Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 120
  • 285
  •   2
Отговори
# 180
Ай, ай, недей нищо да казваш на мъжа, гадно е, мъжът на любовницата на моя мъж много държеше да ме светне, уффф, не си го причинявай, стой далеч от тази помия.

# 181
Аз пък не разбирам,защо трябва да прави такава услуга на любовницата? Приятелки ли са,че да я прикрива? Не стига,че се тъпанила с мъжа ми ами и нагла моля те недей казва на моя... Е,аз ако бях щях да му кажа ама с кеф. Да усети какво е причинила и да й се върне с пълна сила! Аз съм бясна по природа стане ли въпрос за такова нещо,мога и зъбите й да й счупя на мършата.

# 182
Аз ще се въздържа от съвет за казване/неказване. Лично аз щях да съм доволна, ако някой ми беше казал Simple Smile

# 183
Аз ще се въздържа от съвет за казване/неказване. Лично аз щях да съм доволна, ако някой ми беше казал Simple Smile

Хммм, много ме замисли Anguished  Може пък да не е толкова лоша идея да информира другия мъж, наистина не знам вече. Нямам опит такъв, да видим другите какво ще кажат.

# 184
Аз пък не разбирам,защо трябва да прави такава услуга на любовницата? Приятелки ли са,че да я прикрива? Не стига,че се тъпанила с мъжа ми ами и нагла моля те недей казва на моя... Е,аз ако бях щях да му кажа ама с кеф. Да усети какво е причинила и да й се върне с пълна сила! Аз съм бясна по природа стане ли въпрос за такова нещо,мога и зъбите й да й счупя на мършата.
Аз също съм малко ...(или пък много, кой знае) отмъстителна.Обаче, в случая какво ще спечели, като запали "пожар" в още една къща?
Ще й стане по-леко на душата?
Ще започне да вярва пак на мъжа си?
Той ще я заобича отново?
Ще си станат пак предишното семейство?
Не, нищо от това няма да се случи.Не само няма да й олекне, изобщо няма да й пука дали някой друг страда, щом на нея й е гадно на душата.
Само дето мъжът й ще добави още "една черна точка" към досието й....че е злобна кучка.Защото най-вероятно има такова.Не че е от значение.
Просто, чуждото нещастие не е направило никого щастлив.Няма да стане и сега.

# 185
Аз пък предпочитам да не знам ако ми изневерява . По никакъв начин пък съм и неспособна да ходя
и да клепам пред мъжа любовницата . Да се оправят , живота си е техен . Не бих си слагала грях на сърцето
като развалям семейство . При подобни случаи преди да съдя винаги си спомням Ана Каренина и един боклук
който коментира филма -"де..ба и к..рвата". а на мен ми е любима героиня . Но всеки с капацитета и разбиранията за живота си ...ахъ

# 186

Хммм, много ме замисли Anguished  Може пък да не е толкова лоша идея да информира другия мъж, наистина не знам вече. Нямам опит такъв, да видим другите какво ще кажат.

Самата аз не знам дали бих се обадила да информирам някой. В момента авторката е в шок и ступор. Както знаем емоциите не са добър съветник. Най-добре да си пази силите за себе си и децата. Подобен разговор за нея в момента е без значение. Просто тая любовница счупи тъпомера.

Ламичка, тази жена от къде ти има номера въобще?

# 187
Подобен разговор ще натовари жената допълнително, а тя няма нужда от това. Защо е нужно да се трови с чужди проблеми и какво ще постигне, ако го направи?

# 188
Гениален въпрос, Лов. Явно съм се сдухала в тоя петък, че  въобще детектива в мен е заспал. Много вероятно съпругът да го е дал, и ако е така... май не е Човека.

# 189
Аз съм много доволен, че съпругата на тъпкача на моята бивша пачавра ми се обади и ми каза, как го води в апартамента ми, след като тръгна на курс. Жената беше отчаяна, изпаднала в истерия, прясна родилка на 15 дена. Още в началото на бременността я зарязал и тръгнал с мойта. Преди това пак са се срещали, явно добре са се крили. Аз въобще не подозирах.
След време разбрах, че даже майка е подочула нещо, ама не била човек дето си вре носа в на младите работата.
Да е жива тая женичка, която ми се обади, дано си е намерила и тя нов мъж.
Аз глупака щях да я карам да насрочваме дата за сватба...

# 190
Скрит текст:

Самата аз не знам дали бих се обадила да информирам някой. В момента авторката е в шок и ступор. Както знаем емоциите не са добър съветник. Най-добре да си пази силите за себе си и децата. Подобен разговор за нея в момента е без значение. Просто тая любовница счупи тъпомера.
Ламичка, тази жена от къде ти има номера въобще?
Е, най-лесния начин, взела го е от телефона на мъжа.За всеки случай.

# 191
  • Пловдив
Аз пък не разбирам,защо трябва да прави такава услуга на любовницата? Приятелки ли са,че да я прикрива? Да усети какво е причинила и да й се върне с пълна сила!
Точно. Откъде накъде ще се срамува заради нещо, което е направил друг. Да са се крили внимателно, та никой да не разбере.

# 192
  • гр.Бургас
Подкрепям напълно!! Не искала да си разваля семейството - пълни глупости! Ако не е искала да го разваля нямаше да си развява п...а. на ляво на дясно. Не разбирам как може за едното е...е да си развалиш семейството. Извинявам се че съм малко груба , но за мен е недопустимо до развалиш брака си защото не можеш да си държиш вдигнати гащите. Дали си жена или мъж няма значение като искаш да си с друг/ друга поне първо се разведи и тогава прави каквото си искаш.

# 193
Amour,  доста откачено ми се вижда Simple Smile Сигурно е имало скандал между мъжа на авторката и любовницата, щом така скорострелно са се разделили (по думите й) и понеже Мунчо се е самоизнесъл и не може да влияе отдалеч на съпругата си, въпросната любовница е била инструктирана да ходатайства от негово име, та и себе си да спаси! Значи те си чесали мераците, авторката разбрала и сега - айде, моля ти се, ние няма повече да го правим, ти само си трай! Ох, много гнусно.

P.S. Пак казвам, в момент няма какво да св занимава с мъжа на тази, освен ако наистина не си реши така. Най-важното е да се успокои сега и да обмисли какво да направи за себе си и децата от тук нататък.

# 194
Аз ако съм, ще ида и ще кажа на мъжа й. Поне да знае с що за мастия живее. Време е и на любовницата да й е кофти. Много хубаво да се чешеш с тоя и оня, ама идва и момент да си платиш с лихвите.

Общи условия

Активация на акаунт