Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 116
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Щом искаш да си същата, никой не би бил от значение. Ни твоите ни чуждите деца, както на коментираната жена.
Та, твърдиш, че хората си вземат поука, когато навредят на семейството им - на децата???

# 241
Не съм го преживяла,но не вярвам на сляпо на никого. Без значение пола,пълно доверие нямам дори на майка си! Разбира се има причина за това,но тя е доста далечна с изневяра.

# 242
Като се е стигнало до тук, най-добре е всички да знаят. На кого какво ще спестяваш? На жената, подлудила мъжа ти и го оставила да се изнесе от семейството? Всеки да си плаща цената. И още нещо...не се гради щастие върху нещастието на другите.

# 243
Щом искаш да си същата, никой не би бил от значение. Ни твоите ни чуждите деца, както на коментираната жена.
Та, твърдиш, че хората си вземат поука, когато навредят на семейството им - на децата???

Аз не съм длъжна да мисля за чужди деца! Имат си родители,те да си мислят за тях.

# 244
Като се е стигнало до тук, най-добре е всички да знаят. На кого какво ще спестяваш? На жената, подлудила мъжа ти и го оставила да се изнесе от семейството? Всеки да си плаща цената. И още нещо...не се гради щастие върху нещастието на другите.
Ако след десетина, двайсет години си прочетеш постинга, има ли шанс да проумееш противоречието на твърденията в него?

Аз не съм длъжна да мисля за чужди деца! Имат си родители,те да си мислят за тях.
Нямам намерение да те разубеждавам. Всеки сам избира да се осере или не, върху другиго, в коментираната ситуация, върху други.

# 245
Да, не се гради. Поради това не виждам защо трябва да прави нещастни и други хора.
Ако някой има вина, то е мъжът, той е взел решение да започне извънбрачна връзка и той се е изнесъл от къщата.
Най-вероятно няма да се върне ако lami4ka направи този цирк. Не мога да си представя, че някой го предлага сериозно. Изключително подло и мръсно, аз не бих останала с човек, способен на такива гнусотии.
И какво общо има другото семейство с отношенията и с нейния мъж? Тяхното нещастие ще подобри ли отношенията с мъжа и, ще върне ли бащата в семейството. Едва ли.

# 246
Аз не мисля,че сме тук да се убеждаваме или разубеждаваме. Споделяме мнение,моето е доста различно от твоето. Ти си добра,аз не съм. И защо всички непременно си мислите,че ако го направи цели да върне мъжа си?

# 247
Да, не се гради. Поради това не виждам защо трябва да прави нещастни и други хора.
Ако някой има вина, то е мъжът, той е взел решение да започне извънбрачна връзка и той се е изнесъл от къщата.
Най-вероятно няма да се върне ако lami4ka направи този цирк. Не мога да си представя, че някой го предлага сериозно. Изключително подло и мръсно, аз не бих останала с човек, способен на такива гнусотии.
И какво общо има другото семейство с отношенията и с нейния мъж? Тяхното нещастие ще подобри ли отношенията с мъжа и, ще върне ли бащата в семейството. Едва ли.

Защо да го връща,защо да подобрява отношения с него? Някой да е казал,че целта й е това и да даваме такива съвети? Кучето се научило да си яде лайната,чакайте да спре на кукуво лято! Събирайте се с подобни индивиди,душите им меришат на лайна! В случая авторката не е казала подобно нещо за събиране!

# 248
Защото тя се колебае и е склонна да го приеме ако той се разкае. В думите и има болка и неувереност.
Ако постъпи така, както я надъхвате - къса окончателно и безвъзвратно.

# 249
Отделно, че би дала чуден пример на децата си!

# 250
Щото бащата пък е един примерен, еша си няма! Не дължа нищо на никой. Който каквото си надроби, да си го сърба! Току виж такива гьонсурати, като ги заболи и ще вземат да помислят следващия път. От много прошки и отстъпки и от добро отношение са такива. Решат, че насреща им седи някакъв наивник и откровен глупак и го въртят. Такива заслужават само як ритник през муцуната!

# 251
  • Страната на чудесата

Човек трябва да живее първо в мир със себе си и собствените си ценности. Затова лично аз не бих направила подобно нещо-ще нараня първо себеуважението си и собственото си достойнство. Да, тъпо е, да, боли. Но! Всичко минава и накрая оставаме пред себе си. Старая се да постъпвам така, че да харесвам и уважавам точно тази личност. Върху другите, така или иначе, нямаме власт. Дори и върху децата си.

# 252
Толкова жалко и нелепо звучиш. А ти? С децата ли ще го цакаш? Какво му даде и не му даде, та отиде при друга?
Никой не ти е длъжен -  нито да те обича, нито да остане до теб, защото ти така искаш.

# 253
  • София
И аз към 17стр взех да се замислям, че темата май е пързалка.
От личен опит, сега жената има нужда да говори, да излива емоцията, даже по няколко пъти на ден, а авторката пуска тема, полувинчати постове, колкото да не спадне интереса и да разбуди коментарите.
Да съм по темата, трябва време и най- вече психика, да се взимат решенията със закъснение, не под действие на емоциите. Когато емоцията е във вихъра си да се изживее, но без дразнителя, когато утихне, на бистра глава да се мисли.
Анализаторите, дето семейството не било читаво и за това третия го бил разбил, ама нямал вина. Ясно, че вие сте с идеалните, перфекни семейства,  нали сте ССФ.
Любовницата нямала вина-хахахахаха. Имаше даже виц някъде, няма по разбираща жена от любовницата. Тая дето се беше намесила при мен, добре промиваше главата, как и какво е правилно. Имаше си ясна цел, да го извлече и си я гонеше. И тя с мъж и дете, но първо да е сигурна, че има нов клон. Любов ли е да го опишеше.....
Аврорката, дай си време, много време, не бързай, за да може ясно да виждаш нещата и да решаваш тогава. Малкото дете е доволно малко да му се замажат нещата,все някаква лъжа за момента може да се измисля, дълга командировка, нужда таткото да помага на някой....

# 254
  • на изток от рая
Щото бащата пък е един примерен, еша си няма! Не дължа нищо на никой. Който каквото си надроби, да си го сърба! Току виж такива гьонсурати, като ги заболи и ще вземат да помислят следващия път. От много прошки и отстъпки и от добро отношение са такива. Решат, че насреща им седи някакъв наивник и откровен глупак и го въртят. Такива заслужават само як ритник през муцуната!

Нали!  

Hug

Общи условия

Активация на акаунт