Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 117
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
За да се стигне до паралелна връзка значи нещо в семейството не е наред. Щастливи хора не търсят нещо навън, ценят това, което имат и милеят за него.
По-добре ли ще стане на авторката ако каже на мъжа на жената, нейното семейство ще стане ли по-щастливо? Защо я навивате да падне толкова ниско.

Не смятате ли, че това може да послужи като катализатор и да се съберат двамата, а доколкото разбирам авторката иска да си върне мъжа.

# 226
Това е циганска работа да се ходи да се отмъщава и да се докладва. Не се знае там в другото семейство нещата как са, ако се окаже някакъв побъркан мъж и се стигне до насилие, убийства, самоубийства? Всякакви перковци има. Да, да, знам, че онази сама си е виновна, но все пак и деца има намесени.

# 227
За да се стигне до паралелна връзка значи нещо в семейството не е наред. Щастливи хора не търсят нещо навън, ценят това, което имат и милеят за него.
По-добре ли ще стане на авторката ако каже на мъжа на жената, нейното семейство ще стане ли по-щастливо? Защо я навивате да падне толкова ниско.

Не смятате ли, че това може да послужи като катализатор и да се съберат двамата, а доколкото разбирам авторката иска да си върне мъжа.

Вечно щастливи семейства няма.Има и спадове, караници и други проблеми. Вместо да се реши проблема между двама души, единият решава, че ще намери лесно решение навън,като се огледа за нещо ново? Така се вкарва нов проблем, и то много сериозен, и съвсем се стига да крах в отношенията.

# 228
Който може да понесе да направи и други деца нещастни, да казва на съпруга рогоносец. Аз много глупости направих, но това и през ум не ми е минавало. Тоест обмислих го за минута и си дадох сметка, че такъв грях не мога да си сложа. Авторката ми изглежда разумна, дано не се подлъже.
Искам само едно да кажа: и това ще мине. Кураж!

# 229
Мен по - скоро ме интересува дъщеря им какво знае.
Въобще , как и кой съобщава защо таткото се е изнесъл скоропостижно от вкъщи , при положение , че семейството е живяло в мир.
Ламичкка , как си ? Даде ли воля на гнева, или още си в състояние на шок ?

# 230
Ламичка, съжалявам, че ще го кажа, но може би още не си се сетила... Ако са минали няколко месеца от връзката на мъжа ти, не е зле да се изследваш за болести... Аз понеже хванах нещата отначало и отидох на лекар, така ми казаха - и да ти е лепнал нещо, поне няколко месеца трябва да минат, за да се види със сигурност, че няма болест. Съжалявам, но трябва да се изследваш.

# 231
Ще ви разкажа и моята история. Истината при мен дойде от осемгодишното ни дете. Близо полвин година ходихме на семейна терапия. Моя мъж е човек с много комплекси. Ръст, мъжественост...... Беше агресивен, лош и пиеше много, след това скандали пред детето. Ходихме на терапия и разказвахме всичко. Нещата започнаха да се оправят до към средата на терапията. После нещо се обърка. Той започна да ми обяснява какво го съветвала терапевката, отново стана лош, отново пиене, много обиди и винаги се оправдаваше с децата от предишния му брак. Защото аз не ги приемам той пие. Много са историйте за разказване. Малко по малко разбрахме, че няма смисъл от терапията и спряхме посещенията. След  месец и след поредния скандал той се изнесе от семейната ни къща  и месец и полвина не ни потърси. После се обади за да ни изгони. Дълго време той криеше коя е жената до него. Беше сериозна тайна. Междувременно ме заплаши няколко пъти, че с помоща на семейната ни тирапевка ще ми вземе детето и ще ме затвори в лудницата. Но след пет месеца неговата тайна издава самото дете. Той има връзка с терапевката. Тази пред която разкрихме най дълбоката си болка. Унизително е и обидно. Името на тази жена е Красимира Попова. В момента има няколко жалби пуснати срещу нея. След това следва съд. Наясно съм , че бившият ми мъж  няма да свидетелства дори ще отрече всичко. Но имам  приятели, които са идвали с мен и а и детето би потвърдило. Но Красимира Попова ще бъде съдена. Как да имаме доверие на тези хора. Коментарите за нея в интернет бяха различни от това, което се случи на нас. Тя си помисли , че той има много пари. Но няма. Обаче има три деца и вече две развалени семейства. Много комплекси и алкохол. Искам справедливост и ще се боря. Всеки един съвет е важен.

# 232
Без да съм врачка, тази история взе да ми мирише на пързалка.
Как пък веднага взе,  че ти звънна любовницата да си прибираш мъжа, че и да ти се моли  да  не  казваш на нейния мъж,  малко тип " Лична драма" стана.
Иначе, ако е истинска темата ти съчувствам, но хубаво се замисли за какво ти е този човек, който не само, че не те обича, но не те и уважава като партньор и като майка на децата му.

