Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се процедира с фотографите на сватбата - с един или двама?
Какви са препоръките за бременност и зачеване, споделени във форума?
Какви са препоръките за фотографи и видеооператори на сватба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се процедира с фотографите на сватбата - с един или двама?
На сватбата могат да присъстват един или двама фотографи. При наличие на двама, единият фотограф може да тръгне с младоженеца, докато другият е при булката. След църквата и по-нататък те се събират заедно. Разликата в цената обикновено не е голяма, но вторият фотограф може да бъде основно за гостите, за да улови всички моменти.
-
Какви са препоръките за бременност и зачеване, споделени във форума?
Във форума се споделят различни преживявания и препоръки относно бременността и зачеването. Някои потребители споделят, че бебетата често се появяват в неочаквани моменти, дори без специални усилия, докато други съветват да се консултирате със специалист при продължителни опити за зачеване. Важно е да запомните, че всеки случай е уникален и изисква консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за фотографи и видеооператори на сватба?
-
Какви са препоръките за избор на сватбена рокля?
-
Какви са препоръките за подготовката на сватбата?
Чудесни сте. А за подарък за кумата.... Момичета, трябва ли и аз да имам като сме със семейна двойка и сме се разбрали за семейството им като цяло какъв ще бъде подаръкът? Иначе аз бих подарила спа уикенд с мен
)
Сватбата ми е на 26ти в Созопол и вече с няколко гримьорки от Бургас се чух-отказват ми,макар че аз поемам транспортните разходи(тъй като е само за един грим). Случайно да имате инфо за някоя добра гримьорка,в Бургас,която не би имала против да дойде до Созопол?

Познавате ли си хората, просто все нещо ще ви хрумне.