Всяка тежест ще си струва, щом НОЕМВРИ бебе ще целувам!

• 36 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз пък въобще не съм пускала изследвания за медицинското. Отидох при личната и тя ми попълни каквото трябваше... Не казвам, че е правилно, но мисля, че много ЛЛ го правят. Аз тогава също бях брменна и така или иначе си ги имах нещата.

# 646
  • Варна
Лаленце, в болницата, в която си водя ЖК отдавна ми записват тонове.Първо само с доплер засичаха, последните 2 пъти запис правихме.Тук се ходи отделно при лекар, отделно при акушерката, която работи с него и тя  пуска тонове и отделно мери кръвно, корема, височина на матката, насочва за изследвания, пише болничните.И с дъщеря ми пак беше така като бях на ЖК.Иначе вече в последните месеци тоновете зачестяват.Аз с дъщеря ми ходих по едно време и през ден, защото тя не риташе много, отделно си вървеше дребна и лекаря ме насочи така за тоновете тогава.Сега бях на 30ти при лекаря, днес при акушерката, а на 23-ти пък съм при двамата.

# 647
  • Bарна, морето, сините вълни
Перез Февруари ми предложи брак и почнахме да мислим сватба, но след като разбрахме, че съм бременна решихме, че няма да се справим тази година с всичко наведнъж. (иначе искахме бебенце от юли миналата година Simple Smile) И затова сега само ще сключим граждански брак, а догодина живот и здраве като посъберем парички и църковен. И въобще както си му е реда, ядене, пиене. Хахаха

# 648
Десиииии влюбена съм в кучето ти Simple Smile Винаги съм искала такова , но все ме разубеждаваха , че много трудно се гледали - защото имали много здравословни проблеми , най-вече заради очите ? Така ли е ? Аз имам една дебела лабрадорка , но с удоволствие бих си взела още едно куче - особено ако ми кажеш , че нямате здравословни проблеми Simple Smile
Съжалявам , че спамя темата Simple Smile
За възглавницата е супер идея - ще си поръчам една , мерси за линка Simple Smile
За Б 12 - аз взимам по 1000 мгр на ден.... 5000 ми се струват супер много. Ако стойността е вярна е доста висока - около 600-800 я искаше Сигридов - ако някой се води по неговите критерии Simple Smile

# 649
  • София
Йоана сега няме проблеми, но до 2 годишна възраст имахме много. Две операции на двете очи, кожни проблеми, проблем с ушите и разни други неща. Така че, правилно са ти казали за здравословните проблеми, също така са много труден и чепат характер. Доста нерви ми скъса докато се спогодим и докато научи, че не може да ни се налага. Иначе са страхотни, пазачи, любвеобилни към хора, обича деца, дава да му се качват на главата направо и не ми е правил никакви бели вкъщи, по цял ден и по цяла нощ спи Grinning Преди малко само ми изкара акъла, че си бях поръчала китайско и станах да отворя вратата и той скочи на мацката, която носи храната. Добре, че бързо го затиснах с вратата и се прибра, ама момичето се уплаши. Никога не ми е правил така, от както съм бременна се държи много закрилнически и после се прави на неразбрал.

# 650
Нашето го гледахме от 2010г. до 2015г вкъщи и след това го преместихме на село. Като беше на 2м. му се появи едно петно на крака. Три месеца ходихме по ветеринари, които казваха, че са гъбички. Изписваха един куп мазила, които не помагаха, биха и ваксини срещу гъбички. Петното ставаше все по-голямо и накрая се отвори огромна рана, от която изтичаше гной. Накрая го заведохме при ветеринар в друг град, който установи точното заболяване. Оперира го и го излекува. След две години му оперирахме очите. Имаше проблеми и с ушите. Откакто не е вкъщи не е имал здравословни проблеми. Майка ми се шегуваше, че на китайците и кучетата им не стават.

