Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 776
  • 373
  •   1
Отговори
# 180

Няма как да не приемам лично тези неща, изкарахте ме боклук и какво ли още не.

Ако приемем, че темата е истинска.

Мила, по начина, по който реагираш като ощипана, си личи, че си още дете.
Всички, без изключение, пишат за теб със симпатия.
Не си боклук, но поведението ти навява на такива асоциации.
В пубертета примерно аз си въобразявах, че мога да влизам в леглата на момчетата и въобще да не става дума за секс, а просто да си говорим. Не че съм била някоя разпоретина, напротив, съвсем девствена си бях, просто изключително наивна.
Няма как да оставаш след работа с компания от мъже 2 пъти над годините ти и да не гледат на тебе като на потенциална плячка, която заслужава да я манипулират и прекарат, но не и да я уважават. Така мислят този вид мъже и ти не можеш да го промениш. Разбирам, че на твоите години правилата на обществото ти се струват глупост, но те са си там и си имат причини, дори и да не ги схващаш. Ако ги нарушаваш, си теглиш последиците. Не виждам защо е необходимо да научаваш какво не трябва да се прави по трудния начин.

Съжалявам, че в твоето семейство (както и в моето на времето) са пропуснали да те научат защо не трябва да се свързваш с по-възрастни, женени и редовно киснещи по кръчмите мъже. Жалко е, че ти самата нямаш тази вътрешна спирачка. Ще я придобиеш, но по трудния начин.

# 181
Скрит текст:
Е 20-годишните ако не знаят как се прави секс, 25-годишните и те ли са така?

Картинката ми е ясна.
Момичето е от бедно семейство, вероятно от провинцията. Учи усилено, имало е само една сериозна връзка. Самочувствието й не е кой знае колко високо, вижда й се голяма работа, че е привлякла вниманието на по-опитен и материално по-задоволен от нея мъж. Много момиченца на нейната възраст се изживяват като по-зрели от връстниците си момчета и си мислят, че само "истинският мъж" може да ги разбере. Все още не й е ясно, че като се държи като боклук, ще получи и отношение като към боклук.

Сега се и държа като боклук .......................
 Нападнахте не само него, но и мен, а все пак човека нищо не е направил, пресъздадохте ситуации от сорта на пощипвания и т.н., изкарахте шефа ми замесен, едва ли не в конспирация как да ме минат. Никой не отчете, че написах (не веднъж), че "Иван" си пийна само една вечер, както и да е....

Скрит текст:
Писах понеже съм объркана, в крайна сметка съм честна, ако някои могат да контролират чувствата си, браво, но аз поне не съм от тях.
Няма как да не приемам лично тези неща, изкарахте ме боклук и какво ли още не.
Той си е пийнал само една вечер, но за да стигнете до фаза "свалки", явно често виси в заведението, вместо да се прибира у дома при децата си.Където е мястото на 38 годишен, женен мъж с деца за гледане.
И не, ти не се държиш като боклук, не и директно.Но мъжете, които забавляваш в извън работното си време, гледат на теб като на боклук, който могат да употребят и после да захвърлят.

Давам си сметка, че изобщо не вярваш на лошите "лелички" тук, дето са си поставили "за цел" да те лишат от една "чиста и истинска любов".И ние сме били на по 20, и нас са ни сваляли разни женени "чичковци".НЯкои даже са се опарили (и аз в това число, писала съм за мъжа, чиято любовница бях, за кратко).
А че този яко те пързаля, личи от думите му "...ако Не бях Женен, щях .....!".Т.е., това трябва да се чете като "Виж, женен съм, за развод и дума не може да става...ама си падам по теб, ако си навита, да се изчукаме някой и друг път...!".
Ако толкова не ни вярваш, пробвай се, преспи с него.И гаранция, след някой и друг ден, изведнъж ще се появят пречки пред бъдещите ви  срещи...я децата ще са болни, я майка му ще има нужда от грижи, я жена му ще има нужда от него за .....или ще се появят неотложни проблеми в бизнеса му и ще му се "налага" да работи по 24 часа, та горкия никакво време няма да има за теб, ама той те обича де, просто сега са му се струпали сто неща на главата и не може да мигне от работа и задължения.
И после ела да ни споделиш дали сме били или не, прави.

