Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 810
  • 373
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Изтри ли номера му? Ако не си - направи го веднага.

Ей,така като ми заповяда някой, веднага тичам да го изпълня, ша знайш! Mr. Green

# 271
Не е заповед, аз съм някакъв ник във форум. Но ако не го изтрие веднага, в някакъв момент може да се изкуши и да звънне.

# 272
Авторке, като бях колкото теб си мислех, че ако много се чудя дали трябва да направя нещо или не, по-добре да го направя. Днес, на база на опита ми на 40+ ми години, съм на мнение, че ако много се колебая дали трябва да направя нещо, по-добре да не го правя. Съветвам те да възприемеш и ти втория случай.

# 273
Именно, не да са ангели небесни, а са доста по-зле, може би и от другите специалности. В този бранш играят връзки, корупция и злоупотреба с наркотични вещества, но това е друга тема, на такива неща съм се нагледала за две години, лошото е, че това е само началото.

Ами сменяй бранша, докато е време тогава. Какво ще правиш там при корумпираните връзкари и наркомани?
Хващай женения да те вкара в неговия бизнес и започвай да правиш кариера. Ако си изиграеш правилно картите, може далече да стигнеш.
Така де...

# 274
  • София
Как' Сийка, а дали наистина не е така? "Хирург е моят татко, хирург ще съм и аз"

# 275
Ахам, само в медицината е така, в останалите браншове няма нито връзкари, нито корупция, нито наркомани... Добре.
А по кръчмите – само пионерчета, пишат си домашните.

# 276
  • София
Тук става въпрос за сериозно и ранимо момиче, уязвимо, склонно към дълбоки чувства. Няма нужда да е човек проок, за да е наясно кой от двамата ще бъде наранен - независимо дали става дума за еднократен секс или за нещо по-продължително. И не, не си струва.
Това го отчитам и наблягам на непукизма - ако ще го прави, да е с прагматична нагласа. За мен тя гледа в грешната посока - да се срамува заради неговите действия.
Който мъж иска да иде сам в кръчмата, винаги ще намери начин. Интересно ми е жена с деца на 2 и 6 години примерно как да го придружи късно вечер, дори и той да я е "поканил"? На Иван жената се вясва, но не винаги все пак.
Знаем ли възрастта на децата на Иван и кога точно е в кръчмата? От 20 до 22 ч. углавно престъпление ли е или само хулиганство? Ами ако децата са на 13 и 11 години?
Иван може ли да си покани компанията вкъщи, щом в кръчмата е толкова зле? Все пак тече Световното...

Момичето говори за чувства - каква ти тук прагматична нагласа?

Я по същество: кажете името на тая кръчма, да ходят БГ Мамите да пият по бира там:)
Ей, това и аз го писах, но го изтрих. На повечето мачото ще ви е таман, а за мен - направо агнешко, но едва ли ще ме огрее.  Mr. Green
Sharky* , той не й е пряк шеф. Че е негов приятел, не означава все още нищо - писах вече, че шефът не й е баща.

[/color]

Канейки я да остане след работно време и да седне на масата, той прекрачва границата на отношенията работодател - наемен работник.
В момента, в който я кани, той поема отговорност за променените отношения. Логичната позиция, която би следвало да заеме, е именно бащинска. Поради разликата в годините най-вече - но също поради утежнената поради формалните отношения връзка помежду им.
И като го говоря това, била съм в такива компании - където съм била в ролята на "дечкото", даже не на 21, на 16 съм била - и да, всички са имали покровителствено в житейски смисъл отношение към мен.
Приемам, че щеше да е друго, ако на масата пиянстваха още 3-4 20 годишни девойки - и тя е поканена като просто още едно цвете в букета. Тогава би било логично никой да не носи специална отговорност за нея... Но ситуацията не е тчно такава.
И после, кой носи напитките? Кой прибира накрая чашите, кой забърсва масата?  Wink

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 18:05 от katiABV

# 277
Злоупотреба с наркотични вещества от кандидат-медици?! Моля те, кажи, че преувеличаваш! И тези хора един ден ще лекуват нас и децата ни!! Бог да ни е на помощ!!!

