ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 330
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Завършвам музикалната тема с песента, която се надявам Зорница, Марио и Тони да пеят дружно...съвсем скоро Joy Joy

https://youtu.be/RxwQikS9iQo

# 331
Само да не е тази за приспивна, че Зорница ще ги убие и двамата Joy
Ross

# 332
Joy
Тази песен ще я пеят на Банков Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 333
 Хей, вас романтиката ви избива музикално, а мен поетично Grinning Току що попаднах на един цитат, който ми напомня много целувката на аварийния Heart

"Една открадната целувка поражда много повече трепети от една подарена."
Силвия Кристъл

# 334
Хей, вас романтиката ви избива романтично, а мен поетично Grinning Току що попаднах на един цитат, който ми напомня много целувката на аварийния Heart

Силвия Кристъл

Еййй, колко вярно. BlushGrinning Романтично, поетично...все към романтика отиваме. Joy

# 335
Хей, вас романтиката ви избива романтично, а мен поетично Grinning Току що попаднах на един цитат, който ми напомня много целувката на аварийния Heart

Силвия Кристъл

Еййй, колко вярно. BlushGrinning Романтично, поетично...все към романтика отиваме. Joy

Исках да кажа музикално, но ми се привижда романтика насякъде и започвам да бъркам думите Grinning

# 336
Аз след вчерашния Банкомаратон, който си причиних, имам нужда от толкова романтика, че даже и целувката на Тони в кабинета му ми се вижда прекрасна Joy

Фифф, много е хубаво това.

Дона, тая песен няма как да я дам на Банков. На Банков единствено ето това бих му зачислила Grinning

# 337
Моски, да не си стигнала до 43, тогава как Евгения му каза, че е непоклатимо дърво, много се смях  JoyJoyJoy

# 338
Москита,знаех си аз че си се осамотила с Банков снощи и затова си толкова мълчалива. Thinking
Мислех да приключвам с музикалната вълна,но не мога да се спра да виждам знаци на съдбата. Joy
Ей това е Марио,мъжа,който я пази от болката и страданието и е скала,на която да се облегне.
https://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk

# 339
Майче, още съм в началото, но той пак си е непоклатимо дърво. Сега се сещам защо зяпнах от почуда, когато Марио се усмихна и благодари на Зорница, че му е взела якето. Тооооолкова емоция Joy Joy

Ааа, Зайко, не, бях се отдала на хърватите Joy
Но Банков ме депресира жестоко. А на Зорничка как ми идва да й шибна един шамар, не е истина Joy

Зайко, това е песента на Марио, Зорница и Тони! Heart

# 340
Но Банков ме депресира жестоко. А на Зорничка как ми идва да й шибна един шамар, не е истина Joy

Аз затова спрях да гледам докато е време хахаха. Не искам нито да се депресирам, нито да бия шамари, най-малко пък на Зорничка ахахахах. Joy Спокойствието и щастието са ми скъпи. Joy

Зайко, нещо ново виждам май при теб а? Grinning Време беше!

# 341
Аз след вчерашния Банкомаратон, който си причиних, имам нужда от толкова романтика, че даже и целувката на Тони в кабинета му ми се вижда прекрасна

Задавих се.

Каква е тая емоция от едно яке????

Пак сте го ударили на любов, гледам

# 342
Яни,няма само аз да се разхождам гола я.
Сложила съм си един грозник(по фейсбук),че съм жена без изтънчен вкус. Joy
Ама колко е грозен не е истина.

# 343

Зайко, това е песента на Марио, Зорница и Тони!

Е не си права. Не помниш ли как се умилявахме от качествата ѝ, които я карат да е до него? Овен това всеки бърка, особено когато съзнанието му/ѝ е замъглено от любов; всекинсе е правил на глупак. Твърде строго я съдиш. Откъде да знае що за човек е той, за жена му?

# 344
Яни,няма само аз да се разхождам гола я.
Сложила съм си един грозник(по фейсбук),че съм жена без изтънчен вкус. Joy
Ама колко е грозен не е истина.

Хахаха не само ти си без вкус. Тук сме "десетина лигли" с мнооого лош вкус за мъжете, не си падаме по класата и туй то. Joy И пак по фейсбук - Диана и Велислав са слаби актьори, затова не могли да ги убедят в любовта на героите си. А, значи Диана в 4ти сезон е била силна актриса, щото пък тогава бяха много убедени в любовта й с уникалния, а и още са. Joy  Сега вече не е, изведнъж е станала слаба. Чакай, че нещо се обърках. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт