Няма как да не приемам лично тези неща, изкарахте ме боклук и какво ли още не.
Ако приемем, че темата е истинска.
Мила, по начина, по който реагираш като ощипана, си личи, че си още дете.
Всички, без изключение, пишат за теб със симпатия.
Не си боклук, но поведението ти навява на такива асоциации.
В пубертета примерно аз си въобразявах, че мога да влизам в леглата на момчетата и въобще да не става дума за секс, а просто да си говорим. Не че съм била някоя разпоретина, напротив, съвсем девствена си бях, просто изключително наивна.
Няма как да оставаш след работа с компания от мъже 2 пъти над годините ти и да не гледат на тебе като на потенциална плячка, която заслужава да я манипулират и прекарат, но не и да я уважават. Така мислят този вид мъже и ти не можеш да го промениш. Разбирам, че на твоите години правилата на обществото ти се струват глупост, но те са си там и си имат причини, дори и да не ги схващаш. Ако ги нарушаваш, си теглиш последиците. Не виждам защо е необходимо да научаваш какво не трябва да се прави по трудния начин.
Съжалявам, че в твоето семейство (както и в моето на времето) са пропуснали да те научат защо не трябва да се свързваш с по-възрастни, женени и редовно киснещи по кръчмите мъже. Жалко е, че ти самата нямаш тази вътрешна спирачка. Ще я придобиеш, но по трудния начин.