Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 798
  • 373
  •   1
Отговори
# 90
Присъединявам се към съветите на тук списващата аудитория. Момичето трябва да отреже мераците на женения докато е време. Момиче, на косъм си да направиш голяма грешка, бягай с двеста от тоя мазен наглец, че много лошо ще си разбиеш главата. Казвам ти го като жена, която е била от страната на дълго лъганата съпруга. Без да преувеличавам, аз съм хубава жена и достатъчно интелигентна. Нямали сме кой знае какви проблеми с мъжа ми помежду си и затова само мога да си представям какви ги е приказвал моя бивш вече съпруг на доста по-младата си любовница,за да му върже....И тя му върза, а аз го изгоних като разбрах,защото работата беше станала много сериозна там.Той също като твоя "Иван" ги умее красивите приказки, и е уж голям джентълмен, и е страшно готин, услужлив и т.н, но.....всъщност е едно лай*но, което нямаше достойнство дори да си вземе багажчето и да си върви при любимата.Наложи се аз да му събера багажа накрая.Та, прави си изводите за каква гадина говорим, и този твоя Иван е като огледален образ на моя Simple Smile И моля те, не смятай поведението му за джентълменско. Нищо подобно, и нищо общо с джентълменското поведение няма в това, женен мъж с деца да забива 21 годишно момиченце вечер в бара.Само така ти изглежда, защото той ти говори красиво Simple Smile, а ти миличка, нямаш опита, за да му биеш шута на секундата. Пред теб се разиграва театър, това е 100% сигурно, а ти не вярвай и на една думичка, която ти казва.Този човек лъже както теб, така и съпругата си.

Всички по-горе са ти дали правилните съвети - не се забърквай!

# 91
  • София
Cuckoo, а ако дъщеря ти се хване с такъв?
Като съм имала чутовни скандали с нашите за гаджета, все едно съм ги слушала. А са били прави, но го оценявам сега, човек трябва сам да си настъпи някои мотики.
Ще използвам някои неприятни епитети като "дърт пръч", но зависи от реакцията й, все пак е голям човек.
Ако е голям зорът, ще й кажа същото - да не задълбава и да го разкара своевременно, докато не й е разбил сърцето. Както правят мъжете - чук и бег. И ще стискам палци да мине бързо и безболезнено.
Повтарям - да не е оплетено с работа, бизнес или някакви други зависимости.

# 92
Ако не беше на работното ти място, щях да кажа - какво пък толкова. Тя е свободната, да му мисли той, само да не забременееш. Но писалите преди мен са прави, че или ще се похвали, или другояче ще се разбере и току-виж и шефът ти си поиска, и другите от компанията...
И аз съм имала навремето някакви колебания да не разваля семейства - Божкеее, ще пазя някого от самия него. Наясно съм, че си има провокатори от двата пола, които и заради един бас ще се пробват, но все пак става дума за доброволни действия. Който е свободен - не дължи обяснения никому.
То пък кой ли ги е нямал. Винаги се намира някой женен/сериозно обвързан към 40, който иска самосервиращо се агнешко.

# 93
То женените на коя млада девойка не са се пробвали. Сигурно няма такава. Просто като цяло не си струва. Лъжи, криене и нечистоплътност по хотели или не дай боже - в съпружеското легло сред космите и ластичките за коса на съпругата. Whistling Романтика от класа.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 19:11 от Анонимен

# 94
Медичките следва да гонят колеги и да хващат перспективните, докато са млади, че после да имат печеливша практика.
Аз "Ванката" не го оправдавам, но ако ще четем морал и ще осъждаме... не виждам морална разлика между двете ситуации:
- мъж да оглежда мацките според коя по-лесно ще даде
- жена да оглежда мъжете според кой ще изкарва повече пари.

А пък "Ванката" какво толкова, че е със 17 г. по-голям. Само да не беше женен. Като иска - да се развежда и да си търси млада жена после. Имам един съсед, по-голям е от мен, над 40 беше като тръгна с момиче на 23 г. Тя сама си разправяше колко ѝ било хубаво с него. Наборите ѝ само гледали мачове, пиели, играели на плейстейшъни, а той ходи на работа, после в къщи, изкарва и нелоши пари - води я насам-натам уикендите, купува туй-онуй... Имат две деца вече. Но той беше ерген като се запознаха, не като Ванката.

# 95
То женените на коя млада девойка не са се пробвали. Сигурно няма такава. Просто като цяло не си струва. Лъжи, криене и нечистоплътност по хотели или не дай боже - в съпружеското легло сред космите и ластичките за коса на съпругата. Whistling Романтика от класа.
Ааа, грешиш! Grinning
Отзад, в сервизното, набързо. Нали все пак работа предлага господинът.

