За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 66

• 37 635
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Освен киселината и че се препоръчва соковете да са разредени с вода по тази причина, много деца, свикнали на сок, отказват плодовете после. Като сравнят наситения вкус на сока и с усилието да дъвчат цял плод за не толкова наситен вкус, се оказва, че не обичат плодове.

При мен пък се получи обратното-10 дни след като започна захранването с плодови пюрета отказа соковете,които реално му бяха единствената течност,освен кърмата.Но пък аз и не настоявам,защото реално сега си получава плодовите киселини от пюретата,а водата от кърмата.

Понеже и на нас ни предстои ходене във Велинград,та се чудя за басейна дали да му взема от гащичките за плуване? Някой ползвал ли ги е и изобщо има ли ефект или си е същата работа като с памперс.И ако сте ползвали-от коя марка сте доволни,че видях няколко,включително и Памперс са пуснали тази година.

# 136
В началото на август, вече ще е на 6м, ще ходим на почивка на планина /не в големите курортни като Велинград/ и там в комплекса има басейн. Чудех се удачно ли е да го топна Thinking

# 137
Когато водя синът ми на плуване е с памперс за плуване на ДМ. Те не попиват по същия начин като памперса, защото нямат гела, който има в памперса. Предпазват детето да не се изходи по голяма нужда в басейна. Ако го топнеш с обикновен памперс той ще се напои и ще тежи много на детето

# 138
  • Плевен
Като заговорихме за басейни не се ли притеснявате от препаратите, които слагат във водата?

# 139
Аз затова се чудя...
Мисля да му купя детски басейн и там да му загрявам вода и да се плицика....

# 140
  • София
В началото на август, вече ще е на 6м, ще ходим на почивка на планина /не в големите курортни като Велинград/ и там в комплекса има басейн. Чудех се удачно ли е да го топна Thinking
Водих синът ми на плуване когато беше на 7м.
Зависи каква е водата и как се пречиства. В хотела, в който ходим във Велинград мисля, че няма хлор във водата, но другата химия ми е достатъчна. Имах изкуствен цветен кичур в косата, който си промени цвета Simple Smile

Аз затова се чудя...
Мисля да му купя детски басейн и там да му загрявам вода и да се плицика....
Това е по-удачният вариант.

# 141
Във Велинград бяхме през седмицата и хотела полупразен,в топлия басейн нямаше никакъв проблем с памперси за плуване на памперс,никаква реакция не видях от химията по кожата му.Нашият се чисти с филтърна помпа,но ми се струва студен за него.В неговият както казах още не може да седи стабилно все още,него го сменям всеки път и е доста по удобен и сигурен,ще изчакам още въпреки че много харесва водата.

# 142
Ох, виждала съм 1-2 пъти басейн преди да е почистен и след и направо и аз не бих влезнала пък за бебе съвсем.

# 143
А, в домашния басейн дали мога да я топна? Слагам таблетки за хлориране, къпем се само аз и батко й, водата е от проверен източник.

# 144
  • Плевен
Момичета знаете ли дали може да слагам  калциев глюконат към млякото. Така чист не го иска, с вода също. И не знам как да го накарам да го пие.

# 145
  • София
Моят калпазанин свикна да върши голямата работа само на гърне. Да, супер, обаче прекарваме доста време навън или при приятели и няма как да мъкна и гърне. Какво да го правя? Няма определен интервал, в който да ака.

# 146
  • София
https://vibe.bg/bebeshko-garne-za-patuvane-i-postavka-za-toaletna-chiniya
Малко е и можеш да си го носиш в чантата. Слагат се торбички, в които ака и се изхвърля

# 147
  • София
https://vibe.bg/bebeshko-garne-za-patuvane-i-postavka-za-toaletna-chiniya
Малко е и можеш да си го носиш в чантата. Слагат се торбички, в които ака и се изхвърля

Много благодаря. Не знаех, че има такива Simple Smile

# 148
Момичета, др. Фурлакис работи ли със здравната каса?

# 149
Гой има сайт и телефони и мейл, на които може да попиташ.

Общи условия

Активация на акаунт