Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 804
  • 373
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сега той е на 74 , тя е на 38 и имат 14 годишен син .

Кажи, че се майтапиш. Баща ми е на 68, аз съм на 44. Останах с впечатление, че авторката планира кариера в медицината, а не да отглежда едновременно деца и възрастен мъж, който обича кръчмите и сервитьорките.

# 76
Скрит текст:
Добре, а защо женения с две деца е непременно гад мръсна, който иска да злоупотреби с младата девойка? Не може ли действително да му е втръснало от киселата и отпусната жена вкъщи и да има реално сериозни намерения към едно младо момиче ... Младо момиче, с което може да сложи ново начало в живота си ? Повечето мъже действително мечтаят за такъв втори шанс в живота и са склонни да дадат мило и драго за такъв .

И с какво въпросния господин ще е добра партия за младо момиче? Ще й предложи брак и ще й направи деца ли? Тя, докато си завърши образованието и си хване професията в ръце, ще минат 10 години. Айде създавай ти семейство после с 50-годишен, а и какво да си говорим - човека деца си има. Иска младо гадже за кеф.

Младата винаги върви с опцията кеф, не виждам какъв е проблема, тя на 30 той на 47 ? Даже познавам мъж , който на 60 забремени момиче на 24. Сега той е на 74 , тя е на 38 и имат 14 годишен син . Той има няколко деца от предишни бракове. Случват се такива неща в живота. Какво ли е намерила тя на 24 в 60 годишен .
Ами, лошо няма...авторката ако иска да е една от върволицата майчета на неговите отрочета, да му ляга и да се надява.
Ако това е мечтата й за семейство, хич да не му се опъва.

# 77
Сега той е на 74 , тя е на 38 и имат 14 годишен син .

Кажи, че се майтапиш. Баща ми е на 68, аз съм на 44. Останах с впечатление, че авторката планира кариера в медицината, а не да отглежда едновременно деца и възрастен мъж, който обича кръчмите и сервитьорките.

О не, въобще не се майтапя, но признавам че когато научих за разликата им в години и аз реагирах с недоумение . Още са си заедно

# 78
Какво семейство, вие луди ли сте!
Става дума за обикновена бройка, най-много за няколко пъти. Нищо чудно и да се е хванал на бас с някого от компанията.

# 79
Чудно ми е защо се връзвате на спамъра с възрастовите разлики и разтягате локуми по някакви фантасмагории. Гладна кокошка просо сънува, такава е работата на leko1. Пълно е с млади момичета дето си падат по старчета с меки пишки 🤥. Милионерите са изключение, там все се намира коя да си продаде щастието за финансово подсигурен живот.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 23:00 от Anastasiya_S

# 80
Какво ли е намерила тя на 24 в 60 годишен .

Дядо Коледа.  Laughing

# 81
  • Насред хаоса
Споделих опасенията си, какво би изглеждало отстрани, предвид, че е заможен, а аз съм 20 годишна и определението сервитьорка не ми допада, това не е професията ми, а начин да облекча родителите си..
Не трябва да се опасяваш от това как изглежда отстрани, че бил заможен (и дърт) за теб, а това, че с единия крак вече си по-близо до стената, в която да си разбиеш главата. Нищо не може да ти предложи и няма и намерение да ти предложи, но пък ти ако се поддадеш на празни приказки, ще позагубиш някоя и друга ценна година, през която ще имаш сума други възможности, при това не от обвързани дърти пергиши, които вместо да си стоят при семейството, киснат в кръчмата да пиянстват и да се обзалагат коя ще им върже на простотиите, белким си докажат, че още стават.
Даже познавам мъж , който на 60 забремени момиче на 24. Сега той е на 74 , тя е на 38 и имат 14 годишен син . Той има няколко деца от предишни бракове. Случват се такива неща в живота. Какво ли е намерила тя на 24 в 60 годишен .
Тия глупости ги разправяй на щерка си, ако имаш някой ден такава. Дано пък тя има акъл, че да не те послуша.

# 82
Цитат на: leko1
О не, въобще не се майтапя, но признавам че когато научих за разликата им в години и аз реагирах с недоумение . Още са си заедно
Значи е имала какво да му предложи и то не само като секс и дете, за разлика от случая с авторката на темата.
Да направя една равносметка от написаното дотук:
- тя е студентка и работи донякъде за да подпомага родителите си (нейни думи). Изводът е, че не разполага с достатъчно финанси.
- наскоро е приключила връзка, вероятно не по нейна инициатива, колкото и да се опитва да го прикрие. В превод: емоционално уязвима, с наранено его и най-вероятно е споделила тази информация с "Иван".
- Споменатият "Иван", според нейните думи, има заведения/бизнес на повече от едно място и дори "благородно" и предлага работа. Заключение - не е първата зелена ливада, на която прилага партенката "ти ме разбираш, повече си от останалите и искам нещо да имаме по-така, ама съм женен и затова всичко трябва да стане по твоя инициатива".
- За развод и дума не може да става според неговите думи. Логично: жена му с двете деца ще го ошушка с каквото може и ще му пострада финансовото състояние, а авторката няма какво да му предложи по този параграф.
- Все някога "Иван" ще се похвали не където трябва, че я е "минал" като бройка, наред с други.

