Всяка тежест ще си струва, щом НОЕМВРИ бебе ще целувам!

• 36 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
И предишното и това бебе вървят с 4-5 дни до 7 дни напред. С напредване на бременността краката започнаха да си отговарят, а главата вървеше напред. Сега пак е така. Аз съм с дълги крака, таткото е колкото мен висок, но неговият род са ниски. Искаше ми се синът ми да е по-висок, но ... ако съдя по размерите му когато се роди и сега спрямо другите деца, няма да ни огрее. Да е жив и здрав, какъвто ще да е. На боя е изцяло мой.

# 676
  • Пловдив
Здравейте момичета, не ме познавате но аз ви "познавам" почти всички, тъй като ви следа от месеци.
Аз съм от Пловдив и съм в 27+5 дни, очакваме си 1вото дете, което ще е момче и се вълнуваме много.
Включвам се с информация, че скоро писахте за комплекти на Мустела за новородени, а именно този с чанта.
Ето какво намерих в момента, което се предлага на пазара:
https://sopharmacy.bg/promo-mustela-izmivasht-gel-750ml-hidratir … n-100-chanta.html

https://remedium.bg/newborn-care/mustela-promo-baby-massage-oil- … tation-cream.html

Надявам се да съм била полезна.

# 677
  • София
Добре дошла, Tisheto, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.
Момичета аз от 3 дни спя като невиждала сън, по принцип винаги съм мразела да спя и спя максимум 8 часа, а сега и без това само лежа на леглото ами само на сън ме кара. Спя по 10 часа и отделно на обяд още 3., а нищо не правя, че да се изморя Simple Smile Не знам какво ми става, като мечка съм. Днес съм станала в 8 и вече едвам си държа очите отворени, явно пак ще спя следобяда.

# 678
Момичета , моят хемоглобин продължава да пада - въпреки , че уж пиех някакви добавки. Някоя от вас да е пила нещо , от което осезаемо да и се е повишил хемоглобинът? В къщи имам един сироп - малтофер и ще го започна днес. И общия белтък ми е паднал доста.... като цяло почти нямам читав показател от кръвната картина Simple Smile

# 679
  • София
Аз пия бирена мая на люспи и откакто я започнах всичко ми е константа. По 1л. сутрин и вечер в сок,вода или боза.

# 680
  • София
Аз пия Малтофер сироп + сок от цвекло. Утре или други ден ще пускам ПКК и ще видя колко се е повишил.

# 681
Момичета , моят хемоглобин продължава да пада - въпреки , че уж пиех някакви добавки. Някоя от вас да е пила нещо , от което осезаемо да и се е повишил хемоглобинът? В къщи имам един сироп - малтофер и ще го започна днес. И общия белтък ми е паднал доста.... като цяло почти нямам читав показател от кръвната картина Simple Smile
И аз имам същия проблем с хемоглобина, няколко пъти сменяхме лекарствата и нищо...сега са ми назначили инжекции Б12, но още не знам дали има ефект.

# 682
Момичета, има ли някоя с левкоцити в кръвта около 14-15 ?

# 683
Момичета, има ли някоя с левкоцити в кръвта около 14-15 ?
Мойте са 13 но при бременност е нормално левкоцитите да са повишени.

# 684

Добавки не пия, но успях да вдигна белтъка и хемоглобина с около 10 единици за месец - с много месо, извара, сурови ядки, яйца и протеин на прах (на шейк). Гади ми се вече от всичко изброено, но хемоглобинът е 139, а протеинът - 77.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 16:04 от JT

# 685

Добавки не пия, но успях да вдигна белтъка и хемоглобина с около 10 единици за месец - с много месо, извара, яйца и протеин на прах (на шейк). Гади ми се вече от всичко изброено, но хемоглобинът е 139, а протеинът - 77.
Еха много готин хемоглобин... и аз взимам изброените, но нищо....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 686
И аз днес бях на лекар. Малката си отговаря на седмиците и тежи около 750 гр. Видяхме и шийката заради менструалните болки, добре е.
Ходих днес,защото преди 2 седмици лекарката не хареса някакъв показател на някаква течност в мозъка. Днес се видя,че намалява и си е в норма. Според нея нещата са наред, но иска да се презастраховаме, защото и хормоните при БХС бяха със странни стойности. Всичко е в норма,но говорихме и ще пусна тест Veracity, защото имам чувството,че ще откача докато родя.
И аз пия протеин на прах и също наблягам на тези храни, но другата седмица ще правя изследвания и ще видя дали хемоглобина и белтъка са се повлияли.

# 687
KikiMoon, много се радвам, че всичко е наред при теб! И мен миналата седмица ми прегледаха шийката заради стяганията, за щастие е добре, но по време на самия преглед ме боли зверски и едва изтрайвам. И при вас ли е така?
Днес пак имам контракции, гледам само да лежа, но ми е тревожно...
Правих и изследвания и ми излязоха кристалчета пикочна киселина, за първи път ми се случва, утре ще отида да ги покажа на АГ-то. Имате ли идея дали е обезпокоително?

# 688
Аз пък съм с хрема и кихам като ненормална. Цял ден нищо не пипнах, само лежа. Или е сенна хрема или съм настинала. Не знам вече, на тая жега е ад.

# 689
  • Стара Загора
KikiMoon, много се радвам, че всичко е наред при теб! И мен миналата седмица ми прегледаха шийката заради стяганията, за щастие е добре, но по време на самия преглед ме боли зверски и едва изтрайвам. И при вас ли е така?
Днес пак имам контракции, гледам само да лежа, но ми е тревожно...
Правих и изследвания и ми излязоха кристалчета пикочна киселина, за първи път ми се случва, утре ще отида да ги покажа на АГ-то. Имате ли идея дали е обезпокоително?
Ако кр. пик. киселина е в седимент урина , при мен всеки път това ми излиза и винаги ми се казва, че не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт