Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните причини за гадене и мускулни болки?
Какви са възможните причини за гадене след хранене?
Какви са възможните причини за гадене по време на пътуване и как да се справим с него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните причини за гадене и мускулни болки?
-
Какви са възможните причини за гадене след хранене?
-
Какви са възможните причини за гадене по време на пътуване и как да се справим с него?
Гаденето по време на пътуване може да бъде причинено от движещи се превозни средства и може да доведе до замаяност, световъртеж и трудности при поддържане на баланс. Препоръчително е използването на средства като масло от чаен дървен материал, ментови продукти, джинджифил и хомеопатични лекарства за справяне с проблема. Ако състоянието е тежко, трябва да се потърси медицинска помощ.
-
Какви са възможните причини за умората и какви са ефективните начини за справяне с нея?
-
Какви са потенциалните причини за паник атаките и как да се справим с тях?
Принципно съм с тиреодит на хашимото хипотиреодизъм.В момента хормоните уж са в норма.Но от един месец насам почнах да вдигам кръвно нощем.Случва се следното : заспивам и се будя след 1 или 2 часа понякога ми се случва и след 15 мин като заспя,будя се от задух,сърцебиене,започва да ме тресе и меря високо кръвно 150/90 144,138, схигало е само един път до 160 .Ходих на двама кардиолога правиха ехо и кардиограма нищо.Единия каза мога да ви дам бета блокер много лек само за 10 дена и то половинка ,защота вие не сте постоянво с високо кръвно и принципно ви е ниско.Другия каза и аз не мога по скоро нещо за успокоение Отидох на невролог даде ми дормиплант,алора не помагат.Пак същото.Ходих на ехограф за бъбреци нищо.(Имам киста на яйчника роне това откриха.)Посетих ендото хормона е ок.Даде ми да изследвам кортизол.Моля ви помагайте смятате ли че са па или пр???Допълвам че преди година родих секцио .Преносих 7 дена бебето беше на антибиотици и кислород защото водите бяха кални и т.н.след това бебчо почна да се буди всяка нощ да суче по 3-4 пъти и също и заради зъбите.Преди 3 дена спрях да му давам ,но той продължава да се буди и да търси.Възможно ли да е стрес???Когато вдигна кръвното го свалям с канела или чубрица и краката в оцет за няма и 10,15 мин.Майка ми ми даде един път 1/4 лексотан доспа ми се и се успокоих.Вече се чудя какво става.Невроложката ми каза да ми пуснела егг на главата.Направо се сбърках да се случва всяка вечер това треперене,задух кръвно винага съм.била с ниско дори и през бременността ми.Дайте съвети
според вас какво се случва???