# 278
А вие какво мислите, че студентите по медицина растат в друга България? Един дол дренки са навсякъде вече.

# 279
Злоупотреба с наркотични вещества от кандидат-медици?! Моля те, кажи, че преувеличаваш! И тези хора един ден ще лекуват нас и децата ни!! Бог да ни е на помощ!!!
Естествено, че преувеличава.
Половината ми клас отиде да учи медицина. Какво половината, повече са. Завършиха официално тази година, не ми е стара информацията.
Изобщо не е пълно с наркомани и пропаднали, глупости са това. И да има един двама те са изключението. И при нас в молекулярната нямаше такива изпълнения, а сме по-леката специалност и се минава през по-груба цедка.

# 280
  • София
Ахам, само в медицината е така, в останалите браншове няма нито връзкари, нито корупция, нито наркомани... Добре.
А по кръчмите – само пионерчета, пишат си домашните.
Тя говори за своя бранш. Теб лично ли те засяга тази констатация?
А иначе знаем, че

# 281
  • София
Тъй като ме питаха - дори за моята дъщеря да е, няма да тръгна да си късам ризата и да изпадам в истерии.
Известна случка - бившия министър на отбраната Свинаров се залюби и ожени за сътрудничка от НС, 30 години по-млада. Детето им (трето момиче за него) е 9-годишно, а той има кантора с една от дъщерите си от първия брак, значи му е простила. И нейната майка помагала за детето, не зная дори дали не е кръстено на новата тъща.
Всичко това го има в нета и в списъците за училищата, тогава бяха още с имена и всичко.

Всякакви неща се случват.
Само че тях случаят ги е събрал - в смисъл, принудил да имат близък - и в голяма степен равнопоставен - контакт в продължителни периоди от време. Нали така? Не е като да е ходил да я търси специално в кръчмата.

# 282
Теб лично ли те засяга тази констатация?

Не, разбира се. Само кварталните пияндета се припознаха и скочиха да защитават Ромеото.

# 283
Ами утре ще сменям една колежка и съм на работа, ще видим, ако идва е ясно, че пак ще има нещо..
Мненията са ми доста полезни, засягам се на някои определени, просто защото ме обиждат.
[/b]Схванах основното, че няма как да е добър човек ако си позволява, макар, че има две деца, да отправя такива предложения и да демонстрира такова поведение.[/b]

Браво, момиче!

# 284

Схванах основното, че няма как да е добър човек ако си позволява, макар, че има две деца, да отправя такива предложения и да демонстрира такова поведение.

Наистина това е основното и много ме радва, че го разбираш. Също така се надявам, че не си падаш по "лоши момчета", както е обичайно за годините ти.

Ненужно е да се засягаш. Ако си прочела нещо по-изразително, то е назоваването на грубата действителност - без маска и без грим. Нищо от написаното тук не е било с цел да те обиди, а по-скоро да те отрезви.

Разбирам те, че голяма част от връстниците ти ти се струват инфантилни. Но не всички са такива. Моят син се оплаква пък от МОМИЧЕТАТА на неговата възраст, че му били като деца. Което не му пречи да ходи с една година по-малка, де. Ти си само на 21 години. Никак не е необходимо да скачаш от една връзка в друга. Много по-важно е да градиш себе си, да намираш нещата, които те вълнуват и забавляват, да общуваш с млади хора, да пътуваш. И да си създаваш ясна представа от какъв човек имаш нужда, какъв човек ще те направи щастлива и какви неща не бива в никакъв случай да приемаш. Любовта сама ще си дойде, и ако излъчваш правилните сигнали и имаш правилните критерии, тя ще е с правилния човек.

Ненужно е и да се настройваш така към лекарския бранш. Във всички сфери има всякакви хора. Приличаш ми на абсолютист-идеалист, а това не помага много в живота.

И аз те съветвам да му изтриеш телефона. Глупаво е да го пазиш. Не си в "безопасност" да се увлечеш, дори и да си мислиш, че си взела правилното решение за момента. Някои мъже приемат "Не" като покана за по-сериозна офанзива. Сама говориш за "изнудване". Значи не е от тези, които лесно се отказват, обича си спорта. И не забравяй нито за миг, че и най-очарователните му и сърцеразбивателни номера не са нищо повече от номера.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 19:35 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт