Парфюмни размисли и страсти - 218

• 93 962
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Ама и друго си мисля аз като ви чета. Ако проблемът е в това, че се доближава много до вече познати аромати, то ето аз например много от изброените не ги познавам. Не съм се интересувала преди, та затова, но също и за младите предполагам, че ще е като нещо ново. Интересно, Ковачева го вижда като 40+, но пък Диор са избрали Дженифър Лоуренс. За какъв таргет според вас са мислили, когато са създавали парфюма?

Още не съм го тествала, другата седмица ще имам възможност. Преди 2-3 години, когато започнах по-живо да се интересувам от парфюми, първата среща с Диор ми беше разочароваща, а именно Жадор. Спрях се дотам, сега си мисля, че може и да ми излезе някой фаворит от Пойзъните, ще ги изучавам, когато имам възможност. Но като цяло и аз започнах с нагласата, че парфюмът трябва да е полит-коректен, преди всичко да не дразни никого, ако може да събира комплименти - супер. Сега вече си ги избирам за себе си и за отделните си настроения. Въобще не ме интересува дали ще се харесват на останалите или не. Все пак с количеството съм умерена, след като са си за мен, гледам да не навлизам много в чуждите пространства.

# 256
  • София
Аз пък много харесвам класическия Жадор, както и последния му фланкър. Джой обяче не ми изглежда като парфюм за 40+, понеже е по-универсален, а обикновено жените на 40+ вече имат свои парфюмни подписи и не си падат сляпо по политкоректните аромати. Точно за жени на възрастта на Дженифър Лорънс е. Около 30-те години, когато силно се влияят от мнението на околните за себе си и хем им се иска да изпъкват с нещо по-особено, хем искат да бъдат добре приемани и харесвани от всички.

# 257
  • Sofia
Там му е проблема на Джой, че е абсолютно неразпознаваем и нищо особено. Иначе хубав.

# 258
  • Бургас
Адски ми е любим Жадор и не мисля,че това би се променило,поне не скоро.Kissing Heart Джой го виждам на по-млади дами,както е писала Fever,но пък ако го харесва някоя и над 40 не пречи да го носи.YumВсе повече хора не го харесват,моите приятелки също не го възприеха,останаха безразлични.Пете,интересно ми е дали ще ти допадне на теб.Не зная,но от това което пишеш мисля,че би ти допаднал,сподели като го опознаеш.Kissing Heart

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 11:52 от Bright Crystal

# 259
Здравейте! Не съм писала в новата тема, тъй като нямам опит с нишова парфюмерия, но ви чета редовно. Сега имам питане/молба. Откъде мога да намеря мостра или отливка на Aura и Womanity на Мюглер? Много мнения за тях изчетох и ми се прииска да ги пробвам. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете.

# 260
Кристалче, благодаря ти за милите думи! Hug  Blush  Flowers Bouquet

Ковачева, както винаги си напипала най-точно образа, който създава Joy by Dior Christian Dior!  newsm10 Прекрасно описание, винаги с удоволствие те чета!

Вчера цял ден се чудех какво не му е наред на този толкова перфектен аромат/!?/, А то било простичко "...прекалено идеален, прекалено лъскав, прекалено фасаден, прекалено лустросан. ...просто скучен."    smile3555

Обикновено когато нося нов парфюм освен, че усещам аромата му, го и визуализирам по някакъв начин. Чувам музика, виждам образи, цветове и картини, чувам го да говори, понякога дори вкус усещам.
С Joy не видях нищо, не чух нищо, мълча си възпитано през цялото време и цвят даже не придоби под перфектната си маска. Освен че през цялото време си блъсках главата на кои познати аромати ми напомня и кой след кой следва - нищо, АБСОЛЮТНО НИЩО, никаква емоция не провокира в мен.
Сутринта пак сложих от него, но точно преди да изляза /вече си бях обула обувките и метнала чантата/, хванах дръжката на врата и рязко се върнах. Дадох си сметка, че и днес няма да понеса да си мълчим през цялото време с парфюмът ми  Grinning. Влетях вътре отворих шкафа и залях с шампанско и ягоди идеалният  /Мис Диор Шери/ фасон на Джой, развалих му перфектната визия, вкарах му малко пауър, и сега го чувам да припява даже!  dance  Joy  В момента ухая на Перфектната /почерпена с шампанско в 10 ч. сутринта/ жена. Joy Взела съм си и Жур Ермес, като позатихне малко след обяд, да го отрезвя с ударна доза цитруси.  newsm48 

