Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 766
  • 373
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
Тук става въпрос за сериозно и ранимо момиче, уязвимо, склонно към дълбоки чувства. Няма нужда да е човек проок, за да е наясно кой от двамата ще бъде наранен - независимо дали става дума за еднократен секс или за нещо по-продължително. И не, не си струва.
Това го отчитам и наблягам на непукизма - ако ще го прави, да е с прагматична нагласа. За мен тя гледа в грешната посока - да се срамува заради неговите действия.
Който мъж иска да иде сам в кръчмата, винаги ще намери начин. Интересно ми е жена с деца на 2 и 6 години примерно как да го придружи късно вечер, дори и той да я е "поканил"? На Иван жената се вясва, но не винаги все пак.
Знаем ли възрастта на децата на
Иван и кога точно е в кръчмата? От 20 до 22 ч. углавно престъпление ли е или само хулиганство?
Иван може ли да си покани компанията вкъщи, щом в кръчмата е толкова зле?
Нали си наясно, че в къщи сервитьорката няма да дойде?   Smile
НАистина ли не разбираш, че проблема не е точно в посещението на кръчмата, а в това, че сваля сервитьорките?
Ти ще си О.К. ли, ако твоят мъж всяка събота пие бира с аверите в кварталната кръчма, като същевременно използва случаите да сваля поредната сервитьорка и да й обяснява, как ако не бил женен за Cuckoo, ей сега ще се ожени за нея.....

# 196
Дори и за Куко това да е ОК, за голяма част от жените не е.

# 197
  • Linz
Само в такива пикантни теми авторът може да спре да пише, но отговорите да си вървят.
Не мисля, че има нужда й се набива канчето още.

# 198
  • София
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Ние само предупреждаваме, че мечки има.
Имам идея - да принтира цялата тема или поне по-цветистите постове и невинно да му ги даде "В нета попаднах на сходна ситуация и виж какво става, лелите как са се развихрили".
Може мачото да изиграе обида и покруса, но има шанс да оттегли вниманието си.

Ти ще си О.К. ли, ако твоят мъж всяка събота пие бира с аверите в кварталната кръчма, като същевременно използва случаите да сваля поредната сервитьорка и да й обяснява, как ако не бил женен за Cuckoo, ей сега ще се ожени за нея.....
Куку доста често е с мъжа си, не точно в кварталната кръчма, в други. Не за да го пазя от сервитьорки на годините на дъщеря му. Има и други жени, че и децата водят, гадините.
Абсолютно съм наясно с проблема, но се дават едни квалификации без връзка със случая...Киснещ в кръчмата, редовен пияница. Сваляч - да, чичко - да.
По-скоро съм против авантюрата, но знае ли човек... Може да е за добро за нея - да й даде самочувствие и да види какво е, за да не го прави повече. когато бях на нейните години, категоричните забрани имаха обратен ефект.

# 199
Самочувствието не се гради чрез мачкането му. А връзка на младо, почти девствено момиче, с женен обигран коцкар може само да смачка нейното самочувствие.

Ще може ли да се похвали пред някого с гаджето си? Или ще се крие по дупките и ще играе театро пред жена му и познатите? Би ли казала на приятелките си, на колегите? Ще могат ли да излязат заедно на заведение, на купон? Била съм в тайна връзка, е няма такава отврат! Човек неминуемо почва да си мисли, че има някакъв дефект, че щом се примирява с подобно нещо, значи не заслужава по-добро.

И как ще се чувства при мисълта, че той става от нея, за да си легне между кълките на жена си? Че с устата, с която целува нея, след това целува и жена си? Не вярвам, че момиче на 20 години може да е чак толкова изтръпнало, че да не му пука.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 13:12 от Анонимен

# 200
Само в такива пикантни теми авторът може да спре да пише, но отговорите да си вървят.
Не мисля, че има нужда й се набива канчето още.
Кое му е пикантното на темата? Случаят е  тривиален/често случващ се/като по учебник и т.н.
Не мисля, че тук има майка, която би искала дъщеря й да се забърка с тип "Иван". И в допълнение дъщерята да се излага по форуми без да има грам самоуважение, развявайки гордо неспособността си да се справи с елементарен емоционален дисбаланс.

# 201
  • София
Самочувствието не се гради чрез мачкането му. А връзка на младо, почти девствено момиче, с женен обигран коцкар може само да смачка нейното самочувствие.
Самочувствие, че я харесват, пък бил той и женен. Ясно, че агнешкото е привлекателно само по себе си, но хората все пак гледат и визията, освен възрастта.
Няма почти девствена/бременна  Joy   разбирам какво казваш, само се бъзикам.
След като се предполага, че той ще се похвали, какво пречи и на нея? Да каже, че изпитва по 3 оргазма на ден, че й купува това-онова... Тъкмо ще си тества приятелките дали са истински.

