Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 128
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Нищо не пречи развелите се да се оженят пак, нали така. В този смисъл ми е неясно какво се жали толкова, щом има истинска обич помежду им и т.н. - нека се съберат.

# 166
Tays, да след 15г брак и моят мъж изневери. Действах импулсивно и се разведох. Късно разбрах, че другата е била нищо за него, а егото ми беше по-голямо да простя.
Истинската любов е безусловна и безгранична. Ако един мъж/ жена обичат така ,както обичат децата си и им прощават всичко, това е истинска любов. Да простиш и да забравиш, да имаш силата да продължиш- това е истинска любов.

Обвиняваш се, че не си го обичала като децата си, и затова си се развела с него след като ти е изневерил.
А дали той те е обичал? Защото за една връзка чувствата трябва да са двупосочни, иначе е кофти.

# 167
  • Варна
azzaazza
Написала си,какво е редно според теб,който иска ще те разбере.Който не желае,прав му път.Така или иначе,форума е за дискусия.
Всеки си излага гледната точка и разбиранията,на база опит,споделен или не.
Не мисля че е редно да влизаш в обяснителен режим.

# 168
Чудя се наглоста и безочието на някой хора има ли граници. Звъна ми любовницата. Представи се като приятелка на съпруга ми. Каза, че те вече са прекратили взаимо отношенията си и ме моли да си остане между нас. Защото не искала съпруга и да разбере имали деца, кредити и тя какво щяла да прави като я напусне. Не иска децата и да израснат без баща. Та и аз да си прибера моя ми спомена. Останах като попарена. Единственото нещо което успях да кажа е: до сега не мислих да говоря със съпруга ви, но много благодаря, че ми казахте какво да правя. Затворих не спира да ми звъни и пише да не постъпвам така, какво ми била толкова направила. Отново съм бясна не съм била толкова ядосана никога. Не съм предполагал за съществуването на толкова безочливи хора.

# 169
Много ниска топка тая, много.

Така и не каза ти дали мъжът ти иска да говорите, търси ли контакт с теб?

# 170
Не се занимавай с нея.
Но явно твоят бивш наистина ще се връща.
Та във връзка с един горен коментар - помисли дали го обичаш като дете или не.
Аз например категорично заявявам, че детето си обичам като дете, но мъжа ми - съвсем не като дете.

# 171
Звъня в началото аз не вдигах телефона. Само с голямото дете   говори. До вкъщи не идвл.

# 172
Запази спокойстие, чакай да е свърже той с теб и тогава ще видиш как стоят нещата.
Но трябва да си студена и дистанцирана, дори да дадеш шанс за помирение, той трябва да се бори за теб, не ти да му тикаш твоята прошка и сълзи.

# 173
Скрит текст:
Tays, да след 15г брак и моят мъж изневери. Действах импулсивно и се разведох. Късно разбрах, че другата е била нищо за него, а егото ми беше по-голямо да простя.
Истинската любов е безусловна и безгранична. Ако един мъж/ жена обичат така ,както обичат децата си и им прощават всичко, това е истинска любов.
Скрит текст:
Да простиш и да забравиш, да имаш силата да продължиш- това е истинска любов.
Да де, ама първо, ако аз обичам мъжа си безгранично, не искам ли и той да ме обича безгранично?И къде в тая негова безгранична обич се вписва хойкането по други жени?
Или, казваш, той си хойка, ама ме обича....Ами, мерси аз на такава "любов".
И второ, аз не съм му майка.А партньор/любима/съпруга...която, за разлика от майката, има правото да изисква същото отношение, каквото дава.

Чудя се наглоста и безочието на някой хора има ли граници. Звъна ми любовницата.
Скрит текст:
Представи се като приятелка на съпруга ми. Каза, че те вече са прекратили взаимо отношенията си и ме моли да си остане между нас. Защото не искала съпруга и да разбере имали деца, кредити и тя какво щяла да прави като я напусне. Не иска децата и да израснат без баща. Та и аз да си прибера моя ми спомена. Останах като попарена. Единственото нещо което успях да кажа е: до сега не мислих да говоря със съпруга ви, но много благодаря, че ми казахте какво да правя. Затворих не спира да ми звъни и пише да не постъпвам така, какво ми била толкова направила. Отново съм бясна не съм била толкова ядосана никога. Не съм предполагал за съществуването на толкова безочливи хора.
Не се занимавай.Няма да ти олекне, повярвай.Само "лайн..а" ще се разхвърчат още повече....
Изчакай известно време, ден-два-седмица-колкото ти е нужно, да се уталожят първоначалните емоции, после-сериозен разговор с мъжа ти.Най-добре в заведение, да няма възможност да си крещите и разговор да не се получи.И не разговор за нея и защо така, защо иначе, а разговор какво ще правите занапред.Кой ще инициира развода, как ще процедирате с децата и прочие битови подробности.
Вече, ако той се опъне на развода, ако иска да се прибира, ако каже, че съжалява, ти слагаш "на кантара" живота си с него съпоставен с големината на прегрешението му, и което "натежи".

# 174
+777 за поста на Амур.

# 175
Истинската любов е безусловна и безгранична. Ако един мъж/ жена обичат така ,както обичат децата си и им прощават всичко, това е истинска любов. Да простиш и да забравиш, да имаш силата да продължиш- това е истинска любов.
Ако един мъж и една жена се обичат толкова,няма да тръгнат да се праскат с някой друг,който не е нищо за тях. Да да,ала бала глупости! Щастлив и обичащ до лудост човек не изневерява! Ако залитне,има причина и тя определено не е "щото много те обичам скъпа,за това реших да помачкам чаршафите с Данчето"...

Абсолютно съгласен.

# 176
  • Пловдив
Ламичка, представи си нейния съпруг и как той изобщо не знае какво се случва зад гърба му. Ако мислиш, че той заслужава да знае, ти пък може да му кажеш! Аз бих се изкушила да го направя, признавам си. Това не е нещо, което ти да си натворила и от което да се срамуваш, нали. Защо трябва ти да носиш нейната тежест, пусни я и я предай на хората, които заслужават да са информирани.

# 177
Не, не, Светлана, това е бъркане в кофата с л@йна, абсурдно е. Само негативи носи такова нещо, за всички.

# 178
Ламичка, представи си нейния съпруг и как той изобщо не знае какво се случва зад гърба му. Ако мислиш, че той заслужава да знае, ти пък може да му кажеш! Аз бих се изкушила да го направя, признавам си. Това не е нещо, което ти да си натворила и от което да се срамуваш, нали. Защо трябва ти да носиш нейната тежест, пусни я и я предай на хората, които заслужават да са информирани.
Това, според мен, е глупаво. И мръсно. Не е ничия работа да раздава възмездия и да се навира там, където не му е мястото. Не носи никакво добро.

# 179
  • Страната на чудесата
Охх, това с репликата да обичам мъжа си като дете ме уби-аз не искам да обичам мъжа си безгранично както обичам децата си. Децата ми са зависими от мен и по презумпция беззащитни и разчитащи на подкрепата ми във всичко, към тях изпитвам покровителствена обич и чувства. Към мъжа до себе си искам да изпитвам страст и той да ме покровителства, не аз-него. Да го подкрепям-да, ама да съм всеопрощаваща?
 Искам да го обичам и уважавам и като мъж, и като човек, и като приятел и това изключва предателството двустранно.

Общи условия

Активация на акаунт