Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Фоси,аз знам,че в седмицата в която си не е опасна за бебето шарката.Аз просто бях изтрещяла на тази тема когато бях във втория месец,понеже имаше шарка в градината на сина ми и в групата му.Но ти сега май няма за какво да се тревожиш.Сигурно е много гадно в тези жеги с обрив,желая ти бързичко да оздравяваш.

# 541
Yakamoz, да ти кажа не знам и аз защо антибиотик. В началото мазах с Бепантен и с Фенистил (тъй като беше лек обрив и само сърбеше) и дерматоложката каза, че е противопоказно да се маже с подобен тип мазилa при херпес (зостер) (аз не знаех, че е херпес, мислех, че е полазено и ухапано). Благодаря Ви за подкрепата, момичета! Наистина се надявам всичко да е наред! Heart

# 542
Янна, според мен сте постъпили добре. В крайна сметка е с баща си, не е с непознати хора. Не се притеснявай. Аз исках мъжа ми да отиде сам на море с дъщеря ни, но той не пожела да ме остави. Седим си основно в къщи и детето скучае, аз се чувствам ужасно, че ѝ провалих лятото.

# 543
И да станеш кака не е лесно Simple Smile Говорих с ММ и той е малко по-спокоен, ще си правим видео чатове и така. Благодаря пак Simple Smile

Fossy, а тоя витамин А, в какви дози е, върти ми се нещо, че трябва да се внимава с него. Иначе точно сега вирусът на шарка за нас е най-малко опасен. В началото на бременността и баш в края крие риск (може би по-скоро около раждането).

# 544
Fossy, а тоя витамин А, в какви дози е, върти ми се нещо, че трябва да се внимава с него. Иначе точно сега вирусът на шарка за нас е най-малко опасен. В началото на бременността и баш в края крие риск (може би по-скоро около раждането).
Янна, АГ каза не повече от 2-3 дни да го пия, 2 пъти по 1 таблетка, на Phyto Pharma. По принцип и АГ не беше особено "За" да го приемам, затова само още 2 таблетки (сега и утре сутрин) и спирам (да станат 2 дни). Имаш ли идея защо не е препоръчително да се приема витамин А?

# 545
  • София
Мен всичките ми лекари са ме предупредили да избягвам вит. А. Не знам причина, но можеш да питаш Денис в темата за добавките

# 546
Здравейте! Пак съм аз 😁 След като питах в групата във фейсбук и нямаше много отзиви, да ви попитам и вас. Имате или имали ли сте бодежи, боцкания, придърпвания? Днес усещам от време на време, а определено не съм се преуморила. Особено боцкания за секунди в ляво или ниско долу към интимните части... Ще съм благодарна, ако споделите 😊

# 547
magpar, последните 3 дни бях така. Боцкания и опъвания в слабините, болки от срамната кост до опашката. Боцкания в срамната кост. На моменти бяха и по-силни. Вчера цял ден бях легнала наляво,само това ме спасяваше.
Започнаха от нищото, и да чукам на дърво, от снощи пак рязко всичко спря.

# 548
Вит А спира развитието на плода в големи дози.
Аз имам такива бодежи, да.

# 549
magpar, последните 3 дни бях така. Боцкания и опъвания в слабините, болки от срамната кост до опашката. Боцкания в срамната кост. На моменти бяха и по-силни. Вчера цял ден бях легнала наляво,само това ме спасяваше.
Започнаха от нищото, и да чукам на дърво, от снощи пак рязко всичко спря.

Точно тези боцкания в срамната кост усещам и аз...Дали е от разтягането на матката и нарастването на плода... Вчера бях на преглед и затова не ми се звъни на лекарката.

# 550
Леле, вярвате ли ми, че идвах да питам същото, даже четох в една тема тук във форума, че било разтягане на цервикалната кост и било един вид добре, защото означавало, че тялото се подготвяло за раждането...ама не е ли рано за тия подготовки...

Fossy, четох сега в нета, че при големи дози 10 000 и нагоре може да доведе до аномалии, но това са големи дози. Ние с храната вероятно си докарваме около колкото ти е хапчето. Чаша сок от моркови съдържа 4 пъти дневната препоръчителна доза, която е около 2000.

# 551
Не бъркайте синтетичните витамини и тези от храната. Те се усвояват по различен начин. Това не значи, че от 4 хапчета нещо ще стане. Говоря попринцип.
И аз нещо се шашнах с тези болки и контракции и утре съм на лекар.

# 552
Аз освен съмнения за цистит , тази сутрин имах ужасно силна остра болка в левия яйчник или поне тази зона . Продължавам и да имам жълто течение и вече много се притеснявам , утре съм при GP и казаха д нося урина и с някакво тестче ще проверят май дали е цистит . Но това с това течение нз вече особено както имам намерение да раждам естествено...

# 553
 Renata до раждането има достатъчно време, за да се оправиш. Всичко ще е наред.

# 554
  • Стара Загора
Рената, тестчето може да не покаже бактерии, но пак да имаш цистит. Мен много ме болеше като ме натиснаха точно под корема по средата- пик. мехур. Дано се оправиш скоро.
Аз защо се събуждам в 5 сутринта?!!!
Гърдите ви още напрегнати ли са?

Общи условия

Активация на акаунт