Кралски работи и клюки - 16

• 75 278
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Майничка

И на какво основание да иска анулиране? Неадекватно състояние в големия ден, близко родство, неконсумиран Wink брак, предавана по полов път  болест или бременна от друг партньорка към деня на сватбата? Никой от тях не е под 16, разрешение от баба са взели, щом ги сайдиса, Мегън си е чинно разведена, пък калъбалък гости могат да свидетелстват, че Хари сам си каза "да"-то, не са го насилвали.

Едно време "близкото родство" е било кралският коз, щото са се женили все в семействата, ама сега трудно ще се изкарат първи-втори братовчеди. Mr. Green

# 361
  • в сърцето на един мъж...
Баба носи, леля меси, викате? Joy

Чудя се какво би накарало човек да се усъмни в способността на сравнително млада, активна и здрава жена да зачене, износи и роди три деца за период от 7 години и да залитне в посока конспирации с донори, сурогатни майки и т.н. Как пък никой не постави под въпрос плодовитостта на Уилям, да му се не знае! Thinking

Той е принц бе Simple Smile Нема как да не е плодовит Grin При майка отдавна в менопауза и сестра, която тепърва ще ражда, трудна работа да стане тая с донорство. Да не говорим, че то това ин витро не е като да люпиш семки, че от раз да забременее. А и децата толкова си приличат на родата, че не остава никакво съмнение кой какъв е.

Как точно могат да анулират брака на Хари и Мегън? Тя не е девствена и преди сватбата не е била, връзката е консумирана. Единственото условие евентуално би било да изневери. Ама и това не е причина за анулиране.

gargamela, как бе, нали казаха, че и тя била неква по кралска линия, е, не е съребрена, не е втора братчедка, ама с кралска кръв. За да я анулират тая сватба, ще намерят причина съфорумките, току виж утре сме прочели, че се развеждат Simple Smile

# 362
# 363
Най-големият враг на кралицата - черното пони.
https://www.vogue.com/article/queen-elizabeth-scottish-pony-greatest-frenemy

# 364
  • До сърцето...

Това е заглавната снимка в първия пост на темата. И никой не я отрази Stuck Out Tongue Winking Eye
Което показва, че само първите десетина човека го четат (поста, първият)  Grinning

# 365
# 366
  • София

Това е заглавната снимка в първия пост на темата. И никой не я отрази Stuck Out Tongue Winking Eye
Което показва, че само първите десетина човека го четат (поста, първият)  Grinning
Аз винаги я чета. Но снимката ми е безразлична, нямам желание да я коментирам Grinning

# 367
  • София
Значи ако попаднем на тема How to annull my marriage?/Как да анулирам брака си? Хари ще да иска съвет във форума...

# 368
  • Майничка
Значи ако попаднем на тема How to annull my marriage?/Как да анулирам брака си? Хари ще да иска съвет във форума...
И вероятно ще получи поне един отговор "Да бе форум питàло, не би чудо видяло!".  Laughing

# 369
  • До сърцето...
Аз винаги я чета. Но снимката ми е безразлична, нямам желание да я коментирам Grinning

Аз много харесах снимката, още щом я видях, двама са големи бонбони Heart Eyes
Слабост са ми момчетата на Даяна, а момента, в който двамата вървяха към църквата и си говореха нещо, ми е най-готиният момент от сватбата на Хари.

# 370
За анулирането на брака: https://www.gov.uk/how-to-annul-marriage

При Мегън, ако се види родата от страната на майка й - всичките жени са предпочитали да се оженят за по-богат и бял мъж. Това не е критика, това е факт. В собствения си живот самата тя все е избирала мъже, които са по-заможни от нея и могат да й дадат контактите или средата, за които мечтае. Така, че от къде е тръгнала не е повод за съдене, но какво после е направила с живота си е. Според мен не случайно не се говори за семейството от страна на майка й.

Друго, за което не се говори, и за което определено има за какво да се вдигне пръст към нея е факта, че баща й е финансирал и частното училище, екскурзиите в чужбина, университета. А тя - как му се отплаща?
Това,последното-за неблагодарността и неоценяването,-е най-разпостраненият грях.Даже вече и за грях не се брои,а за свободолюбие и инакомислие.
Не става въпрос да се съди Мегън или когото и да било,за родители с отклонения.То е ясно,че не е тя виновната.Но във всички случаи се отразява на начина й на мислене,поведение,на ценностната й система.Без да ми пречи(то пък само това остана!),че е златотърсачка,е важно какво ще направи със златото,което вече намери.Дали ще го използва за създаването на здраво,щастливо семейство и да упражни властта и връзките си си да направи нещо добро за хората и името й да буди уважение,или ще се състезава с Кета по тоалети и ще натрива носове в Холивуд,че е вече над техните класации.
Чак тогава ще се разбере каква е.Засега е скрита лимонка.

# 371
  • София

Аз много харесах снимката, още щом я видях, двама са големи бонбони Heart Eyes
Слабост са ми момчетата на Даяна, а момента, в който двамата вървяха към църквата и си говореха нещо, ми е най-готиният момент от сватбата на Хари.

И аз я видях в началото. Много харесвам Хари като дете-жизнено, усмихнато...с рижата коса ми прилича на палаво дете. Джорджи е сладък, но засега няма присъствие на снимките, казват, че е срамежлив, а вече е на 5.

# 372
  • Sydney
Иха, изпуснала съм конспирациите Joy жалко...

# 373
  • ENGLAND
    Наистина конспираторите, не бг мамите, попрекалиха. Но това пък е в голяма полза на Кейтито, малко да си почине от преследване и писания за нея и децата ѝ.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт