Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 164
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Tays, да след 15г брак и моят мъж изневери. Действах импулсивно и се разведох. Късно разбрах, че другата е била нищо за него, а егото ми беше по-голямо да простя.
Истинската любов е безусловна и безгранична. Ако един мъж/ жена обичат така ,както обичат децата си и им прощават всичко, това е истинска любов. Да простиш и да забравиш, да имаш силата да продължиш- това е истинска любов.

Ако е имал паралелна връзка, не може да не е означавала нищо за него любовницата. Замисляла ли си се, че започвайки отношения с другата жена, той на нея и е казвал същото - жена ми не означава нищо. Ако е било случаен секс с някаква позната е друго, но при съзнателно влизане в нови отношения - не.
Права си за истинската любов, но и двете страни трябва да я споделят. Иначе става така,че единия си играе с чувствата на другия,което е страшно.

# 211
Поправка, не се казва "жена ми не значи нищо за мен", защото новата може да си се преедстави след време в тази роля. Казва се "тя е майка на децата ми и аз я уважавам, но напоследък не ме разбира"

# 212
  • Страната на чудесата
Поправка, не се казва "жена ми не значи нищо за мен", защото новата може да си се преедстави след време в тази роля. Казва се "тя е майка на децата ми и аз я уважавам, но напоследък не ме разбира"
А също и: с течение на времето охладняхме, сега сме заедно в името на децата и бля-бля😑

# 213

Не, не, не казва че уважава жена си, щото е*баси и уважението, след като сваля друга жена Simple Smile
Казва, че е ужасна като човек, той не я обича, тя също него, държи се лошо, не го разбира, не прави секс, и той, горкинкият, стои с нея само заради децата.Такива бля бля приказки са,защото другата трябва да си представи черна семейна картина и да оправдае двуличното поведение на кръшкача.И да не се чувства виновна,че разрушава семейство. Съпругата, онази гадина, е виновна за всичко Simple Smile

# 214
Малко офф, но напоследък постоянно ме свалят обвързани мъже, иначе из фейсбуците са една семейна идилия, едно чудо. Баси лицемерието, отчайвам се Sad

# 215
Лично аз бях видяла какво е писал бившия ми мъж  на своя позната, с която няма никаква свалка, просто са стари съседи и приятели. Жената го пита защо все сам го вижда по снимки из фейса, къде са жена му и децата. Той беше отговорил долу горе така: "Какво да ти кажа, много ми е трудно с жена ми напоследък. Без никаква причина все е изнервена, вика по децата даже, с мен се кара. Всичко правя за семейството, а тя не иска с мен да ходи никъде". Приятелката съчувстваше: "Ама как може., тя ще побърка и дечицата!" Нито дума, че се среща той с друга жена и т.н. защо съм аз изнервена Simple Smile Така че - какви ги дрънкат - Божа работа Simple Smile

# 216
Аз пък не разбирам,защо трябва да прави такава услуга на любовницата? Приятелки ли са,че да я прикрива? Не стига,че се тъпанила с мъжа ми ами и нагла моля те недей казва на моя... Е,аз ако бях щях да му кажа ама с кеф. Да усети какво е причинила и да й се върне с пълна сила! Аз съм бясна по природа стане ли въпрос за такова нещо,мога и зъбите й да й счупя на мършата.

Щото отново има намесени деца в цялата история..
Каква полза като и други деца страдат,освен тези на авторката?

Много ниско ниво е това..

# 217
Мали, мали, представям си моят съпруг какви ги е говорил за мен Joy
Помня, веднъж ми каза, че тя щяла да му роди близнаци (нашето второ дете беше едва на година и половина, а неговият близнак го загубих в четвъртия месец...)

# 218
  • Страната на чудесата
Анабел, тоя е 🤮
Много недостойно, много! А пък да си такова ла*но след загуба на собствено дете...нямам думи! Прегръщам те!

# 219
Твоят и пророк е бил, абе след време големи майтапи изглеждат тия неща Simple Smile

# 220
Мали, мали, представям си моят съпруг какви ги е говорил за мен Joy
Помня, веднъж ми каза, че тя щяла да му роди близнаци (нашето второ дете беше едва на година и половина, а неговият близнак го загубих в четвъртия месец...)

Един бунак,след развода каза на жена си "Тези деца са си твои,аз ще си направя нови". Момче на 9 години и момиче новородено,/изгони жена си докато беше бременна понеже откри любовта на живота си /

# 221
  • Страната на чудесата
Абе чета ви и излиза, че БНД е егати свестния тип!
Моя бивш само зачезна с общите спестявания. Нищо работа!

# 222
Bianka, а моя не искаше даже да сме приятели във фейса, това било лично пространство, сещаш се по каква причина Simple Smile Ако съвсем непознат му разглежда профила, ще помисли,че никога не е имал семейство. Когато лично аз съм го питала защо не качи поне някаква снимка на децата,отговорйт беше,че било опасно да се качват снимки на деца, заради злоупотреби в нета. Железни аргументи, мда.

# 223
Абе чета ви и излиза, че БНД е егати свестния тип!
Моя бивш само зачезна с общите спестявания. Нищо работа!

Ама взе ли си мебелите?
Щото на друга пък,мъжа ѝ и остави кредита от 40 000 лв,който си беше и на нейно име де,но той прави ремонт на къщата на майка си и купи кола,пък на мама на името,щото инвалид и имало облекчения
После отказа да дават и лев,и си взе мебелите,вкл и масата за хранене,мека мебел,легла..Хич не го беше еня,че децата му ням къде да се хранят..
И искаше дял от апартамента,понеже бил правил ремонт в него/баня,латекс,ламинт и дограма в 50 годишен панел и в който след този ремонт са се родили децата ти и самият ти си живял 15 години..

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 19:32 от Какво?

# 224
Нашето приятелство във фейса също беше прекратено като се появи новата тръпка, а освен това до ден днешен дори и децата не са му приятели там...?? Иначе на живо си ги вижда и са в добри отношения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт