Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 811
  • 373
  •   1
Отговори
# 165
Мони, от постовете ти оставам с впечатление, че си едно много умно, културно и добре възпитано момиче. Затова те съветвам да не приемаш коментарите тук зле. Всички сме писали от гледната точка на съпругата на Иван и от гледна точка на хора, преминали през повече неща в живота. И искрено се опитваме да те предпазим от грешката да се отдадеш на този мъж. Нека ти обясня нещата така - ако сега ти е неудобно да погледнеш съпругата на Иван в очите, само защото сте провели няколко по-интимни разговора, то как ще я погледнеш, след като му се отдадеш? А как би се почувствала, ако един ден тази жена дойде в заведението и ти заяви в очите, че си лека жена, защото си преспала с мъжа й, от който тя има две деца? Пред колегите и шефа ти? Аз вярвам, че ще ти идва да потънеш в земята от срам. А дори и да не се стигне до там, то как ще се чувстваш всеки път, когато Иван идва със съпругата и децата си в това заведение, а ти си принудена да се усмихваш и да им сервираш? Опитай се да си отговориш сама на тези въпроси и тогава сама ще разбереш как трябва да постъпиш. Ако за теб това не е проблем действай - изживей си тръпката. Но по това, което пишеш вярвам, че ще се чувстваш ужасно. И не мисля, че точно сега, когато учиш, млада си и ти е времето да обикаляш по купони с момичета и момчета на твоята възраст е времето да се забъркваш в подобни каши. А вярвай ми, това е голяма каша от която ще излезеш доста наранена накрая

# 166
Изобщо не се занимавай. Ако не знаеш как да го отрежеш директно, просто го покажи с действия - не оставай повече след работа, бъди "изморена", "заета" с изпити и т.н. И това най-вероятно дори няма да е лъжа имайки предвид работата и учението ти.

Всички сме ги виждали такива, тези истории нямат хепи енд.

И като цяло бягай от пияндета, едно е човек да си пийне някоя вечер вкъщи или когато има повод и съвсем друго е да се налива редовно по заведенията.

# 167
  • София
Къде е казано, че жената на Иван идва в кръчмата? Пропуснала ли съм или е само предположение?
Как ще я гледаш ли? От позицията на свободен човек, който не е направил първата стъпка. Нали ти е казал, че би се оженил за теб - можеш преспокойно да го цитираш.

И аз съм на мнение, че шефът ти не ти е приятел, но не по изброените причини. Шефът си е шеф и най-добре да имаш едно наум с него. Той не е длъжен да те пази от неподходящи мъже, не ти е баща, нито възпитател в ДГ, освен това си пълнолетна. Но може да му "споделиш" съвсем целенасочено, че въпросният Иван минава границата на обикновен флирт и се притесняваш от бъдещото развитие на нещата. Кавичките са , защото той е съвсем наясно, но важното е да си изразила неодобрение.

# 168
Стига с тази жаловита картинка на чакащата съпруга с двете деца. И моя мъж ходи сам на барчето долу, как ли пък няма да вися и да скучая в разговори за коли и мотори, пускам си филм или си чета книга и това е, ако ми се излиза - имам си женска компания, където ще ми е 100 пъти по-забавно. И чак пък квартален пропадняк и пияница... пооляхте се. Авторката каза, че веднъж е пийнал, не че се влачи на четири крака всяка вечер. Заради такива преувеличени коментари, тя сега ще си каже - аха, ето те изобщо не разбират каква е ситуацията.

# 169
Дори да не пие, не мога да разбера женен мъж на 38 години каква работа има да виси по заведенията във всеки удобен момент? Освен да сваля младите момичета...
Като минеш едни години, тези занимания се превръщат в жалка картинка.

# 170
Аз лично си мечтая за едно по-консервативно време, в което жена с претенции за лекар при такова поведение си е за изритване от следването. Да си лекар е и въпрос на поведение. Ама се напълни с простаци и простакеси в бели престилки.

