ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Събуждам се преди малко, мъжа ми днес е по от късно на работа и станал човека гледал децата направил ми кафе и идва да ме буди с целувка. Цялата къща мирише на кафе. Така романтинчно ми стана. Влизам във форума и вие гледам сте на романтична вълна. Чесно и аз си мисля че ще има една най много две сцени на Марио и Зорница преди да ги почнат наново с драмите. И като цяло ми се иска да ги гледаме повече в апартамента на Марио. В началото много здраво ще заложат да вкарат новите сюжетни линии и незнам колко време ще отделят за нашите.

# 616
Ох, милата измъчена тя Grinning
Добре, виж сега в пети сезон в един епизод Калин каза колко пъти са късали досега с Наталия. Наби ми се в главата, щото се замислих по тая логика колко ли късания са приготвили сценаристите на Марио и Зорница Joy Та, ако познаеш, ясно ти е - ще те отърва от мъките ти Grinning

Епизодът е онзи със Спящата красавица и Бонбоните.
Сцената е, когато Мазов отиде при Калин да се оплаква от Ваня (много забавна и любима), а Калин му каза, че са късали пет пъти.

# 617
Мелани, живот. Някой пием кафе в картонени чаши на работата и тичаме да не изпуснем метрото. Joy
И аз съм съгласна на една две сцени, но качествени. Да чуя Обичам те! И аз! Да се гушнат, да се целунат, да се смеят, да се шегуват и после.... Здравейте аз съм Банков. Joy

# 618
Дооообреееее, Доне, поздравления! Айде, със здраве да си го гледаш Grinning

Мелани, живот. Някой пием кафе в картонени чаши на работата и тичаме да не изпуснем метрото. Joy
И аз съм съгласна на една две сцени, но качествени. Да чуя Обичам те! И аз! Да се гушнат, да се целунат, да се смеят, да се шегуват и после.... Здравейте аз съм Банков. Joy
а някои дори и до кафето не можем да стигнем Joy

Аз мисля, че дори и след "Здравейте, аз съм Банков" ще има хубави моменти. То това няма да развали нещата, не е като "здравейте, имам жива жена", което да срине отведнъж всичко. Така че ще им се порадваме преди драмите, сигурна съм. А и по време на тях, все пак драма-сдобряване-драма-сдобряване Joy

# 619
Дооообреееее, Доне, поздравления! Айде, със здраве да си го гледаш Grinning

Стига Албена да скъса с Тони (брутално, ако може), ще се опитам да преживея любовните сцени на МиЗ JoyJoyJoy

# 620
Чакай сега, искаш Албена да скъса с Тони, брутално при това? Dizzy Face Какво, приготвила си се да го успокояваш ли или ти се плаче? Joy

# 621
Доне, защо желаеш пак да страда момчето ти?

# 622
Много ми е интересно на каква драма ще заложат при нашите. Убедена съм, че няма да е Банков, но най вероятно пак ще има раздели. Е временни де. Те нашите сценаристи, така си обичат. Обаче, ако има качествени сдобрявания ще ги преживея лесно. Хайде да дават промото, че не се търпи. Нашето сега си е чисто гадаене.
Дона много си брутална. Аз се надявам, като и разгърнат образа на Албена да взема да я харесам. Неискам да съм хейтърка, ама засега, колкото и да се напъна не немога. Ама то нормално Тони си е нашето момче и ние искаме най доброто за него.

# 623
Чакай сега, искаш Албена да скъса с Тони, брутално при това? Dizzy Face Какво, приготвила си се да го успокояваш ли или ти се плаче? Joy

Да Simple Smile Така искам Simple Smile Искам малко да е тъжен, гневен и мрачен - мнооооооооооооого му отива Simple Smile Искам да ходи като буреносен облак, да се зарине в работа и там да жъне някакви диви успехи.
Искам Бате и Кака да го утешават Simple Smile А пък мен ще ме утешавате вие, защото определено ще страдам Simple Smile
А накрая ще се появи едно мило, нежно и леко свито момиче. Ще сложи ръката си на неговата, той ще я отхвърли(грубо, нали е още наранен и мрази всичко жени). Тя обаче няма да се откаже от него, споко Wink Все ще се появява на пътя му, ще му помага в работата, но той ще е все същия буреносен облак - като в София през юли Joy. В един момент ще му се наложи да я спасява от бивше гадже, да речем. Бившият идва в болницата, започва да я обижда, накрая я хваща и я блъска. Тони чува скандала им, накрая става свидетел на агресията, изскача иззад ъгъла и го пречуква тоя с един юмрук (пазейки коремната си област). Бившият му разцепва веждата, идват хора и ги разтървават. Тони го пращат в Спешното, където Марио е на смяна - за залепване на вежда, шамар зад врата и начукване на канче - 3в1 - неочаквано добра комбинация, дет се вика.
Тони изтърпява смотаната тирада на брат си - без да каже гък, защото знае, че в коридора го чака новата му мацка Heart Вечерта планирам да ходят да си лекуват заедно наранените сърца - на секс мястото над София Wink
И, разбира се, тъй като това е ТОНИ, цяла София ще ги чуе от ехото JoyJoyJoy Марио и Зорница ще стоят вкъщи в хола и Марио в този момент ще се усмихне - мммм, това е моето момче, това е брат ми - моята гордост!!!! Давай, брат ми!!!! А Зорница ще върти очи укорително, но и ще се киска

