Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 121
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Аз ако съм, ще ида и ще кажа на мъжа й. Поне да знае с що за мастия живее. Време е и на любовницата да й е кофти. Много хубаво да се чешеш с тоя и оня, ама идва и момент да си платиш с лихвите.

Семейството има деца, Омикрон, та колкото и да си мислиш, че си бил в такава ситуация - не си.

# 196
С какво децат променят факта, че майка им хич не е стока? Отделно, аз ли да мисля за децата й. Тя не е мислила навреме, аз да я мисля.

# 197
Не мисля, че е хубаво злобата да говори, когато човек решава да разбутва семейство, в което има деца.

# 198
  • Пловдив
Не мисля, че е хубаво злобата да говори, когато човек решава да разбутва семейство, в което има деца.

Значи само любовта да говори, когато онази е влязла във връзка с женен мъж с деца. А ответната реакция защо да бъде преглътната, а не изкарана навън? Колко е жалка само, като се моли сакън да не кажат на  мъжа ѝ, защо - ами защото ѝ са ..рани гащите. Сетила се за кредитите и че ще закъса финансово вероятно. Прав беше който е казал, че в света има 3 двигателя: секс, пари и отмъщение. И ето как накрая идва желанието за отмъщение.

# 199
Ами не авторката ще разбута семейство. Любовницата си го е разбутала сама. Много е нагло да звъни сега и да иска всичко да се замете. Нагла и проста.

# 200
  • Пловдив
Ами не авторката ще разбута семейство. Любовницата си го е разбутала сама.

Че и чуждото семейство.

# 201
  • Страната на чудесата
Аз на мястото на авторката ще мълча като партизанин за решението си дали ще осветля чуждия мъж, да се пържи прелюбодейката в напрежение😆

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 17:49 от Lucky Plam

# 202
Насреща също е имало деца, ама не й е пукало. Сега защо пък на мамената съпруга да й пука за тая, за децата и за кредитите й.

# 203
И аз бих си запазила този коз за по-нататък. В момента ако авторката иде при мъжа на любовницата, само черни точки ще й се натрупат. Мъжът й ще каже - може ли да си такава злобарка? Децата на любовницата ще реват, понеже баща им ще истеряса... нищо добро не виждам да произлезе.

# 204
Аз на мястото на авторката ще мълча като партизанин за решението си дали ще осветля чуждия мъж, да се пържи ппелюбодейката в напрежение😆

Това да Grinning!

# 205
Аз на мястото на авторката ще мълча като партизанин за решението си дали ще осветля чуждия мъж, да се пържи ппелюбодейката в напрежение😆

Да, това е по-гадно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 206
  • София
Аз на мястото на авторката ще мълча като партизанин за решението си дали ще осветля чуждия мъж, да се пържи прелюбодейката в напрежение😆

Много добро!
Аз по-скоро това бих направила. Навярно няма да кажа на мъжа на любовницата, но бившият ми възлюбен няма да прекрачи прага ми, а те ако щат да продължават, ако щат да късат!

# 207

Точно така трябва!

И ако любовницата отново позвъни, ще и кажа,че аз ще реша кога и как да осведомя съпруга и. Но не бих го направила в действителност. Няма по-добро отмъщение от това,да държиш такъв силен коз. Нека да и се припарва сега под г*за на мършата.

# 208
Не ви ли прави впечатление, че мъжа й не й вдига телефона?  newsm78

# 209
Аз останах с впечатление, че тя не му вдига телефона, но може и да съм чела по диагонал.

Общи условия

Активация на акаунт