Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 730
  • 373
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Според мен атакувай първа - оплачи се на шефа си. Тъкмо да разбереш дали наистина те пробутва на приятеля си, както го обвиниха, или просто гледа сеир. Ако е второто - тъкмо да се освести, че такива неща не са редни. И пак да кажа - шеф-приятел няма да трае вечно, да не си развалите приятелството заради Иван, защото тогава и работата ще ти вземе като едното нищо

# 316
  • София /Абсурдистан
Постави граници тогава - не си задължена да сядаш с тях на питие, просто си тръгни след смяната. И не се занимавай с женен мъж, той няма да се разведе, само ще ти разбие сърцето.

# 317
С data entry или медицински преводи ще правиш тия пари за 2 часа на ден, пред компютъра си и без сексуален тормоз. Има и още безброй опции.

# 318
Какво стана на последната ти смяна? Имаше ли пак контакт от негова страна?

# 319
Пази си и работата и достойнството. Млада жена си, няма лошо да се оглеждаш в мъжки очи. След около десетина години ще си дадеш сметка колко е важно до себе си да имаш интелигентен мъж. Такъв тип мъж знае как да те закриля, да се грижи за теб и кои са най-правилните решения в живота. Погледни го и от друга страна. Един ден ще станеш уважаван лекар и като се обърнеш назад, ще си кажеш вайкайки се - "Как съм могла да се занимавам с такъв тъпанар?". Мъж, който виси по кръчмите в събота вечер и не е с децата и съпругата си не е читав мъж. Не се сближавай с шефа си, дръж се на дистанция с него, все пак това е работно място. Излез с някой приятел на твоите години и ще видиш как ще ти се разсеят мислите за този пръч!

# 320
Пази си и работата и достойнството. Млада жена си, няма лошо да се оглеждаш в мъжки очи. След около десетина години ще си дадеш сметка колко е важно до себе си да имаш интелигентен мъж. Такъв тип мъж знае как да те закриля, да се грижи за теб и кои са най-правилните решения в живота. Погледни го и от друга страна. Един ден ще станеш уважаван лекар и като се обърнеш назад, ще си кажеш вайкайки се - "Как съм могла да се занимавам с такъв тъпанар?". Мъж, който виси по кръчмите в събота вечер и не е с децата и съпругата си не е читав мъж. Не се сближавай с шефа си, дръж се на дистанция с него, все пак това е работно място. Излез с някой приятел на твоите години и ще видиш как ще ти се разсеят мислите за този пръч!
Александро, ти на колко години си, ако не е тайна?

# 321
  • София
ОМГ! Мъжете така ли се вайкат за бившите си бройки
Бива бива пързалка, ама не нам

# 322
  • Varna
Шефа който го раздава приятел, дали плаща овър тайм за извънработното време да
попитам нашата госпоЙца, аз?!?!

# 323
Момичето е младо , още се ласкае от бакшиши и внимание. Пък и шефът и я цени. Цъ, цъ. Големи постижения.
Явно е расло в по- беден дом , за него това в момента е много сериозно постижение.
Дано темата да и помогне да осъзнае собствената си ценност , която не се дължи на бакшишите , аплодисментите на шефа и погалването на чичака. Много ниско ниво е това.

# 324
  • Sofia
Коментарите тук са верни - нямаш май опит с мъжете, но тези неща, които ти говори този човек са си сценарий - разбрал  е от шефа, че си кадърна, но наивна и е решил да пробва с думи колко те цени, колко си умна и как ли пък разбра без да те познава, че иска да се жени за теб??? Разбери едно - може да изглежда добре, да има пари , дори и да е доста умен, НО единствено си търси лесен секс. Нищо друго не го интересува, НИЩО. Мъжка психология ... Хиляди мъже има на които им  е омръзнало да спят с една и съща жена и си търсят разнообразие, нищо повече. Съвета ми, работи си, не напускай, по-кротко със споделянето на лични неща на шефа, избягвай въпросния до колкото е възможно и не оставайте насаме и не оставай след работа - кажи че си заета. Внимавай - единствената цел е секс.

# 325
  • София
той явно прецени, че съм доста умно момиче за възрастта си.
Не точно. Всички женкари, търсещи да изчукат нещо младо встрани, играят по тая струна. Че трябва да си много умма за възрастта си. И забавна. И му даваш светлинка в иначе сивотата на семейния живот с оная вещица жена му.

# 326
Ето, както си и мислех, извадихте си много погрешни изводи за мен, не съм такъв човек, дори наскоро се разделих с приятеля ми, който е бил единствения мъж в живота ми (ако разбирате за какво говоря).
Страхувам се, че ще излезе едва ли не, че аз завъртам главата на женените мъже за пари или нещо подобно, понеже той има възможности.
Имам толкова много проблеми в момента, в сесия съм и това ми идва много нагорно вече. Не знам какво да правя. Оставете нещата, които ми говори, ами и работа ми предлага, понеже има няколко обекта в града..
Чувстван се много гузна, а нищо не съм направила. Жена му, като дойде и направо не мога да я погледна.

А какви други изводи да си извадим след разказаното от теб? Изсторията ти е повече от банална. Отегчен от брака и битовизмите мъж, запивайки през ден с приятели, иска да му стане по-интересно и започва да задява младата и неопитна сервитьорка. Не си мисли, че е тоооолкова ЕнтЕлЕгентен, просто е опитен, за разлика от теб и знае какво да ти каже, за да ти паднат гащичките сами. Запомни, че "ти на където си тръгнала, той от там се връща!"
И аз бих те посъветвала да го отрежеш или да смениш заведението. Но в крайна сметка решението е твое. Повечето хора се учат от собствените си грешки. Успех ти желая!

# 327
Не че искам да засегна някой, но почерпените клиенти често се шегуват със сервитьорките, тъй като по нашите ширини те са най-често по-леки жени, леко глуповати и т.н. Ако ти не се асоциираш с този тип жени, просто недей да бъдеш причина за съсипване на семейство.....тази ненормална разлика в годините, фактът, че човекът е женен и има две деца....не е добра идея да се намесваш!

# 328
Не че искам да засегна някой, но почерпените клиенти често се шегуват със сервитьорките, тъй като по нашите ширини те са най-често по-леки жени, леко глуповати и т.н. Ако ти не се асоциираш с този тип жени, просто недей да бъдеш причина за съсипване на семейство.....
И това.
Но, все пак не е нейна грижа да пази чуждо семейство.
По-скоро да гледа да съхрани себе си и психиката си, защото подобни мъже могат да бъдат много отровни за самосъхранението на една жена.
А ако реши да се "пробва", да вземе не 100%, а 1000% мерки да не забременее, защото ще си гледа детето сама.
Такива мъже НЕ напускат жените си.Не и ако съпругите не ги изгонят.
Само че, дори натирен, за чий ти е подобен плазмодий?Искаш утре ти да си в ролята на мамената съпруга?

# 329
Да се пробва, бе. Ако е от по-дащните, ще увеличи бакшишите.

Общи условия

Активация на акаунт