Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
-
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
-
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
-
Какъв е ароматът на Lady Vengeance?
-
Каква е разликата между EDP и EDT?
Джой го виждам на по-млади дами,както е писала Fever,но пък ако го харесва някоя и над 40 не пречи да го носи.
Все повече хора не го харесват,моите приятелки също не го възприеха,останаха безразлични.Пете,интересно ми е дали ще ти допадне на теб.Не зная,но от това което пишеш мисля,че би ти допаднал,сподели като го опознаеш.

Прекрасно описание, винаги с удоволствие те чета!
. Влетях вътре отворих шкафа и залях с шампанско и ягоди идеалният /Мис Диор Шери/ фасон на Джой, развалих му перфектната визия, вкарах му малко пауър, и сега го чувам да припява даже!
В момента ухая на Перфектната /почерпена с шампанско в 10 ч. сутринта/ жена.
чак ми стана смешно, ми то ясно защо това не е моят парфюм, нито съм Идеалната жена, нито някога ще бъда, нито пък искам да съм такава, а и не искам да ми е скучно докато нося парфюмите си. Друго е да има с кого да си кажеш две-три приказки докато е около шията ти. Хахаха
, подновявам го за трети път, което отдавна не ми се е случвало с даден аромат, така че, Кристалче, очаквам новата версия и аз