Кралски работи и клюки - 16

• 75 280
  • 741
  •   1
Отговори
# 285

За Кейт слуховете, че децата не са от нея.

Е не е ли "проверена" дали може да ражда Flushed нали се жени за престолонаследник...

В деня на сватбата проверяват булката дали е бременна, т.к. дете заченато преди законния брак е нелегитимно. Не ги проверяват дали са инфертилни. За Мегън има слухове, че е знаела от години и че като е ходела по доктори с Кори са й затвърдили, за Кейт се носят такива слухове от години също.

Ако детето не е родено от законната съпруга на престолонаследника, то то е нелегитимно. Ако 3те деца не са родени от Кейт, в което вярвам и аз, те не са истински престолонаследници и за един ден могат да се отстранят. Тогава престолонаследството пада на Хари и неговите деца, освен ако Уилям не се ожени бързо и не натрупа 2-3-4 деца.

# 286
Е то може да са родени от нея, но яйцеклетката да е от друга жена.

# 287
"Бла-бла, всеки може да си пише в мрежите буквално всичко. Как им се занимава да ръсят такива простотии, не знам."

Врабчо, с първото изречение съм напълно съгласна.
По повод второто изречение,  за мен от положителните коментари е ясно, че много хора мислят по този или подобен начин. Смятам, че за някои тук ще бъде полезна информацията, че може би имиджът на Меган не е чак толкова добър. Може би медиите се опитват да го "понапудрят". А ние си правим изводи от това, което сме прочели, от снимките, които сме видяли.
Това съм имала предвид, а не да те засегна. Знам, че си й фен и не виждам пречка да я харесваш.

# 288

И това не може. Правят се ДНК тестове. Затова и децата на Кейт казват, че е лесно да се види кои са био родителите - майка й с Джордж и сестра й с Шарлът по последни слухове. За Луи още не съм чула.

Кралска съпруга може да забременее с инвитро, но не и с чужда яйцеклетка. Ако био родителите не са тези в брака, детето не е легитимно и по някакъв начин ще се отърват от него като му дойде времето (т.е. ще го отстранят от мястото в престола, не че на нас простосмъртните ще ни кажат какво се случва).

# 289
Уау! Айде майка й ок, ама сестра й Flushed
Не знам, според мен това е твърде голямо, за да бъде прикрито.

# 290
  • Майничка
В Обединеното Кралство като се омъжиш за ... автоматично приемаш титлите на съпруга си дори и да се разведете. Затова и Сара Фъргюсън, т.к. не се е омъжила повторно, си е запазила титлата; Херцогиня Андрю от Йорк. ...

Елфичка, ако мъжът е в линията на наследяване на престола, жената приема титлите (и то наследствените такива) само ако бракът е получил разрешението на монарха, съгласно закона за кралските бракове от 1772г. Ако мъж или жена, включен в линията на унаследяване (т.е., потомък на София Хановърска, внучката на Джеймс І и принадлежащ към англиканската църква) сключи брак преди 25-годишна възраст,  без съгласието на управляващия монарх, то бракът се анулира или се обявява за невалиден, а децата се считат за незаконородени и не наследяват родителя си.
Ако е навършил/а 25г. и желае да сключи брак без да търси съгласието на монарха, то може да го направи година след като уведоми Тайния кралски съвет за това и получи съгласието му (досега уж такова не било отказвано). Тогава бракът се счита за законен.

При сключването на първия си брак, принц Огъст Фредерик е бил на 20 и определено не е получил съгласието на баща си, поради което бракът е бил считан за нищожен. Получава титлата херцог на Съсекс едва след фактическата раздяла със съпругата си. Доколкото зная, лично тя никога не е използвала тази титла, но е държала на всяка цена синът й, Огъст д`Есте, да наследи титлата на баща си. След смъртта на принца, който не оставя други признати деца, синът му подава такова искане пред парламента, но му е отказано.

Вторият брак на принца също е таен, без да иска ничие разрешение, затова лейди Сесилия Бъгин не е имала право на титлите му и доколкото зная, няма сведения да ги е използвала. 10 години след брака им кралица Виктория й е дала като персонална титла херцогиня (duchess of) Инвернес, която е можела да бъде унаследена само от нейни законородени деца от мъжки пол (тя така и не се жени трети път, а от двата си брака няма деца). Това е различна титла от тази на съпруга й, той е граф (earl of) Инвернес.

Що се отнася до Сара Фъргюсън, след развода тя вече не е "Херцогинята на Йорк", а само "Херцогиня на Йорк", губейки титлата си "Нейно кралско височество". Ако се омъжи пак, Йорк също ще отпадне от картинката.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 09:13 от gargamela

# 291

И това не може. Правят се ДНК тестове. Затова и децата на Кейт казват, че е лесно да се види кои са био родителите - майка й с Джордж и сестра й с Шарлът по последни слухове. За Луи още не съм чула.

Елфичка, ти ме подсети, че преди време в български сайт, не се сещам кой, бяха писали (превели статия) за лют скандал между Камила и Кейт. Със сигурност е било преди раждането на Шарлот. В разправията Камила намекнала  за ДНК тест на Джорджи. Когато го четях си мислех, че обвинява Кейт да е "кривнала" с някой. Стори ми се толкова невероятно, че веднага реших, че това е глупост на глупостите. В светлината на това, което си коментираме тука сега, нещата изглеждат съвсем различно.

# 292
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Елфичка, как майката и сестрата на Кейт участват в създаването на децата?

# 293
Елфичка, как майката и сестрата на Кейт участват в създаването на децата?

Освен бебетата да са инвитро и майката и сестрата да дават яйцеклетки, но това ми се струва свръх фантасмагория...

# 294
И на мен Peace

# 295
  • До сърцето...
Б*си и сценариите, дето се вихрят тук по нощните часове! Laughing Laughing Laughing

# 296
Майката на Кейт вероятно е в менопауза, малко е трудно да даде яйцеклетки?

# 297
Моето скромно мнение е, че Кейт си ражда децата и  са нейни,тя си ги е износила. Там никой няма да я държи ако, не може да забременява и да износва деца, тк им трябват наследници. Не вярвам и в сценария със яйцеклетките, все щеше да се раздуха тази клюка, но знае ли човек. Опцията сурогатна майка я забравете, по скоро ще я заменят отколкото  друга да износва децата на краля. Предполагам преди да се омъжи за Уилям е минала кой знае какви  предварителни прегледи, все пак е бъдещата жена на краля.

# 298
  • Майничка
Баба носи, леля меси, викате? Joy

Чудя се какво би накарало човек да се усъмни в способността на сравнително млада, активна и здрава жена да зачене, износи и роди три деца за период от 7 години и да залитне в посока конспирации с донори, сурогатни майки и т.н. Как пък никой не постави под въпрос плодовитостта на Уилям, да му се не знае! Thinking

# 299
Баба носи, леля меси, викате? Joy

Чудя се какво би накарало човек да се усъмни в способността на сравнително млада, активна и здрава жена да зачене, износи и роди три деца за период от 7 години и да залитне в посока конспирации с донори, сурогатни майки и т.н. Как пък никой не постави под въпрос плодовитостта на Уилям, да му се не знае! Thinking

Всъщност, попадала съм на статии, че специално престолонаследника няма как да е осиновен, сурогатен или обект на донорство под някаква форма. 
 Според мен не е невъзможно и невероятно Кейт да зачене и износи три деца за седем години, залога е огромен. Тя е чакала Уилям години, ако не бъркам бяха се разделили по едно време?

Общи условия

Активация на акаунт