Всяка тежест ще си струва, щом НОЕМВРИ бебе ще целувам!

• 36 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък много харесвам овни, много се разбираме. Радвах се, че дъщеря ми ще е овен, но се роди телец. Мъжът ми е телец, но също са големи инати. Аз мисля, че е положително качество ината, поне донякъде. Скорпионите също са ми симпатични.

# 76
  • На север
Сега като се замисля най-добрите ми приятелки са лъв, стрелец и овен... Явно и аз се разбирам много с огнените зодии. Мъжът ми и той е стрелец. Обаче преди години имах едно гадже овен ... леле ужас беше. Не знам как не се избихме. То и аз съм инат, но при него беше на друго ниво. В неговите очи той беше най най и всички бяха под него и не отстъпваше никога за нищо. Освен това беше груб, а аз съм си чувствителна и все ревях, а той все ми разправяше че бил просто откровен. След него като чуя мъж овен и съм предобедена вече. Бях си правила хороскоп преди време и ми беше казано, че Марс бил преди слънцето на момента на раждането ми и имам доста характеристики от овена. Хич не искам да е така. Simple Smile Но сигурно ината ми има връзка.

# 77
Фоси, ти в коя седмица си правиш това изследване?
В 24+5 г.с., защо?

# 78
  • Стара Загора
В 24+5 г.с., защо?

Защото и аз трябва да го правя това изследване , но не помня след 22г.с. или след 24г.с. беше. А инсулина изследва ли го или само кръвна захар?

# 79
След 24 се прави обременяване с глюкоза Sad аз ще го правя другата седмица.

# 80
  • На север
За глюкозата 11 след час или след два часа?

# 81
Аз предпочитам бебка да е везничка. Много се разбирам със скорпиони, най-добрата ми приятелка е скорпионка, но имат общи черти в характера, които не харесвам. С раци също се имам, свекърите ми и двамата са такива. Жени деви, мъж теле, жена овен... някоя и друга женска риба... хич не става.

Аз естествено съм супер скромната, невинна, никога нищо не разбрала, мигаща на парцали и излежаваща се до 10ч везничка. Simple Smile

# 82
И аз съм една вечно колебаеща се везна 😀 мъжът ми е стрелец. Майка ми и свекъра са скорпиони, характерите и на двамата много ми допадат.

# 83
В 24+5 г.с., защо?
Защото и аз трябва да го правя това изследване , но не помня след 22г.с. или след 24г.с. беше. А инсулина изследва ли го или само кръвна захар?
Извинявай, Мария, много съм бавна с отговорите. На мен ми казаха АГ и ендокриноложката, че по стандарт се прави 24-28 г.с. като най-добре било 24 г.с. Аз се колебах дали моя херпес зостер ще повлияе на резултатите, но реших да се пробвам (да се възползвам от уикенда и възможността да оставя Каката с нашите). Та така... 24-28 г.с.се прави Simple Smile С предишната бременност не правих този тест, сега защо го правя... не знам! Инсулин не съм пускала Simple Smile

# 84
  • София
Деси, прогестеронът сгъстява кръвта и ако ти ще го взимаш в големи дози затова ти изписват фракси да компенсира. Стискам палци всичко вече да е зад гърба ти!

Аз много харесвам и момчешките дрешки, но категорично съм против и не искам брандирани такива. Едно е да са със зайче, друго е с Колите да кажем. Не искам да възпитавам консуматор и да събираме всичко от дадена серия. Дано Той не ме обори Simple Smile

# 85
  • Варна
Лаленце, да не те отчайвам, но това с някои брандове от типа на Дисни е неминуемо в една определена възраст.Моята беше подивяла по Елза, Виолета, Луна....но пък напоследък май почна да го израства.Та...има май надежда.Не, че сме събирали серии, ама не е като да е нямала блузка, дневник или не знам си какво да въпросните.Да не говорим, че и стикери сме събирали на Била и на не знам още кои...

# 86
  • София
Да, да, точно затова говоря. Предполагам, че ще минем и през него, но се надявам по-леко. Братовчедка ми изпадаше в истерии на 4 гидинки когато на рождения й ден някой от гостите си позволяваше да не поднесе подарък с Елза или Ана. Смятам, че майка й има голяма вина за това поведение.
Ние като цяло си имаме идея за играчките на детето - да не да пластмасови, а дървени или от плат. И книжки, разбира се.

# 87
И аз съм така. Писала съм и преди. Като видя Мики Маус и ми идва да стрелям. Синът ми има един бомбър с малка картинка на мики маус - подарък, гащи на Батман- подарък, обувки на колите - подарък. Не понасям такива дрехи. Има много хубави дрешки за момченца и момиченца в приятни пастелни цветове, с флорални мотиви или рае, нещо абстрактно. Харесвам Мечо Пух. Но, обичам тип илюстрациите в книгата, а не в ярките цветове. Малкият принц и други такива - също. Даже съм му направила в А4 за стената една компилация с Пух, ще ги принтирам в понеделник, имам рамки и ще го изненадам преди да си дойде, тъкмо за РД.

За съжаление (или за щастие) , Госпожице Лаленце, децата гледат едно от друго и със сигурност ще събира стикери, вълшебни карти, покемони и пр. Но, аз съм на мнение, че вкусът (хранителния, за дрехи, поведение, музика) се възпитава до някъде. После личните предпочитания дикуват парада.

# 88
  • София
На моят племенник му е все тая майка му какво ще му облече, важното е да е готин 😂 и аз всеки път му казвам, че е пич и се кефи. Иначе играчки харесва всякакви, ние с ММ като не разбираме и му взимаме конструктори, разни самолети, камиони, книжки, иначе май много се кефи на Нинджаго или нещо тякова, и едни коли Макларън?!? Ще ви излъжа, но една такава количка мъничка е 5-10 лв, направо търговия как зарибяват децата и естествено има 100 вида колички Simple Smile само мрънка на майка си за такава нова, но не винаги го огрява. Та в детската градина всеки си показва какви колички има и сигурно така е модерно.. знам ли Simple Smile

# 89
Аз пък нямам голям проблем с тези картинки. През повечето време съм толкова изтощена, че не мога да водя такива битки. Иначе за сега бяхме фенки на маша, имаме една тениска, една кукличка и конструктор от лидл. Играчки сме купували основно дървени, но има и пластмасови, примерно музикална маса. Сега най-много си играе с лего дупло. Има и много книжки.
В тази връзка в лидл често пускат дървени играчки на нормални цени и са наистина много хубави. Миналата година уредихме коледните подаръци от там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт