезди на младото яре предвид, че 40 годишната идва готова и без гащи на среща Trollface

# 134
Може да не знаят как се прави ама за сметка на това правят по много  😁
Дали? Имам син на 20 и имам пряко наблюдение върху него и приятелите му - никакъв интерес към секса (нито към жени, нито към мъже). Дай им фитнес и компютри и не ги търси за друго. 
Със сигурност има и такива, които го правят по много, но като не знаят как? Секса не е само това в онова, секса е изкуство.  Не вярвам да има жена, на която да й харесва, ако мъжа свършва по няколко пъти, но издържа по максимум 5 минути?

Общи условия

Активация на акаунт