Кралски работи и клюки - 16

• 75 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Има хора, които защитават Мегън и всичко, което не я изкарва най-прекрасна сред прекрасните се оказва неудобно и бива нападано. Например това, че майка й е разбила първото семейство на Томас - семейството на Саманта и Том. Например това, че дядото на Мегън е бил женкар и една година след като се ражда Мегън се ражда и новото дете на дядо й - нейният вуйчо.

И Мегън по какъв начин е виновна за това, че да й се прехвърлят делата на бащи, майки и дядовци?

# 346
Има хора, които защитават Мегън и всичко, което не я изкарва най-прекрасна сред прекрасните се оказва неудобно и бива нападано. Например това, че майка й е разбила първото семейство на Томас - семейството на Саманта и Том. Например това, че дядото на Мегън е бил женкар и една година след като се ражда Мегън се ражда и новото дете на дядо й - нейният вуйчо.

И Мегън, какво е виновна за това?– никой не си избира семейството, в което да се роди,и децата не трябва да носят последствия за действията на родителите си. Това е супер безсмислено да се напада някой, за нещо за което той няма абсолютно никаква вина-майка и била такава, дядо и  и той...?
Подчертавам, че не съм от привърженичниките и...съдя за нея само по тоалетите.
Сестрата на Кейт, нали се омъжи, малко след това имаше нещо за свекъра и, и някакво малолетно момиче, е ...нещо за Пипа или мъжът и? те ли трябва да берът срама?

# 347
Еха, като по учебник!
Жената долна мръсница, разбиваща бракове. Мъжът света вода ненапита. Горките първи деца и мамицата му на новото дете - то задължително е виновно!
А това за дядото на Меган разбива просто! По света отдавна правят деца, когато решат, а не когато обществото и комшията каже. Голям грях, че дядото на Меган е станал баща след като е имал вече внучка.

Скрит текст:
Аз за малко да стана "баба" преди да стана майка. Joy

# 348
  • Истински се вижда само със сърцето.

Защо тя да е разбила семейството му... ако той е бил сериозен мъж надали щеше да тръгне по други жени, щеше да остане при жена си. В тези неща никога не е виновна само едната страна. Никой не замъква насила “невинният” мъж да изневери на жена си.

# 349
За анулирането на брака: https://www.gov.uk/how-to-annul-marriage

При Мегън, ако се види родата от страната на майка й - всичките жени са предпочитали да се оженят за по-богат и бял мъж. Това не е критика, това е факт. В собствения си живот самата тя все е избирала мъже, които са по-заможни от нея и могат да й дадат контактите или средата, за които мечтае. Така, че от къде е тръгнала не е повод за съдене, но какво после е направила с живота си е. Според мен не случайно не се говори за семейството от страна на майка й.

Друго, за което не се говори, и за което определено има за какво да се вдигне пръст към нея е факта, че баща й е финансирал и частното училище, екскурзиите в чужбина, университета. А тя - как му се отплаща?

# 350
  • Някъде там
Сериозно ли? Меган циганка ли е ?

Ми да, от Столипиново! Е, наполовина всъщност, защото бащата е Хамеранец. Майка и незаконно е имигрирала в Америка преди време, жени се за бащата, и те на сега - имаме си кралска снаха.

Справям ли се? Smile
Чудесно се справи. 😂
Абсурдно е,просто.
Харесвам Меган, но не толкова че да я защитавам ако е направила нещо нередно, но да я наричаш както на теб ти е удобно и после да си измисляш някакви  несъществуващи факти е нереално.
 Тук става все по-фантастично и забавно.😂

# 351
...от страната на майка й - всичките жени са предпочитали да се оженят за по-богат и бял мъж. Това не е критика, това е факт. В собствения си живот самата тя все е избирала мъже, които са по-заможни от нея и могат да й дадат контактите или средата, за които мечтае....
Аз не познавам жена, която да търси по-беден и неосъществен мъж, с който заедно да потънат в приказни кредити и задължения към топлофикация.

# 352
  • До сърцето...
Принцеса Мери, харесва ми

Доста компроматно се е запретнала Grinning

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 16:16 от Радика

# 353
  • Бургас
Мегън, колкото и да ми е безразлична, в един момент ще вземе да ми е симпатична. не за друго, ами заради всички писаници за нея - и как се търсят хиляди причини да я изкарат никаквица, която ще бастиса британската монархия преди Хари да успее да анулира брака

# 354
  • София
...от страната на майка й - всичките жени са предпочитали да се оженят за по-богат и бял мъж. Това не е критика, това е факт. В собствения си живот самата тя все е избирала мъже, които са по-заможни от нея и могат да й дадат контактите или средата, за които мечтае....
Аз не познавам жена, която да търси по-беден и неосъществен мъж, с който заедно да потънат в приказни кредити и задължения към топлофикация.

Искам да сложат и тук вместо "Полезно" ей тоя емотикон "Joy"...все по-често се налага да го ползвам

# 355
И аз щях да напиша същото. В ежедневни дрехи става, но като сложи някой от задължителните вече за нея парцали силно заприличва на циганка. Хубаво нещо е етикетът, показва точно кой кой е.
Сериозно ли?Меган циганка ли е ?

Не знам, не ми е роднина, че да съм напълно наясно каква е Mr. Green
Пресата я нарича мулатка, но на мен ми прилича повече на циганка като облече разни модни парцали. Така й стоят в моите очи.

# 356
  • Countryside
Аз не разбирам хейта по Мегън. Все едно Хари е изнасилен да се ожени за нея или тя го е прилъгала с вуду, 'щото нали е черна. И как била треторазрядна актриса - толкова могла, толкова направила. Всички, които съскат по нея я са постигнали и толкова, я не. И за афро прическата й като малка и за вида й сега, аз лично шапка й свалям.
Баща й не е стока и е меко казано или глупав, или иска да й навреди и се прави на тъп. Майка й не мога да коментирам, изглежда мила жена. Полу-сестра й и брат й са мега гнусни същества, които гледат да докопат някой лев, но човек не си избира роднините. Факт. И за мен, много правилно прави Мегън, че не ги коментира, всяко чудо за 3 дни.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 13:34 от Сиренце

# 357
  • София
Някои жени тук така пишат за Мегън, че почвам да се съмнявам дали последната не е спала с мъжете им.

# 358
# 359
Клипче за връзката на Кейт и Уилям. Трудно се разбира кой с кого е бил приятел/ съученик/роднина, но ми се стори интересно.
https://youtu.be/ONwxR5wzBXQ

Общи условия

Активация на акаунт