Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 850
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
И ние сме готови с името откакто разбрахме,че пак ще е мъж от 13г.с.

# 121
И ние имаме едно мъжко и едно женско име и много се надявам сега в сряда на ФМ да ни кажат пола на 100%. За да се обърщаме и ние по име хаха.

# 122
Здравейте и аз да се запиша.
Моят термин е на 15ти Ноември, първа бременност с близнаци! Радвам се да видя толкава много ноемрийски бебенца! Леко бременеене на всички! HugHugHug

# 123
GI-DI добре дошла. Още едни близначета, колко хубаво Hug

# 124
GI-DI добре дошла. Още едни близначета, колко хубаво Hug
Добре заварили!!!

# 125
Момичета, като гледам как сте се развихрили с тези списъци и се чувствам неудобно, че аз още мисля, че е твърде рано и не планирам скорошни покупки. Може би, защото имам вече едно детенце и много от нещата ги имаме налични.
Да попита момичетата с тромбофилия още ли биете инжекциите в корема. Аз още се придържам към правилото 2-3 пръста встрани от пъпа, но напоследък точно преди да поставя инжекцията усещам беба точно там и започва да ме хваща шубето. Знам, че няма как да я убода, но се замислям кога е момента да сменя мястото. На последния преглед при Сигридов го попитах докога трябва там, а той каза като наедрея да бия инжекциите в паласките. Ама как да разбера достатъчно ли съм наедряла?

# 126
  • София
Име и ние си имаме отдавна, въпреки че още не си говорим за него по име, защото си имаме друга думичка още от преди да знаем какво ще е.

Аз с дрешките съм почти готова за 0-3 месеца, остава ми наесен да видя какви зимни връхни дрехи ще пуснат, за да си избера. Иначе бодита, ританки, памучкчни жилетки (не знам дали на това не се казва камизолка), пижамки имам. Шапчици още нямам. Взех едно много сладко комплектче, което може да е за изписването. Поръчала съм от George няколко неща, които чакам да дойдат. Едното е това, за което бях питала, едно като чувалче, в което да слагам бебето в количката в най-студения период. Шишета също имам, шасито на количката.
Леглото избрано, матрака не още. Хавлийки също съм набелязала. 2бр. долни чаршафи ще взема от ИКЕА, както и 3-4 пелени. Одеалце имам 1, обмислям още едно да взема. Спален чувал имам 1бр. Козметиката ще я взема накрая и все още не съм избрала. Помпа за сега няма да бързам да взимам. Големите неща ще ги купуваме септември, октомври след ремонта. За дрехите мисля, че 5-6 комплекта са ми достатъчни, защото и без това имам сушилня, та не ме притеснява съхненето.

Chochita4, аз бия в корема още. От двете страни на пъпа, нивото под него също, или малко над. 3-4 пръста, понякога 5. Няма как да ги набодем, иглата е малка, пък то е кожа, сланинка, матка и т.н

# 127
Теа също я къпех всяка вечер.На мене ми бяха много удобни ромпърчетата.В началото я завивах с одеалце,по-късно използвах чувал.И аз още нищо не съм купувала.Като приключим с ремонта ще купим количка и ще проверя какво имам като бебешки дрехи от нея,понеже е родена Октомври и ще използвам доста неща😊Името сме го избрали отдавна Никол😊🍀

# 128
Ние нямаме нито име, нито съм купувала нещо. Сега тук има много големи намаления и се замислям да взема нещо.

# 129
Мен още ме е страх да пазарувам, но живот и здраве да влезна в 8ми месец, започвам и аз.Нашите близнаци ще са момиче и момче и още не сме си харесали имена, ако харесам момчешко име, после го обръщам на момичешко и така до никъде не стигам...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Ние имаме име за момиче и момче още отпреди да забременея,така че и с това сме готови 😁
И аз съм се спряла на ръчна помпа,сигурно на Авент и мисля да я купа предварително. Мисля да взема зимно чувалче,харесала съм си от Angel baby, също така ще взема космонавт или има едни дебели гащеризони за количката. Една приятелка ме напълни с пелени и някои дрешки, по-нататък ще видя какво още ще ми трябва и ще купувам. Набелязали сме 2-3 кошари и матраци, но искам да видя в още един магазин и ще го решим. И количка сме избрали, но тя ще е сигурно към 8ми месец.

# 131
С името този път зациклихме, първия беше по-лесно. Аз имам фаворит, но таткото не го хареса, бъдещата кака също се намесва с мнение Simple Smile и като цяло е сложно. Още не съм усетила някое като нашето.
Клексан-а си го бия в корема, мисля че има още накъде да расте преди да сменя мястото. Усещала съм няколко пъти бебето точно преди да я бия, но не му се притеснявам, знам че няма как да му стане нещо.

# 132
  • Bарна, морето, сините вълни
Първоначално много харесвах името "Диляна" , по някаква случайност това име щеше да е на неговите родители и моите, бащите са с буквата "Д", а майките с "Л". Но се отказах категорично, защото баща ми още преди дори да знаем пола, все повтаряше "Как е Дилянка", "Храниш ли Дилянка" Grinning и започнах адски да се дразня.
Моя ми предложи две имена : "Александра" и "Моника". И двете ми харесват много, но първото ми е леко грубо за момиче и някак второто ме влече. Засега ми е фаворит, пък ще видим..

# 133
Първоначално много харесвах името "Диляна" , по някаква случайност това име щеше да е на неговите родители и моите, бащите са с буквата "Д", а майките с "Л". Но се отказах категорично, защото баща ми още преди дори да знаем пола, все повтаряше "Как е Дилянка", "Храниш ли Дилянка" Grinning и започнах адски да се дразня.
Моя ми предложи две имена : "Александра" и "Моника". И двете ми харесват много, но първото ми е леко грубо за момиче и някак второто ме влече. Засега ми е фаворит, пък ще видим..

На мен Моника също много ми харесва, и на галено Мони е симпатично. Това име също и при мен беше известно време под въпрос, а сега съм на София и Виктор.Stuck Out Tongue Winking Eye Но аз почти всеки ден съм с различно мнение...

# 134
  • София
При нас беше голяма драма с имената, докато не знаехме пола. Аз много се терзаех, че нищо не ми харесва, а таткото се терзаеше, че аз се измъчвам Simple Smile Помоли ме да забравя темата докато не знаем пола със сигурност и ми обеща тогава да мислим. И си спази думата! В деня, в който разбрахме пола избрахме името и малкия вече така си го наричаме. Аз имах много изисквания - как се пише, какво значи, да има имен ден, ако е момче да е хубаво и бащиното, което ще даде някой ден (а не някой Олег (ов) да кажем), да се разпознава и в чужбина, но да си е българско... голяма драма беше Simple Smile

Аз само правя списъци за момента, но не купувам, по-спокойна съм като знам от какво ще имам нужда, иначе и на мен ми се струва раничко, а и тепърва трябва да купим скринчето, че да има къде да ги държим бебешките неща.

За фраксипарина - тъкмо с днешната инжекция се чудех сече къде да бия... аз слагам по целия корем и паласките, не само около пъпа. Преди слагах и в бедрата и пак там ще се насоча като не е удобно вече в корема.

GI-DI, добре дошла си ни! И София и Виктор са страхотни имена Simple Smile Чакам да чуя утрешните Wink

Общи условия

Активация на акаунт