После като прочетох поста на Ковачева  bouquet чак ми стана смешно, ми то ясно защо това не е моят парфюм, нито съм Идеалната жена, нито някога ще бъда, нито пък искам да съм такава, а и не искам да ми е скучно докато нося парфюмите си. Друго е да има с кого да си кажеш две-три приказки докато е около шията ти. Хахаха  Joy

# 261
   Laughing Laughing Laughing
 Като човек все още безхаберно непробвал новото творение на Диор мога да кажа, че всяка реч на тема кой защо си позволявал да се възмущава са меко казано неуместни.
Събрали сме се да споделяме всичко, което е свързано с аромати. Дали ги възхваляваме, дали ни приличат на магарешка урина, в крайна сметка важното е, че споделяме една и съща страст.
И не съм съгласна с твърдението, че не бива да очакваме нещо различно. Том Форд е едно чудесно изключение, Кюркджиян, и още много парфюмни творения и парфюмеристи ни доказват, че Е възможно да се намери такава комбинация, която да остави дори и тренираните носове без думи.
Момичета и момчета, дайте по-спокойно, по-малко размахвайте пръсти назидателно, тук сме за забавлението.  Grinning
Ще видим как ще се справи по продажби Joy, който още с избора на Дженифър Лорънс ме остави без думи.
Тя ми е последната асоциация с радост. Сарказъм, дебелашко чувство за хумор, доста алкохол и меко казано resting bitch face- ДА! Това е Лорънс за мен лично. Ще споделя за парфюма в последствие. bouquet

# 262
Ще видим как ще се справи по продажби Joy, който още с избора на Дженифър Лорънс ме остави без думи.
Тя ми е последната асоциация с радост. Сарказъм, дебелашко чувство за хумор, доста алкохол и меко казано resting bitch face- ДА! Това е Лорънс за мен лично. Ще споделя за парфюма в последствие. bouquet

Може би има връзка и с филма ѝ "Joy". С образа, който играе там. Целеустремена, интелигентна млада жена. Позабравила съм го, но най-общо беше си поставила някаква цел, която изглеждаше почти невъзможна. Успя.

Аз първо за филма се сетих, като видях рекламата на парфюма. С "радост" не направих асоциация, въпреки че говоря английски. Очаквах точно Джой от филма да ни представят.

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 13:03 от Бледолилава

# 263
Дженифър Лоурънс е традиционното рекламно лице на Диор от години и затова според мен са я избрали. Аз я харесвам. Не е много за харесване знам, ама ей на, симпатична ми е, дори и когато пада нарочно и се лигави безобразно.

Създадателят прави асоциации само с "радост". Срещнах някъде как описва парфюма, ще потърся и ще постна тук.

Според мен парфюмът ще има много сериозна реклама и ще спечели всички награди, както и че ще се продава много, което се случва и сега вчера видях в магазина с очите си. Търсят го, пробват го, някои харесват, други подминават, трети купуват, четвърти си тръгват разочаровани. Всяко чудо за три дни или хайде за тридесет, още повече, че идва друг култов парфюм и ще се говори за него скоро.

# 264
Кой, кой?

# 265
  • Бургас
Абсолютно,скоро този Диор ще бъде забравен и ще се обсъжда поредния актуален и така до без край.Не зная кой има предвид Денс,но аз след нелепото изпълнение на Диор очаквам-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-Eau-de … ilette-50747.html

# 266
  • Велико Търново
И аз още не съм пробвала Джой на Диор, но и това ще стане в скоро време. Като цяло, с малки изключения, не съм особен почитател на марката що се отнася до парфюмите им.
Обаче, на Мон Герлен съм Wink , подновявам го за трети път, което отдавна не ми се е случвало с даден аромат, така че, Кристалче, очаквам новата версия и аз Flowers Hibiscus

# 267
И аз подуших Джой - само от бутилката, защото просто не ме впечатли достатъчно, за да го пробвам на ръка. За мен е типичен сладък тийнейджърски аромат, до към 25-годишни примерно, най-вероятно и затова се рекламира с Дженифър Лоурънс. Повече му прилича да е celebrity perfume, но как да е. Не бих го купила.

# 268
Навихте ме за Давидовия! Последно като представяне как е? Говоря за трайност и сиаж..

# 269
Навихте ме за Давидовия! Последно като представяне как е? Говоря за трайност и сиаж..
Екстра е.

Общи условия

Активация на акаунт