Звездни компромати - 371 част

• 74 159
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Роклята на Десито изглежда като опашка на русалка 😀🧜♀

# 151
  • София
на мен ми е интересно как такова очевидно опитно пиянде, не може да си уцели дозата за да премине през задълженията си без да излага себе си и държавата, която представлява.
свърши си работата, пък се натаралянкай колкото те влече.
покачи му се рейтингът на Радев с няколко промила:)))

# 152
Само Бойко може да се мери по изпълнения с чешкия президент. Е от друго естество са неговите гафове, ама...

# 153
Само Бойко може да се мери по изпълнения с чешкия президент. Е от друго естество са неговите гафове, ама...
Е, не. Не съм сред феновете му, но няма никакво място за сравнение

# 154
А по турския канон такова ли само може да е облеклото?

Няма турски канон! Турция е светска държава! Тази гнус Ердоган и цялата му свита се опитват да върнат Турция векове назад! Забрадки, бурки и подобни чаршафи са забранени в официалните институции в страната (или поне до скоро бяха). Ердогановица упорито се опитва да прокарва носенето на забрадки!
Самоубийствено вървят към джихад!

Хиляда пъти предпочитам хората да следват посланията на Мелания, Бриджит и наша Деси, пред тези на фанатиците!

# 155
# 156
Значи можеш да си пиянде и да станеш президент😅 
Не само президент , Юнкер е същата история😁

# 157

Има изпълнения Бойко, просто не стигат до широката общественост. Не е пияница, естествено, но Бай Ганьо има какво да покаже пред чужденците със сигурност!

# 158
  • Once there was a Hushpuppy...
Нека си го държи колкото иска Деса. Хубаво е поне, че се отучи да го носи hahaha поне на снимки и пред хора.

# 159
  • София
Белгийската първа дама е много лъчезарна
Скрит текст:

Хърватският/ата президент/ка
Скрит текст:

# 160

Има изпълнения Бойко, просто не стигат до широката общественост. Не е пияница, естествено, но Бай Ганьо има какво да покаже пред чужденците със сигурност!
Именно де, не стигат до широката общественост. Това е ключът към палатката.

# 161
До мен и до теб не стигат, иначе в Европата си се знаят. Което за мен си е излагация.

# 162
  • Пловдив
А по турския канон такова ли само може да е облеклото?

Няма турски канон! Турция е светска държава! Тази гнус Ердоган и цялата му свита се опитват да върнат Турция векове назад! Забрадки, бурки и подобни чаршафи са забранени в официалните институции в страната (или поне до скоро бяха). Ердогановица упорито се опитва да прокарва носенето на забрадки!
Самоубийствено вървят към джихад!

Хиляда пъти предпочитам хората да следват посланията на Мелания, Бриджит и наша Деси, пред тези на фанатиците!
дано не успеят...

# 163
# 164
О, свещена простотИЯ!

Общи условия

Активация на акаунт