# 182
  • София
Почна се...
1. "Всяка събота" става "редовно киснещ по кръчмите".
2. 3 бири за един мъж са алкохолизъм (а сайдерче дали може или и то е анатемосано)?
3. Защо жените на тези мъже не са с тях? Не ги канят или не искат?

# 183
Някои тук я посъветваха да си изживее любовната история, пък каквото ще да става.
Така може да бъде посъветвано по-цинично и обиграно момиче, което лесно се оттървава от нежелания емоционален багаж и лесно продължава напред.
Тук става въпрос за сериозно и ранимо момиче, уязвимо, склонно към дълбоки чувства. Няма нужда да е човек пророк, за да е наясно кой от двамата участници в свалката ще бъде наранен - независимо дали става дума за еднократен секс или за нещо по-продължително. И не, не си струва.

Мони, от километри си личи, че вече си с двата крака в капана. Още преди да се е случило каквото и да било сериозно нещо. Помисли си какво ще е, след като свикнеш да искаш присъствието му, физическия контакт с него. Защитаваш мазния сваляч, оправдаваш се, че не можеш да контролираш чувствата си. Не виждаш колко плоско те манипулират и колко всъщност това е лесно за обигран мъж около 40-те. Харесва ли ти да си нечия играчка? Защо си мислиш, че този ще ти предложи някакви нечувани емоции и преживявания?

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 12:33 от Анонимен

# 184
Който мъж иска да иде сам в кръчмата, винаги ще намери начин. Интересно ми е жена с деца на 2 и 6 години примерно как да го придружи късно вечер, дори и той да я е "поканил"? На Иван жената се вясва, но не винаги все пак.

# 185
  • София
Тук става въпрос за сериозно и ранимо момиче, уязвимо, склонно към дълбоки чувства. Няма нужда да е човек проок, за да е наясно кой от двамата ще бъде наранен - независимо дали става дума за еднократен секс или за нещо по-продължително. И не, не си струва.
Това го отчитам и наблягам на непукизма - ако ще го прави, да е с прагматична нагласа. За мен тя гледа в грешната посока - да се срамува заради неговите действия.
Който мъж иска да иде сам в кръчмата, винаги ще намери начин. Интересно ми е жена с деца на 2 и 6 години примерно как да го придружи късно вечер, дори и той да я е "поканил"? На Иван жената се вясва, но не винаги все пак.
Знаем ли възрастта на децата на Иван и кога точно е в кръчмата? От 20 до 22 ч. углавно престъпление ли е или само хулиганство? Ами ако децата са на 13 и 11 години?
Иван може ли да си покани компанията вкъщи, щом в кръчмата е толкова зле? Все пак тече Световното...

# 186
Иван къде и как ще забива студентки у дома хихи

# 187
  • София
Иван къде и как ще забива студентки у дома хихи
Това ясно, но понеже за форума  кръчмата е лошо нещо, а гостите - чума, та се чудя...
Остава да свалят един телевизор в градинката и каса бира... В нашето каре блокове има такива, хем децата играят до късно навън, хем семейството заедно, хем се гледа мач. Само млади сервитьорки няма, точно като за бг мамма

# 188
На кръчмата й няма нищо, и моят мъж е ходил понякога с приятели без мен. Обаче редовното ходене в комбинация със задяването на сервитьорки мен лично ме отвращава.

# 189
Ще се разведе, ама друг път. Сигурно заради всяка по-готина сервитьорка, все така се "развежда". Тоя даже не може да се сваля като хората. Барем поне да ги оставяше тия пледоарии след 3-4-то изчукване. Не знам изобщо коя нормална жена би вързала на някакъв, дето без изобщо да е имал нещо с нея, се обяснява как би си развалил семейството в името на любовта им. Освен, ако вече не е имало нещо повече, а авторката да ни го спестява.