# 651
  • София
По-принцип на всички кучета им е по-добре на къща, само не и на нашия. Като го водим на Козлодуй само брои дните и всеки път като види колата ни и се качва да се прибира на София 😁 грам не му харесва там.  Дори там като сме си седи вътре с нас и излиза от време на време в двора. Иначе най-важно с такава проблемна порода е да имаш добър ветеринар, който да има голям опит с шар пей. При друг не смея да го водя, аз разбирам повече от някой, който не се е сблъсквал с породата. А навън нашия ако е без повод ще се сбие с всички мъжки кучета на поляната. Ама винаги е на повод и си кротува и само им се ядосва отдалече 😁 Айде стига толкова за тях, че сигурно досадихме, извинявам се.
Момичета от днес съм 7 месец, да се похваля Simple Smile🍀🙏🏻❤

# 652
Добре дошла в клуб 7 както се казва. Аз съм 27+4 вече, броя всеки ден. Аз съм с джак ръсел, сега е на планина с детето и баща му. В София е котка, но там... охо, каракачанки, бок, шарпланинци... той ще ги яде всичките. 6.5кг. смело сърце и остри зъби - лигльо мамин. И все пак, за да има нещо общо с темата, много се радвам, че имаме куче и децата ще растат до него. Смятам го за предимство.

Вчера ми беше много зле. Кихнах и взе да ми прескача сърцето, после ми беше едно такова, замаяно. Мерих кръвно няколко пъти и варираше между 100/60 и 124/75, което не го бях виждала от доста време като резултат. После се усетих, че последните два-три дни хапвам доста скромно, е явно не трябва. И вода не бях пила като хората. С миналата бременност бях направила 1-2 дена без месо и започна да ми се вие свят. Май е време за кръвни изследвания. Сигурно хемоглобинът е тръгнал надолу.

Ето, пес. Поздрави Simple Smile

# 653
  • София
Големи сладури си имате, момичета! Показвайте снимки от време на време, моля Simple Smile
Аз цял живот съм живяла в къща и с куче, но сега в апартамента няма как. Чакам да се преместим на по-широко след година-две и ще вземем задължително, според мен е хубаво децата да растат с животинки.

Аз снощи си взех възглавницата от Лидл и я препоръчвам! 20 лева е, много мекичка и удобна, снощи се омотах на дивана с нея, през нощта я изтиках, че ми е неприятно да не мога да се гушна с мъжа ми като е между нас. Той самия също я пробва и каза, че пак е прецакан защото аз спя повече от него и той нямало да се докопа.

Честит ви 7 месец, момичета!

# 654
Йоана, благодаря за отговора.
На мен този резултат ми се вижда нереален, при положение, че преди месец беше 155. Не съм и правила пауза преди изследването, което май е грешка.
Абе, в крайна сметка резултатът едва ли е адекватен.
А има ли опасност от предозиране по принцип? И някакви странични вфекти за плода?
Утре съм при Сигридов и ще видим какво ще каже.

# 655

И аз вчера се влюбих в този сладур.
Определено планирам да вземем куче,въпреки че е голям ангажимент,но пък най-хубавото е децата да растът с животни.

# 656
Момичета, много са хубави 🐶🐕 Много обичам животни, отдавна си нямаме вкъщи, но родителите ми и свекърите имат кучета и със сигурност искам детето ни да свиква с тях 😊😊 Като ходим на гости на свекърите и тяхното куче винаги слага глава на корема, все едно да я прослуша какво прави 😀😀

# 657
Whisskas пиши после какво ти е казал Сигридов Simple Smile
И аз как го чакам този 7ми месец , но съм края на ноември и още няколко седмици ще си го почакам Simple Smile

Да не остана по-назад - това е Бела и наистина са много добри лабрадорите . Но си е за двор  Simple Smile Гледала съм я в апартамента , но си се мъчехме - много косми въпреки чистенето. Сега като е на двора е много различно.

# 658
  • София
Момичета, много са ви сладки кучетата Heart

Аз чакам с нетърпение петък, че и аз да влезна в 7-мия Simple Smile

Да ви попитам, някоя от вас да е посещавала Училище за родители в The Mall?
http://www.moetodete.bg/uchilishte-za-roditeli/Sofia.html
Пуснала съм си отпуска последната седмица на Август и мисля да отида на лекцията на 29.8 - Грижи за новороденото.
Ако на някоя от вас ѝ е попадала друга полезна лекция в период 27-31.8 ще се радвам да сподели.

# 659
  • Bарна, морето, сините вълни

Тъкмо от плаж се връщаме. Наш дзверо и той мокри кълки. Все привлича хора и отдалеч им викаме колко е зъл Grinning а всъщност просто си избира. Дойде до нас майка с момченце на 1г. и 4м. Искаше да го галят, с майката се хареса, ама не посмяхме да го пуснем до малкия. Просто сега много ме пази, чувства всичко, доближаващо се до мен за заплаха. И като наизскочиха още две дечица. Мамчето се оказа с трички, много хубаво семейство. И много ме зарадва как учи децата си на любов към животните.

Общи условия

Активация на акаунт