# 83
...
- Споменатият "Иван", според нейните думи, има заведения/бизнес на повече от едно място и дори "благородно" и предлага работа. Заключение - не е първата зелена ливада, на която прилага партенката "ти ме разбираш, повече си от останалите и искам нещо да имаме по-така, ама съм женен и затова всичко трябва да стане по твоя инициатива".
- За развод и дума не може да става според неговите думи. Логично: жена му с двете деца ще го ошушка с каквото може и ще му пострада финансовото състояние, а авторката няма какво да му предложи по този параграф.
- Все някога "Иван" ще се похвали не където трябва, че я е "минал" като бройка, наред с други.
Сервитьорствала съм на 18. Grinning Чувала съм с ушите си как платежоспособните с такъв морал и акъл, че и не дотам имащите, въртящи се в кръга им, обсъждат поддалите на лъжите им девойчета,  на майтап, все едно е парче месо за подигравка. Няма такава гнус. Всъщност има. Когато се мазнят и на жените си, като са с тях...
Момиче, получила си много добри съвети и противно на мнението ти - нито една критика към теб. Помисли и се възползвай! Сега.

# 84
Скрит текст:
...
Сервитьорствала съм на 18. Grinning Чувала съм с ушите си как платежоспособните с такъв морал и акъл, че и не дотам имащите, въртящи се в кръга им, обсъждат поддалите на лъжите им девойчета,  на майтап,
все едно е парче месо за подигравка.
Скрит текст:
Няма такава гнус. Всъщност има. Когато се мазнят и на жените си, като са с тях...
Момиче, получила си много добри съвети и противно на мнението ти - нито една критика към теб. Помисли и се възползвай! Сега.
Не "все едно", те наистина гледат на персонала като задължителен елемент за тяхно удоволствие.
И колкото по-дащен е персонала, толкова по-добре.

# 85
Чудно ми е защо с връзвате на спамъра с възрастовите разлики и разтягате локуми по някакви фантасмагории. Гладна кокошка просо сънува, такава е работата на leko1. Пълно е с млади момичета дето си падат по старчета с меки пишки 🤥. Милионерите са изключение, там все се намира коя да си продаде щастието за финансово подсигурен живот.

Ако кажа, че ако имам такава дилема пред себе си няма да се замисля, значи да излъжа. И сигурно поне 80 % от мъжете на около 40 г. ако изникне такава алтернатива в живота им бая ще се замислят, особено ако половинките им са вечно недоволстващи киселяци или станали по 70-80 кила живо мИсо Trollface Въпросния господин със сигурност в имотно състояние е милионер, сега за кешовица не мога да съм сигурен, но не от сиромасите Trollface
Споделих опасенията си, какво би изглеждало отстрани, предвид, че е заможен, а аз съм 20 годишна и определението сервитьорка не ми допада, това не е професията ми, а начин да облекча родителите си..
Не трябва да се опасяваш от това как изглежда отстрани, че бил заможен (и дърт) за теб, а това, че с единия крак вече си по-близо до стената, в която да си разбиеш главата. Нищо не може да ти предложи и няма и намерение да ти предложи, но пък ти ако се поддадеш на празни приказки, ще позагубиш някоя и друга ценна година, през която ще имаш сума други възможности, при това не от обвързани дърти пергиши, които вместо да си стоят при семейството, киснат в кръчмата да пиянстват и да се обзалагат коя ще им върже на простотиите, белким си докажат, че още стават.
Даже познавам мъж , който на 60 забремени момиче на 24. Сега той е на 74 , тя е на 38 и имат 14 годишен син . Той има няколко деца от предишни бракове. Случват се такива неща в живота. Какво ли е намерила тя на 24 в 60 годишен .
Тия глупости ги разправяй на щерка си, ако имаш някой ден такава. Дано пък тя има акъл, че да не те послуша.

Две пръчлета имам, като единия, по-големия е набор на детенцето, на въпросната двойка Trollface
Нека да е ясно, че и аз не намирам такава една двойка за най-обичаната, но се срещат такива, макар и рядко ... факт

# 86
Амур, то, това е ясно, но за мен не е така. Така че, човек, мислещ и действащ така, за мен е прасе. Първо на жена си и  децата си, после и на други.
На такива, ако си с акъл, просто им показваш, че не ги щеш и толкова. Плюнки!

# 87
Ти питаш как да постъпиш, но каквото и да ти кажем, трябва сама да си отговориш на въпроса - искаш ли бъдеш момиче с достойнство или искаш следващия път като му носиш ракийката на Иван,  да се хвали на компанията, че те е минал?
Интересно ми е ти как си представяш, че ще се развият нещата в бъдеще?
Единствено ще бъдеш нечие моментно увеселие и ще ти излезе име на леко момиче. Ако това те устройва, все тая какво ще те посъветваме тук.
А за неговото семейство не се притеснявай,  нещата там са ясни. Ако не му пуснеш ти, към друга девойка ще се усуче. Такива не пробират, важно е все някоя да им върже.

# 88
  • София
Ако не беше на работното ти място, щях да кажа - какво пък толкова. Тя е свободната, да му мисли той, само да не забременееш. Но писалите преди мен са прави, че или ще се похвали, или другояче ще се разбере и току-виж и шефът ти си поиска, и другите от компанията...
И аз съм имала навремето някакви колебания да не разваля семейства - Божкеее, ще пазя някого от самия него. Наясно съм, че си има провокатори от двата пола, които и заради един бас ще се пробват, но все пак става дума за доброволни действия. Който е свободен - не дължи обяснения никому.

# 89
Cuckoo, а ако дъщеря ти се хване с такъв?

Общи условия

Активация на акаунт