# 171
Изпаднал е, щом предлага "Скъпа, бих се оженил за теб, само жена ми да не разбере" Simple Smile

# 172
  • София
Аз лично си мечтая за едно по-консервативно време, в което жена с претенции за лекар при такова поведение си е за изритване от следването. Да си лекар е и въпрос на поведение. Ама се напълни с простаци и простакеси в бели престилки.
Сирен, тя е на 21. Има още да учи някои неща и да си подбира средата. Лесно е да пишеш с акъла на 35+
Добър лекар не значи задължително добър човек, а при лекар се ходи за диагноза и лечение, не за сладки приказки.

# 173
Не, тия неща се учат на 14-16, от майки и баби. Домашно възпитание се нарича. Ако го имаше, въобще нямаше да сяда по маси в кръчми.

# 174
И аз отсега повтарям на 12 годишната си дъщеря, че е много неприятно и пропаднало да се хванеш с женен мъж. И че никоя уважаваща себе си жена не го прави. Дано й остане правило в живота като порасне. Но никой не знае каква изненада ще му поднесе детето му един ден Simple Smile

# 175
  • София
Не, тия неща се учат на 14-16, от майки и баби. Домашно възпитание се нарича. Ако го имаше, въобще нямаше да сяда по маси в кръчми.
Аха, за бг-мамата и кръчмите са лошо нещо. Дори на 21.
А на 14 някои са още деца, други не толкова. В други теми се пише за жени, които са си повярвали прекалено в своите достойнства и дори след 15 години не намират достойния принц за себе си.
Моят съвет към девойката е да приема сервитьорството само и единствено като работа, а да си търси средата и мъже другаде. За конкретния мъж - ти си млада и свободна, т.е. трябва да си господарката, а не той да те води накъдето си иска. Не се изживявай като жертва и използвана, напротив - ако ти е толкова на сърце, пробвай го за малко и шут без обяснения.
Любовта ще си дойде, но сакън - не с него!!!

# 176
Сирен, тя е на 21. Има още да учи някои неща и да си подбира средата. Лесно е да пишеш с акъла на 35+
Добър лекар не значи задължително добър човек, а при лекар се ходи за диагноза и лечение, не за сладки приказки.
Аз, което съм  споделила, съм го написала от 18-годишното си мнение за аналогична ситуация. Аналогична казвам, защото отсрещният е усетил, че не може даже по ръката да пипа. И не, не беше грозен или смотан. Хубав, женен мъж, с деца, както казва авторката. И в момента, в който почна да се усуква, стана жалък и смешен.
18, че и 21, 22 не са детска възраст, че да се заблуждава човек за хорските слабости, простотии и илюзии, освен ако не шета на своите собствени.

# 177
Междувременно се оглеждай за нова работа, аз след отказ да стана любовница на приятел на шефката бях уволнена дисциплинарно за лошо отношение към клиентите Joy

# 178
Пак ни пързалят. Девойката се появява само да се обиди и пофръцне.  Simple Smile

# 179
  • София
Аз, което съм  споделила, съм го написала от 18-годишното си мнение за аналогична ситуация. Аналогична казвам, защото отсрещният е усетил, че не може даже по ръката да пипа. И не, не беше грозен или смотан. Хубав, женен мъж, с деца, както казва авторката. И в момента, в който почна да се усуква, стана жалък и смешен.
На 18-20 на мен също ми беше смешно и гледах снизходително на такива мъже, но не се знае точно кой ще ти влезе под кожата. И до момента имам особено мнение за разлики над 10 години, независимо в коя посока.
Но си е И до човек, не познаваме авторката, какво самочувствие има и т.н. На нейните години някои са овършали доста мъже, а други - нямат много опит. Момичето, по което стреляха на морето, е на тази възраст, ама...

Общи условия

Активация на акаунт