# 96
Тя сама си разправяше колко ѝ било хубаво с него. Наборите ѝ само гледали мачове, пиели, играели на плейстейшъни, а той ходи на работа, после в къщи, изкарва и нелоши пари - води я насам-натам уикендите, купува туй-онуй... Имат две деца вече. Но той беше ерген като се запознаха, не като Ванката.

Да де, да си дойдем на думата. Най-хубавото в по-стария мъж е банковата му сметка. Къде ще чака момата наборите тепърва да правят кариера и кинти... Как пък никоя мома не се влюби в някой беден чичак, ами все в разни богаташи?
Винаги е имало такива златотърсачки. Или хайде, да не са точно златотърсачки, ами бързачки да ги наречем. Не им се чака, искат кинтите сега и веднага.

# 97
  • София
Не е като да няма хотели, предлагащи "стая за почивка".
Дори в един хотел извън София  и то доста приличен, с връзки ни таксуваха вместо за нощувка - за е*алник.
Впрочем, има си и момичета, които търсят кой да ги води насам-натам и да ги черпи + подаръци. Без да са от занаята, ама нещо подобно. Вкл. и сред по-известните, но ги водят на други места.
Онази, дето роди дете на Пеевски е добър пример.

Как' Сийка, зависи и от жената. Някои нямат особени шансове и предпочитат сигурен човек, за когото винаги ще са агнешко. И да е домошар, да си гледа семейството, да не е пияница
Вкл. съм виждала и откровено красиви жени с доста по-възрастни и не кой знае какви съпрузи.  newsm78
Явно жената си има самочувствието, че е красива и не търси това у половинката.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 19:31 от Cuckoo

# 98
Прави ми особено впечатление един много сериозен аргумент, на който акцентират голяма част от жените списващи по темата !!! "Да те мине и да се хвали, че те е минал, като ще каже човек, че кой знае какво ще се случи, ако някой я мине и се похвали и че мъжете едва ли не живеят само за да минат някоя млада девойка и да се похвалят и че това е някакво чудо едва ли не. Разбира се много мъже биха си почесали егото по този начин, но нещата съвсем не се изчерпват с това. Много е плитко да смятате, че това е светая светих за един мъж на 38 .

# 99
То хотели има, ама сладостта на цялата работа ми убягва. Набързо за муш-муш, душ и адийо! под насмешливите погледи на служителите. И за беля ако се засечеш с някой познат на изхода...Laughing

# 100
  • София
То хотели има, ама сладостта на цялата работа ми убягва. Набързо за муш-муш, душ и адийо! под насмешливите погледи на служителите. И за беля ако се засечеш с някой познат на изхода...Laughing
На мъжете им е все тая, някои дори мразят тази сладост. А жената - неопитна, прави каквото й кажат.

# 101

Тръпка, бе. Емоции, адреналин.  Laughing
Някои обичат високите скорости, други практикуват екстремни спортове, трети си играят на криеница с жената – ще ме хване ли, няма ли...

# 102
  • Най-красивата страна
Сгрешила си,че си останала след работа и си се съгласила да седнеш на една маса с такава компания.
Не го прави,ако искаш да си запазиш работата.
На шефа си покажи,че си там единствено за да работиш.Не да забавляваш компанията му.
Иванчо го отрежи рязко и веднага.
И гледай да не се забъркваш изобщо с дърти и женени.
Има достатъчно свободни млади мъже и ти заслужаваш да бъдеш щастлива...

# 103
На мъжете им е все тая, някои дори мразят тази сладост. А жената - неопитна, прави каквото й кажат.

За мъжете ми е ясно, но една жена би трябвало да се цени повече.

# 104
Прави ми особено впечатление един много сериозен аргумент, на който акцентират голяма част от жените списващи по темата !!! "Да те мине и да се хвали, че те е минал, като ще каже човек, че кой знае какво ще се случи, ако някой я мине и се похвали и че мъжете едва ли не живеят само за да минат някоя млада девойка и да се похвалят и че това е някакво чудо едва ли не. Разбира се много мъже биха си почесали егото по този начин, но нещата съвсем не се изчерпват с това. Много е плитко да смятате, че това е светая светих за един мъж на 38 .

Не се акцентира толкова на хваленето, колкото на факта, че за въпросния Иван авторката на темата е странично забавление и нищо повече. Той и да не се похвали, в един момент за околните ще стане ясно дали му е вързала или не.
Тя нека им прави увеселение след работа на мила вечеринка, пък после ходи да доказваш, че нямаш сестра... 

Общи условия

Активация на акаунт