Нашите кухни - 75

• 88 954
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Моята кухня е почти 5 метра, Г-образна, пдч и видими части фолиран Мдф, панти и водачи Блум, с включен термоплот, без уреди - цена 3 800 лв. Това е цената с корниз, добавих и вратичка за миялната, че не е гот свободностояща. Иначе беше към 3500лв. Как ви се струва?
Къде си поръчахте кухнята? На мен за Г образна 2.80*1.4 ми искат 4500 лв без Блум водачи.
В Бургас, още не съм поръчала, но за момента фирмата ни е фаворит. Точните размери на кухнята ми са 160 х 330.

# 346
  • София
При мен първо монтираха кухнята и после залепиха плочките, които избрахме за гръб - никакъв проблем не е имало

# 347
Моля помогнете, спешно търся хладилник за вграждане, какви може да препоръчате и от кои сте доволни. Hug

# 348
Mирa,  виждам, че фирмата, която ти е дала оферта за кухня е от Бургас.Удобно ли е да споделиш коя е, също ме интересува? Благодаря!

# 349
И мен ме интересува коя е фирмата от Бургас.

# 350
Момичета,
Скрит текст:
фирмата,чиято оферта сме харесали за момента е Акцент, офисът им е в Славейков. Много съм доволна и от отношението в Екодом, а Морато мебел дерът кожи. Не ги препоръчвам.

# 351
Подкрепям shadowman при мен майстора даваше зор за плочките и ги сложи сега има луфт между тях и плота и ще се слага лайсна което изобщо не ни харесва. Някакви предложения за нещо по дискретно?
Аз бях постнала кухня с луфт, но както Драго каза проблема дойде от грешно изрязан плот и само на малка част от плота има луфт, сложихме повече силикон и за сега ще караме така. Иначе съфорумка ми даде предложение за дървени лайсни от икея поне на моята кухня ще се вържат повече от стандартните, може да ги разгледате. Колко ви е голям луфта?
Милиметри е но сме с технически камък  и тия не искаха да слагат силикон или от техните смеси. Аз не харесвам продължението на плота по стената , а при нас ще е грозно защото плочките са релефни и никак не се вързва.
Дървени лайсни не мисля че ще ок трябва да напасна цвета и ще трудно.

# 352
Благодаря,Мира!

# 353
  • Across the Multiverse
Ден Първи от нашия ремонт на кухнята и вече се започна с ядовете. Дойде момчето, което ще прави окачения таван, стените и т.н. Като измери разстоянията се оказа, че от едната страна тавана наистина е на 2.65 (колкото съм казала на проектанта и колкото той сне като размер), но на други места е 2.62  Crazy Т.е. няма как след слагането на 5-см.-ов профил там да влезе кухня висока 2.60  Close Обадихме се на проектанта, ще намалят височината на гърба (логично и дотук добре), но въпросът е, че има колона за вграждане на ел. уред, която е вече изработена и ще трябва да й се направи нова вратичка срещи скромната сума от 150 лв. !!! (приблизително засега, може и повече да легне) Боядисан МДФ е и нямало как просто да се отреже старата ...  Все си мисля, че като снемаш размери трябва всичко да вземеш предвид, а не джаста-праста  Tired

# 354
Ден Първи от нашия ремонт на кухнята и вече се започна с ядовете. Дойде момчето, което ще прави окачения таван, стените и т.н. Като измери разстоянията се оказа, че от едната страна тавана наистина е на 2.65 (колкото съм казала на проектанта и колкото той сне като размер), но на други места е 2.62  Crazy Т.е. няма как след слагането на 5-см.-ов профил там да влезе кухня висока 2.60  Close Обадихме се на проектанта, ще намалят височината на гърба (логично и дотук добре), но въпросът е, че има колона за вграждане на ел. уред, която е вече изработена и ще трябва да й се направи нова вратичка срещи скромната сума от 150 лв. !!! (приблизително засега, може и повече да легне) Боядисан МДФ е и нямало как просто да се отреже старата ...  Все си мисля, че като снемаш размери трябва всичко да вземеш предвид, а не джаста-праста  Tired
При нас и стените и тавана са така, добре че майстора за кухнята си разбираше от работата и мери всичко през няколко сантиметра. То не бяха криви ъгли, стени, крив под ...

# 355
Затова размерите се вземат на място от изпълнителите.

# 356
Здравейте, може ли помощ с проект за кухня за тези размери на снимката 365см е стената...като искам печката да е вградена, имам отделно помещение за пералня. И има ли нужда от остров или ще стане доста сбито помещението...или в ляво по самата стена може да се продължи малко кихнята...

Помагайте....скоро трябва да я започна.....😢😪😒 Разположение и тн....дали има нужда от Г или мястото е достатъчно..

# 357
DEhouse, много ти е общо питането, затова никой не ти отговаря. Може да ти стигне мястото, може и не - зависи от проекта и от нуждите на конкретното домакинство. Пространството ти не е много стандартно и зависи как ще се оползотвори /голямата дълбочина вдясно, имам предвид/. Като ти направят проекта, го качи, тогава ще има някаква база, върху която да коментираме.

# 358
  • Across the Multiverse
Затова размерите се вземат на място от изпълнителите.
Ами нали именно затова се ядосвам - човека от фирмата изпълнител дойде и ги взе не място. Очевидно не много "на място" обаче Rolling Eyes

# 359
  • Велико Търново
Разглеждайки кухненски мивки и смесители се спрях на Schock Nemo N100 и смесител Schock simi. Какво е мнението Ви и заслужават ли си парите? От прочетеното тук се спряхме и на абсорбатор Тека, но тук във Велико Търново няма голям избор по магазините и ще трябва да поръчваме онлайн (мивката и смесителя също). Бих била благодарна и за съвет относно модела и характеристиките му.

Общи условия

Активация на акаунт