Звездни компромати - 370

• 74 347
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
  • Вече в моята си приказка...
Загледах инстаграма на Ивана и не разбрах посланието на тази снимка:
Скрит текст:
Демонстрация на байганьовщина или поза "аз съм лошо момиче"? И в двата случая е неприемвливо и пошло поведение на 50+ жена с положение в обществото...

# 436
Положение в обществото?

# 437
И какво точно и е положението в обществото? Показва, че е лошо момиче. Поне не е по цици или гол задник.

# 438
  • София
Вдовицата на Кюлев и бившия футболист Станков били кумове на някакъв тенисист. Не знаех, че са се оженили и три деца имали.

Скрит текст:

# 439
Oт световното турне на Хари Стайлс.Невероятна красота :
https://www.instagram.com/p/Bg-jv0wBIA8/?taken-by=1d_videoss

Виждали ли сте реклама на Рефан с Николета!Няма да ме накарат да си купя парфюм с това нещо..брр
https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=mVPezsIcU78

Веднъж си позволих да коментирам под снимка на южнокорейска козметика, внасяна у нас, с рекламно лице -  Николета,че когато видя Николета да рекламира нещо, то това значи, че никога няма да си го купя и коментарът ми беше изтрит.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 13:38 от Veracruz

# 440
Честито бебе на Милянкова. Много странно постоянно ни навират колко добра майка е, точно като Ирина. Получава се обратен ефект, според мен поне. Не знам защо вечно трябва да се доказва като добра майка из медиите и на кого го доказва с разни статии.

# 441
  • София
Вдовицата на Кюлев и бившия футболист Станков били кумове на някакъв тенисист. Не знаех, че са се оженили и три деца имали.

Скрит текст:

Две от тях не са ли на Кюлев?

# 442
Да, момчето, със сигурност.

# 443
  • София

Скрит текст:

Две от тях не са ли на Кюлев?

Честно, не знам. И аз се учудих колко бързо са направили три.😁

# 444
Виждала съм Малина два пъти през 2009г. на автомивка,месеше си добър з@дник в син анцуг,изобщо не беше слаба,а беше мощна в д-то и бедрата.
А тогава уж беше в още по-добра "форма".
Сега не ми се мисли как е.

# 445
Малина има много добра фигура!
П.п.не ми е приятелка и не я познавам лично, но съм я виждала много пъти.

# 446
Явно съм я хванала в "период' на... не знам какво Grinning

# 447
# 448
😂😂😂 много се смея с "месеше добър задник в син анцуг". Да я поканите следващия път да се разпише при нас, глиганите в анцузи! Посестрима Sparkling HeartSparkling Heart

# 449
С тази папийонка и поза правя асоциация със зайче на Плейбой.

Общи условия

Активация на акаунт