# 233
Всякакви идиотизми се случват в такива ситуации, вече нищо не ме учудва.

# 234
 Напълно е възможно.Любовницата е хем нагла, хем проста, в случая.

# 235
Аз пък не разбирам,защо трябва да прави такава услуга на любовницата? Приятелки ли са,че да я прикрива? Не стига,че се тъпанила с мъжа ми ами и нагла моля те недей казва на моя... Е,аз ако бях щях да му кажа ама с кеф. Да усети какво е причинила и да й се върне с пълна сила! Аз съм бясна по природа стане ли въпрос за такова нещо,мога и зъбите й да й счупя на мършата.
Аз също съм малко ...(или пък много, кой знае) отмъстителна.Обаче, в случая какво ще спечели, като запали "пожар" в още една къща?
Ще й стане по-леко на душата?
Ще започне да вярва пак на мъжа си?
Той ще я заобича отново?
Ще си станат пак предишното семейство?
Не, нищо от това няма да се случи.Не само няма да й олекне, изобщо няма да й пука дали някой друг страда, щом на нея й е гадно на душата.
Само дето мъжът й ще добави още "една черна точка" към досието й....че е злобна кучка.Защото най-вероятно има такова.Не че е от значение.
Просто, чуждото нещастие не е направило никого щастлив.Няма да стане и сега.

И защо трябва да става нещо? Достатъчно е,че е нагла да й звъни и да я моли да си мълчи. Алооо,на кой свят си? Ч*кала мъжа ми и сега аз да мълча нейния да не разбере. И защо да не разбира? Тя мислила ли е за мойте деца,че аз да мисля за нейните? Глупости на търкалета. Ще я поизмъчвам малко и ще кажа на мъжа й. Злобна,тъпа,лоша каквато искате ме наречете. Ще направя и нейния и на мъжа ми живота тъмно черен. И да,ще се почувствам по-добре когато знам че страдат. Не за друго,просто да мълча и нищо да не правя докато те се радват на "любовта" си няма да стане. Предателитр и лъжците са ми най-гнусните хора. И не мога да съм "над нещата",не виждам и защо. Аз съм такава,отмъстителна. И когато съзнателно ме настъпиш,очаквай същото! А това любовницата да звъни на жената е върха на сладоледа! Всеки сам решава как да постъпи,аз казвам мнението си. Но за мен е глупаво да я оставим да си живурка готино,нищо че разбила моето семейсто за кеф. Какво бих направила на мъжа ми е друга тема доста дълга Grinning

# 236

Какво бих направила на мъжа ми е друга тема доста дълга Grinning

Давай, давай идеи Simple SmileSimple Smile

# 237
Ще отмъщавате на нищо неподозиращите чужди деца и съпруг?
И с какво е по-оправдана такава намеса в чужд живот от другата?
С какво тази жена ще е по-добра от другата? Щастлив човек е този, който гледа своето, не който се вторачва в чуждото. И двете коментирани намеси имам предвид.
И няма ли да се научите най-сетне, че не само собствените си деца трябва да пазите, а и чуждите!
Муньото хич и не ща да го коментирам. За мъж може, ама за муньо и плюнката си не хвърлям.

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 21:30 от luna

# 238
Ама чакай сега,защо да го играя добрата самарянка? Тя помислила ли е за моето семейсто и деца? Хич не ми пука,че няма да съм по-добра от нея ако кажа на мъжа й.Такива хора така си вземат поука евентуално.  И пак питам,защо подяволите трябва да й се размине?

# 239
  • на изток от рая
Жабче, и аз съм отмъстителна, но в тази ситуация ще страдат невинни хора. Жал ми е за съпруга на любовницата. Отделно и децата.
Относно съжаленията и извиненията на изневерилия, прави ми впечатление, че те настъпват, когато идилията е разкрита, Дотогава - ни лук яли, ни... На колко от вас половинките имаха доблестта да кажат: "Срещнах друга, съжалявам, обичам я" или "Срещнах друга, привлече ме сексуално, правихме секс, но повече няма да се повтори, извинявай, наистина съжалявам"? Или се спотайваха като мишки и когато им излезнаха наяве кирливите ризи, изведнъж взеха да съжаляват?
Уф, тази тема ми напомни много неща от моя живот. Като бившето говедо ме докара дотам, че да нямам доверие на никого от мъжки пол. Ама и ме направи по-силна и ме научи да не разчитам на никого.
А най ме кефят щуротиите, че
Щастливи хора не търсят нещо навън, ценят това, което имат и милеят за него.
Няма да обяснявам защо, преживелите изневяра ще ме разберат.

Общи условия

Активация на акаунт