Всяка тежест ще си струва, щом НОЕМВРИ бебе ще целувам!

• 36 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Аз си взех тази на Lorelli https://static.minimod.bg/thumbs/1/products/lorelli0vyzglavnica- … ear-party-sin.jpg за 30 лв. ама нещо не можах да се напасна с нея, мъжа ми много ми се смя като изпробвах позите 😂 Сега съм с допълнителна обикновена възглавница, слагам си я вечер между краката и леко подпирам и корема и засега е ок.

# 631
  • София
Аз преди да ми я подари сестра ми спях с 3 възглавници Grinning една под главата, една под корема и една-две под кракта, за да са ми на високо, направо цирка беше пълен. Кучето само чакаше някоя да падне от леглото за да се намърда и то там. А мъжа ми не ме е гушкал от много отдавна, че само мрънкам, че му тежи ръката.
Ето един много сладък линк https://www.facebook.com/PresentsByHowlers/videos/187259195283713/

# 632
Моята пък мъжа ми ми я краде 😂😂 Всеки път като отида до тоалетната и се върна, той я е прибрал😁😁 Шегуваме се, че ще трябва да си вземем спалня 200/220.

# 633
Нашата спалня е 140/200 и ми е много неудобно да спя с ММ. Топло, тясно... ужасно е когато си кит. В другия апартамент е 160/200 с екстра твърд матрак и там е страхотно за спане, но нали не мога да пътувам. Искам 200/200 Sad искам, искам. И аз си слагам допълнителна възглавница между краката и спя настрани. Тези възглавници са много полезни и за кърмене, аз слагах по-голяма и върху нея пльосвах баткото и така кърмех, защото иначе трябва на ръце, то се поти... 

# 634
  • София
хахах Кики същата работа, нашата е семейна Grinning Joy

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 14:18 от bubanka

# 635
Десислава, имаме същия красавец (за кучето говоря). Казва се Бруно, на 8г. Същият цвят е

# 636
Момичета, вижте какво е взел таткото за малкия, направо се разтопих Heart Eyes

# 637
Деси, как успяваш да се вредиш за нея 😂😂😂 вземи му подари една на мъжа ти,че май му е удобна 😂😂
Янна, и нашата е 140/200 и вечер по някое време като ме прегърне,му махам ръката и мрънкам, че ми е топло 😀

# 638
На мен пък детето ми я взима, иска да си играе с нея. Кръсти я "чудовището" и вечер преди лягане с баща му си разиграват разни сценки с нея и се забавляват. Едвам си я прибирам, че на мен първа ми се доспива. В последствие мисля да я ползвам като обиколник на леглото на баткото, че много се върти и си удря главата в касата на леглото.

# 639
  • Bарна, морето, сините вълни
Днес много хубаво започва деня в темата, много ведро и весело. Мъже и кучета, крадящи възглавници, възглавници-чудовища, симпатични малки дрешки Heart Eyes

Малко off topic, кръвните изследвания за медицинско за граждански брак на гладно ли се правят?

# 640
  • София
Кики ще се замисля и без това има РД скоро Joy Иначе те я ползват само когато е свободна.
Arsinoia много е сладичко екипчето. Heart
Янна нашата е 160/200 и се събираме всички на нея, с голямата възглавница Grinning ама сега е жега и кучето не издържа много много на леглото.
Харати нашия е на 5 години, твоя как реагира на бременността ти? Ще ги видим какви батковци ще са, нямам търпение Grinning
despicable под кръвни май се имаше предвид васерман, нали? Забравила съм, но мисля че само той се прави, за него не е необходимо да е на гладно.

# 641
Привет, момичета Simple Smile
Пуснах въпроса ми при декемврийчетата, но реших, че и тук може да помогнете Simple Smile
Тъй като в сряда живот и здраве, съм на втора ФМ днес пуснах изследванията, които са ми необходими.
На 18.07 вит Б12 ми беше 155 като веднага започнах да приемам добавка Neutrals factors 5000mcg х 1 таблетка на ден , 20 дни по-късно B12 ми е 1355, което ми звучи супер нереално. Знам, че Б12 е с натрупване и бавно се вдига, но все пак Вие какво мислите?

# 642
  • Варна
Аз бях днес при акушерката за мерене, теглене и тонове.Едвам му направихме запис на господина.Тъкмо намерим пулса, задържам слушалката и решава да рита точно там и се завърта и така 4 пъти.Иначе записа е добре.Вече ще почвам май да ходя по-често при лекаря, така ми дадоха часът.Утре влизам в 7ми месец вече.Направо си лети времето Simple Smile

Аз си спя горе-долу удобно.Поначало спя настрани, не ми пречи корема, само понякога бебето като се събуди и ако го натисна от нея страна и почва да ръчка докато не сменя позата.Вчера не го знам как беше застанал, но странично от двете страни на корема ми шаваше и се разтягаше.Може и да е бил странично.Беше с главата надолу, ама още има място и се върти явно.

Изследванията за брак съм забравила как беше, ама си мисля че е на гладно.Аз се жених преди 11 години...А след седмица някъде правим 12г. заедно с ММ.От първия ден не сме се делили.Направо не ги усетих тея години Simple Smile Мама толкова ми опяваше що се женя толкова млада / на 22/ Grinning Пък  сега вика - не си сбъркала Grinning

Уискас, при Сигридов ли ходиш.Аз не съм пускала всички тези и не мога да ти помогна, но някой коментираше по-назад стойностите, които са препоръчителни.

# 643
  • София
despicable, и аз съм забравила как се пускаха, обаче си мисля, че не беше необходимо да е на гладно, защото на мен по други поводи са ми взимали кръв за СПИН, Хепатит и Сифилис по различно време на деня.

Whisskas, при повечето жени доколкото знам Б12 се вдига бавно. Също така на много места в нета се препоръчват различни периоди на неприемане на витамина и тогава да се изследва, за да бъде по-реална стойността. Аз така и не намерих достоверна информация каква трябва да е паузата, всеки си пише каквото е чул/прочел някъде. Аз лично двата пъти, в които го изследвах го спирах за по няколко дни. Първият път от около 103 се беше станал на 515, с доза от по 5000. Твоята стойност ми се вижда доста висока.

Море, браво за прегледа. И моя хубосник сътвори нещо подобно онази вечер преди да заспя - едновременно ме натискаше от ляво и от дясно. Не знам как се беше извъртял обаче ми стана много смешно.

На мен спането настрани и отчасти по корем все още ми е удобно и корема не ми пречи. Понякога го усещам как ме ръчка лекичко от страната върху, която съм легнала, но като се завъртя и спира.

# 644
  • София
Благодаря за отговорите за възглавниците, момичета! Аз май ще се разходя по магазините да поогледам най-накрая. Мен ме притеснява, че все още му е удобно да спя по гръб, а нали не е хубаво и избягвам. Настрани пък не ми е удобно... няма угодия Simple Smile

Море!, защо толкова рано на тонове? Не се ли започва чак след 30 г.с.?

despicable, младоженка ли ще бъдеш? Simple Smile Не е нужно да са на гладно изследванията, ние ги правихме миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт