Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 790
  • 373
  •   1
Отговори
# 240
Мен лично циничният поглед винаги ме е отрезвявал като съм на път да направя някоя гигантическа глупост... Като махнеш опаковките от бонбона - отдолу едно нищо. Замисля някак.

# 241
  • София

Не мисля, че тук има майка, която би искала дъщеря й да се забърка с тип "Иван". И в допълнение дъщерята да се излага по форуми без да има грам самоуважение, развявайки гордо неспособността си да се справи с елементарен емоционален дисбаланс.

Разбира се, не бих искала това за дъщеря си, но бих предпочела "да се изложи" в анонимен форум, с надеждата като прочете написаното и от себе си, и от другите,  да се види отстрани и да вземе правилното решение.

# 242
Ох, леле милия Ванко, жив да го ожалиш! Страдал, защото бил влюбен, но не могъл да си позволи забежка!?
Сериозно ли някой мисли подобно нещо?
Очаквам да каже и че много искал да се разведе с жена си, но тя го заплашва със самоубийство и той е с нея от съжаление. ooooh!

# 243
Ох, леле милия Ванко, жив да го ожалиш! Страдал, защото бил влюбен, но не могъл да си позволи забежка!?

Да, 20-годишните момиченца без опит сериозно така мислят. Описах ситуацията през нейните очи, както той представя нещата.

# 244

Да, 20-годишните момиченца без опит сериозно така мислят. Описах ситуацията през нейните очи, както той представя нещата.

Ситуацията в нейните очи е такава, защото един добре изглеждащ, елегантен, чаровен, 38 годишен мъж знае много добре как да омагьоса /буквално/ едно 21 годишно момиче. Знае как да се държи, за да я накара да се чувства специална, знае какво да й каже, за да я плени, знае как да я гледа, как да я предразположи и т.н.. Знае всичко това, което 20 - 25 годишните момчета не знаят и тепърва ще учат. Ако пък мъжа е добре финансово и й подари само една вечер с всичките й екстри /взимане от дома й с луксозна кола и красив букет в ръка, вечеря в скъп романтичен ресторант и т.н./ съвсем може да й подкоси краката. И това не значи, че тя е лесна. Просто мъжете на тази възраст имат сериозен опит зад гърба си, осъзнати са и знаят как да постигнат това, което искат с минимум усилия. Това е. Затова и момичето се усеща, че залита по Иван - тъй като той много добре знае как да си приложи тактиките. И явно много добре се справя. Просто момичето е още младо, вярва на всички заучени реплики и не се е сблъсквала с горчивата реалност, която всички ние тук описваме.

# 245
  • София
Ей от такива "Оо, това не се отнася за мен и него!" ситуации, много жени си гледат сами децата, а любовника (дето е свалял звезди) все още дреме при жена си и законните си деца....И тук, във форума, има такива.
Чии деца гледат тези нещастни жени - от любовника ли?
Също така има доста, които си гледат децата заедно с партньор, без брак. И дори са щастливи. Ами ако партньорът ги беше зарязал преди раждането и откаже да признае детето? Ужас, ужас
Не аз, някоя друга беше писала, че само 2 сте с перфектните мъже... Другите караме с неперфектни.

# 246
Lady, Spiritlight - за това, че тя така вижда нещата съм съгласна  Peace
Аз схванах, че някой тук наистина съчувства на Ванката за невъзможната му любов  Laughing

# 247

Не аз, някоя друга беше писала, че само 2 сте с перфектните мъже... Другите караме с неперфектни.
Едно е да караш с неперфектен мъж, който е станал такъв след поне десетина години брак, друго е влизаш във връзка с ясното съзнание за нейната изначална безперспективност и източници на страдание.

# 248
Ей от такива "Оо, това не се отнася за мен и него!" ситуации, много жени си гледат сами децата, а любовника (дето е свалял звезди) все още дреме при жена си и законните си деца....И тук, във форума, има такива.
Чии деца гледат тези нещастни жени - от любовника ли?
Това е твое определение.
И да, децата от любовника....Повярвали в невероятната му любов, очаквайки момента, в който той най-сетне ще напусне жена си.Което в масовия случай никога не става....