Зайо, ето смених си аватара - тази снимка ми е най-най-най-любимата на Тони! Гневен!!! Нищо, че малко, тука..не е хубава за него сцената...

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 12:06 от Анонимен

# 624
Оу Диър Лорд! Какво направи с нашата Дона и кога ще ни я върнеш обратно?!
Тая много романтична, бе! Joy
Абе айде стига жените в тоя сериал са ги обгрижвали тия мъже с крехки души, които все ги отблъскват, а те не се отказват от тях. Ааааамаха!
Аз няма да казвам какво искам за Тони, че ще ме анатемосаш отново Grinning

Мелани, идея си нямам какво могат да измислят около Марио и Зорница, най-близкото до акъла е, че ще е свързано с Банков, като аз съм на мнението на Зайко - че няма да има истински любовен триъгълник, а просто ще възникват недоразумения, които ще им опъват нервите и ще се дърлят.

# 625
Дона, романтичке такава, всичко беше точно до момента, в който Марио се кефи на секс изпълненията на брат си. Защо? Animal Joy Cat

# 626
Оу Диър Лорд! Какво направи с нашата Дона и кога ще ни я върнеш обратно?!
Тая много романтична, бе! Joy
Абе айде стига жените в тоя сериал са ги обгрижвали тия мъже с крехки души, които все ги отблъскват, а те не се отказват от тях. Ааааамаха!
Аз няма да казвам какво искам за Тони, че ще ме анатемосаш отново Grinning

НЕ съм романтична!
Въртя очи, като говорите за МиЗ - следователно, не съм романтична!

А значи Марио може да го обгрижват, а Тони не? Да бе да, откъде пък накъде? И той има нужда все пак, освен това той ще си обгрижи момичето - нали ще се сбие с оня бившия?
Знам какво искаш за Тони ти....да е щастлив с оная, за да няма драма и да дават МиЗ за сметка на него.
Казвай всичко, което искаш за Тони....ако може да не включва "безоблачно щастие с Албена". Моля те.

# 627
Дона, романтичке такава, всичко беше точно до момента, в който Марио се кефи на секс изпълненията на брат си. Защо? Animal Joy Cat

Не съм романтичка. Егати, спирам да пиша.

За да има някакъв комичен елемент в цялата ситуация. Иначе ще е скучно. А и да е доволен, че Тони....продължава семейната традиция JoyJoy Няма само Марио да прави яки секс сцени, я? Малко сте нахални, и за нас трябва да има материал

# 628
За да има някакъв комичен елемент в цялата ситуация. Иначе ще е скучно. А и да е доволен, че Тони....продължава семейната традиция JoyJoy Няма само Марио да прави яки секс сцени, я? Малко сте нахални, и за нас трябва да има материал
Не бе, не съм нахална. Нека има, аз ще се кефя заедно с теб.  Animal Smiley Cat Просто ми се видя крайно извратено. Animal Joy Cat Animal Joy Cat

# 629
Е, въртиш очи, щото са Марио и Зорница, а не защото си неромантична Stuck Out Tongue

Тоест, ти искаш и Тони да е льольо като брат си, дето един сезон не знаеше какво да прави с чувствата си, та трябваше да го подръчква жената? Stuck Out Tongue Winking Eye

Всъщност, изобщо не искам да е щастлив с Албена, защото не го виждам като да е щастлив просто ей така с нея (за времето на Марио и Зорница не се притеснявам, тяхното други ще го изядат Grinning ). Но това, което очаквам и искам, е да видя как Албена е доста нестабилна и разклатена покрай нещата с баща си и оттам произхождат купища драми, въпреки които Тони остава до нея, грижи се, помага ѝ и в крайна сметка ѝ е опора, за да преодолее драмата. Искам да видя Тони, за когото някой друг (а не той самия) е по-важен от него и го поставя на първо място. Искам да видя грижовен и пораснал Тони.

Общи условия

Активация на акаунт