Всяка тежест ще си струва, щом НОЕМВРИ бебе ще целувам!

• 36 244
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Много моля за помощ да си поръчам едни неща от George.
Има доставка до София и тя е 22-23 лв.
Може ли да ми излезне по-евтино и как? Гледах сайта на габко, пишеше че за определени сайтове освен таксата за кашон. Това важи ли за George.
Изгладения ми бременен мозък не може да се справи нещо Simple Smile

# 661
  • София
Не съм поръчвала, по натам и аз ще правя поръчка, провери и с GGBG, може да излиза по-евтино.
Момичета черпя ви виртуално, имам си племенник Иво /братовчедка на ММ роди днес секцио/ 52 см, 3250 кг.

# 662
  • София
Много моля за помощ да си поръчам едни неща от George.
Има доставка до София и тя е 22-23 лв.
Може ли да ми излезне по-евтино и как? Гледах сайта на габко, пишеше че за определени сайтове освен таксата за кашон. Това важи ли за George.
Изгладения ми бременен мозък не може да се справи нещо Simple Smile

Georgea, такса кашон е за покупки от ASDA, различни от дрешките на George.
Пиша в скит текст, за да не отегчавам останалите момичета:
Скрит текст:
Аз исползвам GGBG
За адрес на доставка съм дала този на техния склад в UK.
George имат фиксирана доставка за UK - 2.95 GBP, която си заплащаш при покупката.
За моята пратка им отне около 4-5 дни да я обработят, изпратят и да пристигне в склада на GGBG.
Всяка неделя  тръгва курс от UK към BG. Пристига в сряда следобед, т.е още същия ден може да се отиде в офиса на GGBG в младост и да си получиш нещата. Таксуват те по 2лв. за започнат килограм. Аз платих предния път 4лв. за транспорта.
Общо чаках 10 дни.
George ти пращат мейли с това кога пращат пратката, тракинг номер и т.н.
GGBG от своя страна ти изпращат мейл, когато я получат в техния склад в UK, после когато я натоварят, после когато пристигне в БГ и накрая когато можеш да си я вземеш.
Аз лично съм много доволна от този превозвач. Имам регистрации и при други, но те не ми допаднаха. Сайта на ГГБГ е супер разбираем и лесен за използване. Уведомяват си те навреме. Вече имам 5 поръчки, в момента чакам и 6-та. Две са ми от UK и 4 от DE. Иначе цените с превозвач са еднакви при всички.

Деси, честито! Да е виж и здрав!

# 663
  • София
Здравейте, момичета!
Вчера бях на лекар, всичко е наред с бебчето. Обаче доктора каза, че шийката на матката е започнала да се скъсява. Преди около 2-3 седмици беше 38 мм., а сега се притесних и забравих да питам точно колко е. Увеличи ми дозата на магнезия - Биолектра от 1 т. дневно на 3 т.дневно. Препоръча повече почивка, но засега смята, че още може да си ходя на работа. Естествено без стрес и никаква тежка домакинска работа. Сексът е категорично забранен до 9 месец. Аз усещам стягания в корема не повече от 3-5 пъти дневно, като не са болезнени. Но на ехографа доктора видя доста чести контракции, които аз явно не усещам. Доста се притесних, дано всичко е наред! Планирах да работя поне до края на м. Август, но сега се замислям дали да не си взема болничен вече. Определено ми се иска да си ходя на работа до края, но бебчо е най-важен.

# 664
  • Варна
От днес и аз съм в 7-ми месец, макар че линийката ми от вчера ме показва така.Почва последния триместър, ще ни понатежи бременността, но очакването става все по-вълнуващо.

Джесика, не знам до колко ти е натоварваща работата, но ако е нещо на крак напр., може би е добре вече да пуснеш болнични и да си почиваш.

Деси, да им е живо и здраво бебчето!Много радости да им носи на мама и татко!

Момичета много хубави кучовци имате!Ние сме с котарак на почти 15г., върли коткари сме, ама и на кучета се лепим Grinning Дъщеря ми расте много обичащо животните дете.Иска да погали всяко животно.Но за кучетата винаги пита дали може.Нали сега си търсим още апартамент, та съм ѝ обещала котенце, но сигурно ще е чак напролет. И да покажа и аз моя господин Мишел.

# 665
Не съм по темите , но днес малко се притесних , ако някой е имал кърлеж ако може съвет .  Тъй като пъпа започва да изпъква малко , от няколко седмици забелязах едно малко кафяво , релефна точица . Чистя си пъпа с спирт и клечка за уши и това нещо все не мърда . Днес го снимках , но никога не съм имала кърлеж и не знам дали не е пък бенка . Не е променяло размера си . Ако е кърлеж трябва ли да се видят като крачета или нещо друго ? Дано е бенка .....

# 666
Не съм по темите , но днес малко се притесних , ако някой е имал кърлеж ако може съвет .  Тъй като пъпа започва да изпъква малко , от няколко седмици забелязах едно малко кафяво , релефна точица . Чистя си пъпа с спирт и клечка за уши и това нещо все не мърда . Днес го снимках , но никога не съм имала кърлеж и не знам дали не е пък бенка . Не е променяло размера си . Ако е кърлеж трябва ли да се видят като крачета или нещо друго ? Дано е бенка .....

Ако искаш ми прати снимка и ще ти кажа, но по-вероятно е да е бенка. Кърлежът не би трябвало да седи толкова време на едно място. Освен това щеше да стане по-голям и евентуално да ти предизвика някаква реакция, най-често сърбеж.

# 667
  • София
Кърлежите като се наядат с кръв, растат. Освен това знам, че до 3 дни се махат - т.е. ядат, ядат и изчезват. И това е проблем, понеже може да са те заразили с нещо, а ти въобще да не си разбрал, че си имал кърлеж. В твоя случай по-вероятно е бенка...

# 668
Renata ако беше кърлеж , изобщо нямаше да се чудиш - така че не се притеснявай Simple Smile
Аз веднъж видях един кърлеж на холната маса в къщи и направо изтерясах - оттогава дворът се пръска на 2 седмици , а кучето и външно и вътрешно е наблъскано с толкова химия - че и муха не би трябвало да го припари Simple Smile

# 669
Да, като се загледаш на кърлежа му се виждат крачката. Споко не е кърлеж, не го ровичкай.

# 670
Привет!Вчера бях на консултация.Бебето е ок ,няколко дни по-голямо върви.Аз съм в началото на 25 седмица,то ооговаряло на 25с.+4/5 дни.А бедрото на бебето отговаряло на 26 седмица.Доки каза,че в това няма нищо странно и са си особености на плода.Всичко било наред.На някоя от вас случвало ли се е така?Какви са те несъразмерности и ...дълги крака?Flushed

# 671
Моето бебе е с много дълги крака , всеки път го отбелязват напоследък - не са ми казали да е проблем. Бащата е 1.93 , аз съм 1.80 - надявам се да е заради това

# 672
Разбирам,Йоана!Аз съм 1.82,е таткото по-нисък.Но предполагам,че ще прилича на мен.Да АГ каза,че няма нищо необичайно,но все пак да питам.

# 673
И моето върви с по-дълго бедра уж. В 23+4 беше 670 грама и ми казаха, че върви напред с 4-5 дни, но нищи притеснително. Само ми напомниха да си следя захарта. Мин. ден пусках дори кръвно захарен профил и всичко е ок. Абсолютно нормално е да върви напред или да р малко назад. Тези измервания не са точна наука, а и да са - ние не сме еднакви, няма как и бебоците да са с еднакви размери в дадената седмица 😊

# 674
  • София
Аз тъкмо се връщам от преглед. И моята мацка била с дълги крака, но това само може да ме радва. Simple Smile По документи съм 24-та седмица, а по размери - 25-та. Бебето е 770 грама. Няколко дни разлика не са притеснителни, днес даже и за сладкото и захарта нищо не ми е казвала. Hands V

Синът ми през повечето време вървеше между 10 и 12 дни напред според ехографа, но пак не сме се притеснявали. В крайна сметка се роди 8 дни преди термин... Тези мерки и дати са толкова ориентировъчни, че няма накъде. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт