Отговори
# 90
  Кротко де Hug  Не се поддавайте на моментни емоции когато вземате такива генерални решения, големи момичета сме Peace Отец Васил е много симпатичен и добър човек и си струва да се запознаете с него. Easy и  Hug

# 91
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Утре в Десет сутринта ще сме Аз, Дамянти и евенуално още една кръстница в Парка Боримечката- там има Църква- пред нея ще чакаме. Отецът дали ще му е възможно да дойде там. Казвайте удобно ли е на други.
Ето тук се намира

http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=194e273ef … e714e2cf5637a53f6

# 92

Цитат
.Всички даваме много,но дори аз не бих се сравнила с отговорността на Кръстниците.Искренна съм!!!!!
[/quote]Роси, какво искаш да кажеш с това newsm78

Yosarian коя ще е третата кръсница,която ще дойде с вас, аз видях къде е но изобщо незнам къде се намира този парк. Мисля,че мога да дойда за малко ако отецът дойде,но има вероятност да съм с детето.
Еми, аз също говорих с Лихарска за още деца,а сега какво...май ще трябва да ги отказваме Close

# 93
може ли да изкажа мнение като кръстница с вече половин година стаж Embarassed
не мисля,че става въпрос тук кой колко е религиозен в буквалния смисъл-тоест дали ходи често на църква,дали пости и така нататък-в този смисъл 'не съм достатъчно религиозна" не звучи сериозно -мисля,че е по-важно да носиш религията в себе си-за мен най-важното правило,което би трябвало да следва един християнин е онези думи на Исус"оби4айте се друг-другу както аз ви възлюбих"(много префасонирано естествено)-
аз не ходя редовно на църква-ходя когато имам потребности да го правя-постя когато имам нужда да се изповядам и да получа причастие(повярвайте ми-чуството след това е страхотно)-но мисля че съм добра кръстница-защото за малкото време,което познавам Ели успях да спечеля доверието й,тя ме слуша когато й давам съвети,допитва се до мен за много неща и ми споделя личните си тайни-мисля,че това е по-важното а както и личният пример,както и това за едно от тези деца да си единствен и то да е единствено за теб-това би му дало сигурност-така си мисля аз поне-
така че -моля ви не се отказвайте-дечицата имат нужда от всяка една от нас-както заедно така и поотделно Praynig Praynig Praynig

# 94

Благодаря ти много  Hug
nirabi@abv.bg
а мога ли от някъде да сваля филма ?
ами..... newsm78нали си чувала приказката за Мохамед и планината Joy-в смисъл такъв-аз на 24 се прибирам в Бургас-от там съм по принцип за около седмица и ще ти донеса филма дет се вика на крака-ако ме черпиш кафе Wink(или бира Embarassed)
ей сега пускам снимките Hug  bouquet

# 95

Yosarian коя ще е третата кръсница,която ще дойде с вас, аз видях къде е но изобщо незнам къде се намира този парк. Мисля,че мога да дойда за малко ако отецът дойде,но има вероятност да съм с детето.
Еми, аз също говорих с Лихарска за още деца,а сега какво...май ще трябва да ги отказваме Close
Третата е Джулка- ще дойде. Чакаме потвърждение от Отеца....чакаме...

# 96
  • sofia

Цитат
.Всички даваме много,но дори аз не бих се сравнила с отговорността на Кръстниците.Искренна съм!!!!!
Роси, какво искаш да кажеш с това newsm78

[/quote]

искам да кажа,че каквото и да правя за децата не би могло до се сравнява с това ,което ще направят Кръстниците за кръщелниците си от тук нататък в живота им.Връзката Миленче.......

Твойта приятелка видя ли се с Васко.....За нея важи същото.

# 97
Моля ви, давам вече второ предложение за среща и никой нищо не отговаря- пише се какво ли не- но конкретен отговор нямам нито от отеца, нито от други кръстници- за утре сме само четири, но и това е нещо стига срещата да се осъществи. Моля, някой, който има телефона му да разбере как стоят нещата, да не разкарваме майките с децата напразно. Моля.

# 98

...............аз видях къде е но изобщо незнам къде се намира този парк. Мисля,че мога да дойда за малко ако отецът дойде,но има вероятност да съм с детето.

Това не е ли парка точно преди Циганската махала Факултета, има и една голяма Църкава и се събират доста мами с колички  newsm78...........  Crazy

# 99
Да това е църквата.
Говорих с Отец Васил - в десет часа той ЩЕ бъде на срещата!! Така че мили кръстници чакаме ви там!!!

# 100
  • sofia
Да това е църквата.
Говорих с Отец Васил - в десет часа той ЩЕ бъде на срещата!! Така че мили кръстници чакаме ви там!!!

моля те само пусни им бележки или им звънни защото не всеки ще отвори тук до това време

# 101
Сега ще звъня на Веселинова, последно ако има още деца да ги поемаме ли?! newsm78

# 102
Ми има ли желаещи за кръстници- ако има- да.

# 103
  • София
Една моя съседка искаше момиченце до 3 годишно ако има!  Praynig Praynig Praynig

# 104
Доведи я на срещата ако може.

Общи условия

Активация на акаунт