Black_Sapphire, като си била в тайна връзка, защо изобщо влезе в нея?

# 202
  • Linz
Пикантна е, защото Иван е съпругът на някоя от бг-мамите (да не се възприема буквално). Вероятно за това и много от отговорите излизат от любезния тон и "майчинския" съвет. Момичето ще си научи уроците, така както сме ги учили и ние и никак не е нужно да продължават негативните коментари. Тя има мужда от подкрепа, не от упреци.

# 203
  • Бургас
Тривиални са и други ситуации.   Също нерядко срещана  конфигурацията: госпожица използваща за "трамплин" възможностите предоставени от "чичкото -паричко", той пък от нейните ..."капацитети"Laughing /  "пито-платено" до време и докато удоволетворява и двамата/ Единият стартира "по полов път", а другия решава кризата си на средна възраст. Нима нямате примери за такива ситуации?! Аз съм наблюдавала доста. Но въпросният Иван, киснещ в кръчмата, май не се вписва в профила на мъж с възможности. Виж, в такъв на "въздух под налягане", по може   Laughing   Но момето се влюбва, за съжаление не може да прецени трезво ни ситуацията, ни Иванчо...Ами, освен късмет да й пожелаем и напомним, че всекиму според акъла си пати...

# 204
Я по същество: кажете името на тая кръчма, да ходят БГ Мамите да пият по бира там:)

А защо да си учи уроците чрез собствени грешки, след като има цял форум с грешките на другите, които, ако си умен, няма да повториш лично?

И за какво да я подкрепим - да върши глупости, вместо да чете, и после да мори пациенти?

# 205
  • София
Само на мен ли ситуацията ми прилича на сексуален тормоз?

# 206
  • София
Я по същество: кажете името на тая кръчма, да ходят БГ Мамите да пият по бира там:)
Ей, това и аз го писах, но го изтрих. На повечето мачото ще ви е таман, а за мен - направо агнешко, но едва ли ще ме огрее.  Mr. Green
Пикантна е, защото Иван е съпругът на някоя от бг-мамите (да не се възприема буквално). Вероятно за това и много от отговорите излизат от любезния тон и "майчинския" съвет.
Абсолютно в 10-ката! Въпреки, че на теория мъжете на бг-мамите си стоят до полите им и кръчмите са противни, само вкъщи с жената макс. 1 чаша вино (бирата е просташко питие).

Sharky* , той не й е пряк шеф. Че е негов приятел, не означава все още нищо - писах вече, че шефът не й е баща.

# 207
Бе за какво ни е някакъв мачо, гаврата е по-весела, ще си сложим фигуративните кубинки и ще го наритаме като стадо избеснели handmaids на по три бири.

# 208
  • Най-красивата страна
И на мен на това ми прилича.
Шефът предлага сервитьорката на аверите си.Нали той я е поканил след работа да седне при тях на масата.
Тя не се усеща ,а един от тях иска да се възползва от нея.

# 209
Била съм и аз студентка и също съм работила по време на следването си като сервитьорка. Пълно е с такива като Иван. Дори и по чужбина ги има същите. Мислят си, че като се водиш "обслужващ персонал", всичко им е позволено. Някои де - точно тези като него.
Навъртат се и се пробват ще поддадеш ли. Пък ако си хубава, се навърта не един. Една колежка сглупи да откликне на поканата на един чичко. Не знам изобщо как се е съгласила даже у тях да отиде на гости. Тоя уж мил човек, се постара цялото заведение да научи, че момичето е спало с него. Така беше изкривил нещата, че всички ходеха да я подпитват "Вярно ли е?" и съответно на свой ред да се пробват. После ходи разправяй, че нямаш сестра. Добре поне, че този Иван не беше женен, та нямаше проблеми със съпругата му, а само с пияни навлеци. Даже един веднъж се беше изцепил: "Ха, ами тя след като е спала с Иван, що да не спи и с мен? Аз съм къде по-голямата работа от Иван."
За разлика от шефа на авторката обаче, нашите шефове се държаха далеч по-достойно и отговорно към персонала си. Като видеха, че някой клиент прекалява, се опитваха да му сецнат опитите в зародиш.
Като цяло никак не гледам с добро око на мъже, които прекарват повече от половината си свободно време по кръчми и се задяват със сервитьорките. Пък ако ще да са те и бизнесмени с нам' си колко фирми и фирмички.

Общи условия

Активация на акаунт