Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 5

• 81 937
  • 853
  •   1
Отговори
# 435
Грийн Лайф нямаше ли си частно плажче, където не се плащат шезлонгите?

# 436
Грийн Лайф нямаше ли си частно плажче, където не се плащат шезлонгите?

Не. Понякога (не в силния сезон) пускат такава промоция до изчерпване на количествата.
Напоследък не съм я срещала Simple Smile Бяха по 15 лв.
Ние винаги ползваме плажа на Смоки. Доста по-спокойно е.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 00:57 от Manique

# 437
Lidl Созопол целогодишно ли работи?

# 438
Аелис, за басейните на Грийн Лайф казвате на спасителя и маха такива зарязани по цял ден кърпи. Също така нямате право да оставяте кърпи извън работно време на спасителя. Тия ставащите в 6.30 не са попаднали не мен Simple Smile

# 439
  • София
Lidl Созопол целогодишно ли работи?
Да. Но през сезона октомври-април отваря по-късно и затваря по-рано. Сега е от 7 до 23ч.

# 440
Какво ви е мнението за ресторант Лагуна? Похвали ми го колежка

# 441
  • Пазарджик/Лондон
Carie, много благодаря, утре ще пробваме:).

# 442
И  аз съм от завърналите се от Созопол. По  слабия сезон се усеща по плажовете, за сметка на това паркингите, града и ресторантите са препълнени. Една вечер сгрешихме по "веселата уличка" беше кошмар от хора и дандания. Платени зони по плажовете - Каваци, Смокиня - 20 лв.Заведението на Каваци със 70 лв. чадър и шезлонги - бяха си идеално празни, може би през уикенда имаше хора но мнооого слабо. Златна рибка - 21 лв. - препоръчвам този плаж на хората с малки деца, поне 50м. дълбочината е около 30 см. Навсякъде обслужването е ужасно, навсякъде опашки, чакане, таква летаргия е налегнала персонала, че незнам защо се оплакват от слабия сезон и това което изкарват им е като подарък. Чакаш за 2 палачинки на плажа 40 мин. - тока бил слаб. На капана чакаш за бира и картофи - докато не излезе поръчката на предния не те обслужват, на бара за фрапето няма сламки - свършили, за целия ден не намериха - как се пие фрапе без сламка. И тези примери са от заведения които се работят от собственици, да не се оплакват от безхаберните тинейджъри.

# 443
Именно, обслужването е мегааа зле. Никаква култура, храната за нищо не става. За пръв път ми се бунтуваше стомаха.

# 444
На Златна рибка комплект чадър с 2 шезлонга е 24лв, не 21.
 За хранене препоръчвам Урания на стената и Милош на пристанището.

# 445
Златна рибка - Блу Ориндж ли е?
Към 20 септември дали ще имя какво да се прави в Созопол и къде да се яде?

# 446
  • Сф
Да, направо отивай там
Ще ти бъде много удобно с малкото дете.Всичко включено+ разкошен плаж.Не се чуди по темите Simple Smile

# 447
  • София
Да, направо отивай там
Ще ти бъде много удобно с малкото дете.Всичко включено+ разкошен плаж.Не се чуди по темите Simple Smile
  Потвърждавам от мястото на събитието. Блу Ориндж и златна рибка са чудесни,  ние сме тук от събота.  Днес заранта ходихме и до Нептун Равадиново,  и там е добре и супер близо.  Хич не ни се тръгва.  Ноооо понеделник обратно към София.  После ще пиша генерално мнение.  Но засега е добро. Повече чужденци са в хотела,  времето ни е повече от добро,  даже не е жега. Blush

# 448
Има ли комари?

# 449
Да, направо отивай там
  Потвърждавам от мястото на събитието. Блу Ориндж и златна рибка са чудесни,  ние сме тук от събота.  Днес заранта ходихме и до Нептун Равадиново,  и там е добре и супер близо.  Хич не ни се тръгва.  Ноооо понеделник обратно към София.  После ще пиша генерално мнение.  Но засега е добро. Повече чужденци са в хотела,  времето ни е повече от добро,  даже не е жега. Blush
Миришише ли морето при Златна рибка? Миналта година четох за този проблем в темата

Общи условия

Активация на акаунт