Иначе с две думи- момиче, не се занимавай с такива утайки. Следваш медицина. Ако много държиш да разведеш някого, гледай поне да е някой лекар.

# 190
Аз пък си мисля, че е малко вероятно момичето да следва медицина. Или е сменила специалността, за да е анонимна, или учи за сестра или нещо подобно. Не може да имаш интелект и способности, за да влезеш в София медицина от раз, особено с женските високи балове, а да се хващаш на такива махленски истории.

# 191
  • София
Аз пък си мисля, че е малко вероятно момичето да следва медицина. Или е сменила специалността, за да е анонимна, или учи за сестра или нещо подобно. Не може да имаш интелект и способности, за да влезеш в София медицина от раз, особено с женските високи балове, а да се хващаш на такива махленски истории.
За влизане с изпит е нужно да си читанка, което невинаги означава интелект.
Скрит текст:
В УНСС имах колежка, която на лекции така съкращавала, че на изпит за някаква помпа твърдяла, че се слага под наклон 30 градуса, а всъщност течността трябвало да е 30 градуса. Твърдеше обаче, че по време на сесия чете 12-14 часа дневно и го вярвам. Това + пробивност - справи се.

# 192
Проблемът не е кръчмата или бирата. Проблемът е, че авторката явно е доста чувствително момиче, което освен това явно не е от най-задиряните и лесно се впечатлява от вниманието на господина. Едва ли би могла да гледа на него като на бройка, както той гледа на нея, ще вложи чувства и очаквания, а и не ми прилича на някоя отракана мадама, на която не й дреме, че е женен.
Ще я тресат угризения за децата му, за жена му, от друга страна ще ревнува от нея и като Ванката идва с жена си ще се чувства отвратително да ги гледа.
Отделно колегите й ще започнат да гледат различно на нея като видят, че върти свалки с клиент, чиято жена и деца виждат от време на време. Ще започнат да се отнасят по-подигравателно с нея, а като я чета имам съмнения, че ще го понесе.
Цялата тази ситуация носи много нервно напрежение и да не се лъжем, голия секс и малко мили приказки няма да променят този факт. Мислите и емоциите (и приятни, и най-вече неприятни) ще я разсейват от следването, а медицината не е най-леката специалност та да минава между капките дълго време.
Тази не особено красива история ще й отнеме някоя и друга година от най-хубавите години, и не се знае колко ще е загубила накрая и каква ще излезе.
Ама със сигурност няма да излезе омъжена за господина, това с гаранция.

# 193
Скрит текст:
Тук става въпрос за сериозно и ранимо момиче, уязвимо, склонно към дълбоки чувства. Няма нужда да е човек проок, за да е наясно кой от двамата ще бъде наранен - независимо дали става дума за еднократен секс или за нещо по-продължително. И не, не си струва.
Това го отчитам и наблягам на непукизма - ако ще го прави, да е с прагматична нагласа.

Няма как човек да е непукист, когато не е. А когато не е, се пържи в собствен сос при подобни забежки с женени чичковци.

# 194
Иван, отново започна със странните "признания", каза нещо от сорта, че ако не бил женен, щял да се ожени за мен...
...мисля, че започвам да го харесвам..
Обикновено хората знаят какво искат.
Когато търсят съвет, те не търсят какъвто и да е, а този, който отговаря на тяхната нагласа и вътрешно решение.
За мен, гледаш жена му виновно, защото вече си решила, че искаш този мъж.
Повярвала си, че те обича истински. Че е наистина богат и изобщо не преувеличава. Че ще те уреди на по-добра работа. Та даже и би създал семейство с теб, макар да е казал точно обратното.
Търсиш мнение, което да подкрепи твоето.
14 страници коментари - и няма такова мнение.
Повечето са доброжелателни, но съвсем в друга посока.
Решението си остава твое.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 13:21 от Uncommon

Общи условия

Активация на акаунт