МБАЛ Св. София (частна клиника на д-р. Мазнейкова) - Тема 2

• 74 247
  • 423
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета!
Някой раждал ли е в петък при д-р Мазнейкова? Интересува ме как протича престоят след това - как е дежурният екип, идва ли самата д-р Мазнейкова в събота да види родилките и има ли човек, който помага с раздвижването през уикенда?

# 406
Здравейте! Някой може ли да ми изпрати телефона на д-р Кобаков? Трябва да му изпратя едни изследвания, а се оказа, че го нямам записан. 🤦🏼♀

# 407
Здравейте! Някой може ли да ми изпрати телефона на д-р Кобаков? Трябва да му изпратя едни изследвания, а се оказа, че го нямам записан. 🤦🏼♀

Имаш го на първата страница на листата с описание на прегледи по седмици. Дава го при първи преглед Simple Smile

# 408
Какви подаръци давате на израждащия екип? После черпихте ли в родилното и какво?

# 409
Какви подаръци давате на израждащия екип? После черпихте ли в родилното и какво?
Никакви подаръци, никакво черпене! Категорично против съм подобни обичаи, особено когато съм оставила 1 средна работна заплата.

# 410
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали лекар, който преглежда по НЗОК в болницата и от който сте доволни? По принцип посещавам д-р Кобаков, но личната ми даде направление за преглед и цитонамазка и съм решила да ги ползвам, а той не работи с направления.

# 411
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали лекар, който преглежда по НЗОК в болницата и от който сте доволни? По принцип посещавам д-р Кобаков, но личната ми даде направление за преглед и цитонамазка и съм решила да ги ползвам, а той не работи с направления.
Аз си следя бременността при него по НЗОК, така че мисля че работи с направления

# 412
Благодаря, по телефона ли запазвате час? Понеже в супердок видях, че няма опция за преглед по НЗОК

# 413
Знаете ли дали мога да си проверя изследванията онлайн? Дадоха ми потребителско име и парола, ама то в сайта няма такава опция 🤷‍♀️ преди имаше, ама какво стана..

# 414
Благодаря, по телефона ли запазвате час? Понеже в супердок видях, че няма опция за преглед по НЗОК
Не, през супер док. Запазвам като платен преглед и на място като ме питат казвам, че съм по каса. За всеки случай след прегледа минавам през регистратура да попитам дали не дължа нещо.

Track, резултати проверявам тук: https://mbal-labs.com/

# 415

За всеки случай се обадете по телефона да попитате защото е възможно да работи само с бременни по ЗК. Не знам дали е така, просто казвам аз как бих постъпила за да си спестя неприятни изненади.

# 416

За всеки случай се обадете по телефона да попитате защото е възможно да работи само с бременни по ЗК. Не знам дали е така, просто казвам аз как бих постъпила за да си спестя неприятни изненади.

да, подкрепям. Мислех да го пиша, но чаках на опашка и съм забравила Persevere благодаря, че го написахте!

# 417
  • София
Аз също ходя при Кобаков с направление. Запазвам си през супердок и после на регистратура казвам, че съм с направление. Даже миналият месец бях за цитонамазка.

# 418
Здравейте, бях се спряла на друга болница за раждане, но поради скорошен негативен опит там на моя много близка приятелка започнах да преосмислям.
Интересувам се от раждането в св София, някой скоро раждал там да сподели всичко наред ли мина, отношението добро ли беше? Също се колебая дали да съм при Илияна Мазнейкова за планово секцио.
Помагат ли за кърменето? Хигиената на ниво ли е? Въобще всичко би ми било от полза като мнение.

# 419
И аз много ще се радвам ако някой сподели скорошен опит?
Притеснението ми е относно неонатологията специално, но се интересувам и от условията, акушерките и т.н.
Също така, дали някоя е раждала или има впечатления от Д-р Ивона Вълчева?

Общи условия

Активация на акаунт