Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 767
  • 373
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Да си наивна не те прави боклук - прави те, обаче, лесна плячка.
То си върви с годините, с младостта... и не е лошо "изобщо", в смисъл на общо / винаги / изцяло - но може да те въведе в ситуация / връзка, която да те нарани / да ти съсипе живота / да има сериозни трайни последици за теб - не от добрия вид. Подчертавам, за теб, не за ловеца.

# 151
  • София
Коментарите в стил жената представител на "втория пол" (Симон дьо Бовоар). Огромна част от семействата имат социални функции, основно отглеждане на деца, особено в "цивилизованите държави". Да в мюсюлманските ще убият жената с камъни, както вие с думи я наковахте.

Във форума бг мама ще получиш определен тип мнения. Ако искаш любовна история, изживей я. Не би трябвало изобщо да се допитваш във форум за мнение какво да правиш.

# 152
Moni_9797, защо от толкова много мнения и съвети ти се хващаш само за 1-2, които интерпретираш по твой си начин и целиш да опровергаеш.

Зададох ти въпрос и не ми отговори, на други потребители също. Ще опитам пак - как виждаш взаимоотношенията си с този човек в бъдеще? Как би се почувствала ако преспиш с него, а на следващия ден той се появи със семейството си ни лук ял, ни мирисал?

# 153
Moni_9797, защо от толкова много мнения и съвети ти се хващаш само за 1-2, които интерпретираш по твой си начин и целиш да опровергаеш.

Зададох ти въпрос и не ми отговори, на други потребители също. Ще опитам пак - как виждаш взаимоотношенията си с този човек в бъдеще? Как би се почувствала ако преспиш с него, а на следващия ден той се появи със семейството си ни лук ял, ни мирисал?

Бих се почувствала ужасно, най-вероятно ще напусна. Няма да мога да погледна дори шефа си, какво говорим за жена му и децата.. Писах защото дори аз самата не мога да си обясня как се случи така, че дори да ми направи впечатление, здраво стъпила съм на земята, много далеч съм от фантазиите, че ще избягаме двамата едва ли не, а и не бих искала, дори той да има желанието.

# 154
Ами щом е така, не се поддавай и най-добре сведи общуването ви до минимум.
И за в бъдеще се постарай да поставяш ясни граници при контактите с клиенти тип кварталните коцкари. Те са си с к@рвенски манталитет принципно, но от самата зависи дали ще те приемат серозно и до къде ще си позволяват закачки и свалки.
Както се казва не е виновен този, който яде баницата....

# 155
Аз не мисля, че има нужда тук да се оправдаваш че не можеш да си контролираш чувствата. Каквото правиш си е за теб и само на себе си може да навредиш. Иначе ако не се научиш в живота да се контролираш дори когато не е лесно винаги ще се намери кой да те контролира и да му бъдеш марионетка. Скачай му в леглото на този и гледай резултата после. А иначе остави как ще погледнеш жена му, мисли как ще погледнеш себе си и как ще работиш на място, на което ще си смятана за лесната жена. Малко егоизъм и самочувствие ти трябват, за да не попаднеш в капана.

# 156
Moni9797,всички постове са добронамерени към теб,дадени са ти полезни мнения и съвети,дали ще се съобразиш с тях,ти ще си прецениш.Ще ми се да мисля,че ще постъпиш така,както ще е добре и полезно за теб.

# 157
Хаха, зависи за какво и от кого си желана. Никога не би ми било цел или гордост да съм чесало за крастата на разни отрепки.

# 158

...Писах защото дори аз самата не мога да си обясня как се случи така, че дори да ми направи впечатление, здраво стъпила съм на земята, много далеч съм от фантазиите, че ще избягаме двамата едва ли не, а и не бих искала, дори той да има желанието.
Липсват ти самоувереност и самочувствие. Ако ги имаше наистина, нямаше да пуснеш такава тема.

# 159
Ти живееш в някакъв измислен свят направо! Тези, които водят любовниците си по екскурзии го правят и със съпругите си. Чак такива овци няма. А иначе представям си тоя каква кариера би й предложил, нали говорим за Доналд Тръмп, а не за някой най-обикновен шебек.

# 160
  • Linz
Към авторката: обзалагам се, че като разкараш Иван, и останалите от компанията ще минат по реда си да се пробват. Но е много слабо вероятно на настоящото си работно място да срещнеш любовта на живота си. Въобще не им се връзвай каквото и да ти обещават и не допускай емоционален контакт с клиентите. Шеги, закачки, флирт- ок, работата е такава, но се дръж на положение и нека им е ясно от началото, че с теб няма да им се отвори парашута.

# 161
  • Terra incognita
Е, стига сте го наричали чичак Ванката. 38 не е толкова преклонна възраст😁.
В нейните очи е по- скоро интересен, зрял мъж.
Чичак щеше да е, ако нямаше възможности.
Нещо като разликата между мечо и прасе 😁

# 162
Медичките следва да гонят колеги и да хващат перспективните, докато са млади, че после да имат печеливша практика.
Аз "Ванката" не го оправдавам, но ако ще четем морал и ще осъждаме... не виждам морална разлика между двете ситуации:
- мъж да оглежда мацките според коя по-лесно ще даде
- жена да оглежда мъжете според кой ще изкарва повече пари.

А пък "Ванката" какво толкова, че е със 17 г. по-голям. Само да не беше женен. Като иска - да се развежда и да си търси млада жена после. Имам един съсед, по-голям е от мен, над 40 беше като тръгна с момиче на 23 г. Тя сама си разправяше колко ѝ било хубаво с него. Наборите ѝ само гледали мачове, пиели, играели на плейстейшъни, а той ходи на работа, после в къщи, изкарва и нелоши пари - води я насам-натам уикендите, купува туй-онуй... Имат две деца вече. Но той беше ерген като се запознаха, не като Ванката.
И това е една бая съществена разлика. В смисъл нейния Иван не само не е ерген, а даже има семейство с две деца.

Шефът ти изобщо не ти е приятел, нито е джентълмен. Няма значение какво и как говори. Трябва да си бая изпаднал, за да искаш от 20-годишно момиче да забавлява 40-годишни пияндурници след работно време, наблюдавайки как го манипулират. Ама от добра душа и приятелски чувства, нали. Да бе.

Иначе авторката видимо си е решила вече, че "не може да се контролира" та всичко изписано (а изчетох страхотни постове!) май ще си отиде в небитието, но така де, каквото сам си направиш никой друг не може. Тя да му вярва на Иванчо как жена му е кисела и страшна - кисела, кисела, ама я води в кръчмето и като е там са за ръчичка.

# 163
  • Варна
На мен изобщо не ми се вярва, че жената е кисела и страшна, вероятно е готина даже, иначе авторката щеше да го напише с големи букви още в началото, а и нямаше да се свени да я погледне в очите.

Поне има някакъв проблясък, че това, което започва между тях, не е съвсем в реда на нещата, но й предстои много голяма изненада като разбере, че шефът й далеч не е филантропът, за който го мисли.

# 164
Бягай с 300-та. Ще си поиграе с теб и като си достатъчно хлътнала ще избяга. Така, че приключвай от раз.

Общи условия

Активация на акаунт