# 249
той просто опипва почвата, пробва дали тя ще поддаде или ще го отреже.Ако тя "захапе", със сигурност ще последват и сценариите с "лошата жена у дома/липсата на разбиране и секс/семейните проблеми....", абе, знаете репертоара на всеки такъв сваляч, да не изреждам.
Откъде толкова зор у тези мъже да влагат толкова енергия ако е само за единия секс? Че той ако му се иска нещо младо (и различно от жена му) ей така за 1-2 пъти, не може ли да си отвори един каталог от телефона и да си избере момиче на повикване? Ако му е кеф, даже ще заръча да му вика "татенце" - нали пари имал?
Ако наистина прави такива сложни схеми и влага толкова време и енергия, защо пък да не е вероятно да има и по-сериозни намерения? Не непременно да се развежда веднага, това би било глупаво, но например да пробва какво ще излезе с новата любов, както пишеше колегата по-горе?
Особено пък ако тръгне това да прави:
[един добре изглеждащ, елегантен, чаровен, 38 годишен мъж знае много добре как да омагьоса /буквално/ едно 21 годишно момиче. Знае как да се държи, за да я накара да се чувства специална, знае какво да й каже, за да я плени, знае как да я гледа, как да я предразположи и т.н.. Знае всичко това, което 20 - 25 годишните момчета не знаят и тепърва ще учат. Ако пък мъжа е добре финансово и й подари само една вечер с всичките й екстри /взимане от дома й с луксозна кола и красив букет в ръка, вечеря в скъп романтичен ресторант и т.н./ съвсем може да й подкоси краката.
Това не виждам кой би го правил ей така за забежка и за един път секс. Да не е луд?

# 250
  • София
И да, децата от любовника....Повярвали в невероятната му любов, очаквайки момента, в който той най-сетне ще напусне жена си. Което в масовия случай никога не става....
Ако не са нещастни тези жени, значи са щастливи и може само да им завиждаме.
Все пак има ДНК-тестове, бащата е доказуем, т.е. дължи издръжка.
С какво се различават от жените, минали през кофти развод или зарязани заради агнешко?

# 251
Съжалявам, че не мога да съм чак толкова активна, колкото ви се иска, но имам и други ангажименти.
 Неведнъж казах, че внимание от връстници не ми липсва, друг е въпроса, че на моята възраст момчетата се държат, като 12 годишни. Прочетох някъде из мненията, нещо относно бившия ми приятел и по-точно, кой кого оставил. Разделихме се по взаимно съгласие, просто не вървяха нещата, имахме коренно различни представи за това какво трябва да правиш на тази възраст. Той дори прекъсна и реши, че не е нужно да учи. Това е момче година по-голямо от мен, ценностната система и идеалите им за бъдеща перспектива се изчерпват до работа по 12 часа и 1000лв. заплата, никакво умствено развитие. Темите, на които можеш да говориш с хора на моята възраст не са много, никак даже. Да не говорим какви медици се обучават и вероятно ще се дипломират, наркотиците са нещо в реда на нещата..
 Не искам да разбирате написаното от мен, като намерение да си търся "чичак", но може би момче с около 5-6г. по-голямо от мен, да.

# 252
[един добре изглеждащ, елегантен, чаровен, 38 годишен мъж знае много добре как да омагьоса /буквално/ едно 21 годишно момиче. Знае как да се държи, за да я накара да се чувства специална, знае какво да й каже, за да я плени, знае как да я гледа, как да я предразположи и т.н.. Знае всичко това, което 20 - 25 годишните момчета не знаят и тепърва ще учат. Ако пък мъжа е добре финансово и й подари само една вечер с всичките й екстри /взимане от дома й с луксозна кола и красив букет в ръка, вечеря в скъп романтичен ресторант и т.н./ съвсем може да й подкоси краката.
Това не виждам кой би го правил ей така за забежка и за един път секс. Да не е луд?

Никой не казва, че всичко е за един път секс. Може да си имат връзка с години. Това не значи, че със сигурност ще се разведе заради нея. Ти пък все едно не си чувал за мъже, които са женени и имат любовница, с която поддържат връзка няколко години.

# 253

Откъде толкова зор у тези мъже да влагат толкова енергия ако е само за единия секс? Че той ако му се иска нещо младо (и различно от жена му) ей така за 1-2 пъти, не може ли да си отвори един каталог от телефона и да си избере момиче на повикване? Ако му е кеф, даже ще заръча да му вика "татенце" - нали пари имал?
Ако наистина прави такива сложни схеми и влага толкова време и енергия, защо пък да не е вероятно да има и по-сериозни намерения? Не непременно да се развежда веднага, това би било глупаво, но например да пробва какво ще излезе с новата любов, както пишеше колегата по-горе?
Секс се купува, желанието на отсрещната страна (в случая момичето) - не. Чисто физическото задоволяване е различно от начесването на егото, че все още става за нещо, че все още е преследвач и ловец, и т.н. Няма условие "ловът" и  "придобиването" да се свеждат само до една мишена. Колкото повече, толкова по-добре.

# 254
Да, аз те разбирам. Мъжете узряват по-късно, на 21 са още с хлапашки акъл. Поогледай се из колегите от по-горни курсове, питай за изпити, лекции, излизай с тях... Но на Иван просто не обръщай внимание, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт