Кралски работи и клюки - 16

• 75 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • В полите на Пирин планина
Интересен колаж по случай 30-тия РД на принцеса Беатрис: https://www.instagram.com/p/BmNlDiFnQRq/?hl=bg&taken-by=theroyalfamily

Английската кралица: https://www.instagram.com/p/BmI--GOHy2D/?hl=bg&taken-by=theroyalfamily

# 331
Интересна снимка на Кейт и Уилям

# 332
  • о`майна лунна нощ е
Разкошна снимка на Кейт и Уилям!

Откраднах си от клюкарската тема и една на Хари и Меган. Много, много ми харесва Мегито!
Хари и Мегън:
Скрит текст:

# 333
  • София
Трябваше Хари само да е с черен пуловер и щеше да се получи интересен кадър

# 334
Меган в ежедневни тоалети изглежда много по-добре и по-свежа. Simple Smile

# 335
Меган в ежедневни тоалети изглежда много по-добре и по-свежа. Simple Smile
И и аз така мисля.

# 336
И аз щях да напиша същото. В ежедневни дрехи става, но като сложи някой от задължителните вече за нея парцали силно заприличва на циганка. Хубаво нещо е етикетът, показва точно кой кой е.

# 337
  • Някъде там
И аз щях да напиша същото. В ежедневни дрехи става, но като сложи някой от задължителните вече за нея парцали силно заприличва на циганка. Хубаво нещо е етикетът, показва точно кой кой е.
Сериозно ли?Меган циганка ли е ?

# 338
  • До сърцето...
Сериозно ли? Меган циганка ли е ?

Ми да, от Столипиново! Е, наполовина всъщност, защото бащата е Хамеранец. Майка и незаконно е имигрирала в Америка преди време, жени се за бащата, и те на сега - имаме си кралска снаха.

Справям ли се? Smile

# 339
Скрит текст:
Сериозно ли? Меган циганка ли е ?
Ми да, от Столипиново! Е, наполовина всъщност, защото бащата е Хамеранец. Майка и незаконно е имигрирала в Америка преди време, жени се за бащата, и те на сега - имаме си кралска снаха.
Справям ли се? Smile
Oсвен това, майка й е била любовница на видна комунистическа фигура, която й е помогнала да избяга от тук. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 340
Майка й се запознава с баща й на снимачната плоюадка на General Hospital, докато той още е женен с деца. Тогава той е по осветлението, а Дорито е временно заместваща секретарка. След няма и година Мегън вече се ражда. #НеудобниФакти. 

# 341
Кое им е неудобно на тези факти?

# 342
Има хора, които защитават Мегън и всичко, което не я изкарва най-прекрасна сред прекрасните се оказва неудобно и бива нападано. Например това, че майка й е разбила първото семейство на Томас - семейството на Саманта и Том. Например това, че дядото на Мегън е бил женкар и една година след като се ражда Мегън се ражда и новото дете на дядо й - нейният вуйчо.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 13:48 от Елфичка

# 343
  • На топло
Ето снимки от сватбата на родителите на Мегън

# 344
"Хари има една година да подаде за анулиране на брака, ако бракът е легитимен."

Елфичка, би ли споделила ако ти е известно, какво е необходимо за да бъде анулиран брака?

Общи условия

Активация на акаунт