Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 185
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Не кроя планове да го върна. Седа разбрах от ”приятели”, другата е женена и тя с две деца. Незнам какви планове са си правили. Но да зарежеш свойте деца за да гледаш чужди. Той е взел решение изнасяйки се от нас с децата. Звъни на голямата да пита как са. Аз не настройвам децата не говоря лошо за него. Но ме боли за малкото как го търси, а аз само и казама на работа е, плаче милата иска да я целуне за лека нощ. Иска да я води отново той на детска, било по забавно. Толкова много ме боли.

# 76
Обикновено каквото търсиш си го намираш.

Самата истина, само трябва време човекът да осъзнае какво е спечелил, когато е получил желаното.

# 77
Не кроя планове да го върна. Седа разбрах от ”приятели”, другата е женена и тя с две деца. Незнам какви планове са си правили. Но да зарежеш свойте деца за да гледаш чужди. Той е взел решение изнасяйки се от нас с децата. Звъни на голямата да пита как са. Аз не настройвам децата не говоря лошо за него. Но ме боли за малкото как го търси, а аз само и казама на работа е, плаче милата иска да я целуне за лека нощ. Иска да я води отново той на детска, било по забавно. Толкова много ме боли.
Очаквай да се върне или поне да направи опити за това. Бързо ще му мине голямата тръпка, само че в случая най-лошото е, че с такъв човек трудно се живее напред, пък бил той и бащата на децата ти. Без доверие няма нормален живот. А след време трудно ще се довериш и на друг мъж.

# 78
То хубаво ще сложиш плюсове и минуси на кантара без емоции. Ама като другия човек е пламнал от емоции - какво правим тогава? Мъж, подпали ли се, няма гасене, и акъл му изчезва, и всичко. Simple Smile Та тия съвети жената да е умна и разумна са добри, ама трябва да си подрежда живота без него, а не да крои планове как да го върне вкъщи, като е залитнал.

Абе знам,че тук с лека ръка се развалят семейства,но все пак,понякога си заслужава да премислиш дали пък ако преглътнеш и простиш,няма да има светлина в тунела..
Аз бих посъветвала авторката да говори с мъжа си,без емоции,то е ясно ,че болката и обидата са огромни,но ако са имали хубав живот и тази изневяра не е тенденция в бита им,то защо да не помисли малко по-трезво и делово?

Щото..може и да срещне нов принц,а може и да не..

И стига с това - кой е виновен.
Който и да е виновен,има начин да се спаси един брак,ако си заслужава.

# 79
  • София

Да, ако си заслужава. Ако е постъпил достойно, поискал прошка, станал е по-добър родител и партньор.
А тук имаме един господин, който е постъпил недостойно, лъжейки дългогодишния си партньор. Не само, че не иска прошка, ами си е грабнал партакешите и е зарязал семейството си.
Е...

# 80
Имай предвид и следния възможен сценарий - прощаваш му и се събирате, но след години ти осъзнаваш, че не можеш повече. И го напускаш, но пред децата или поне в очите на малкото дете ти си разрушителката на семейството, защото онова там дребно прегрешенийце е загубило давност и мъжът искрено те обвинява, че разваляш семейното гнездо. В този случай поне едно от децата ти може да се обърне срещу теб, имай го предвид. Аз нося тези последици на гърба си, защото не пожелах да очерня името на баща им пред тях, нищо, че те чуха как съм била курва, наркоманка(???), луда и някой ми бил направил магия да разваля това нашето прекрасно семейство. Дъщеря ми е голяма и разбира, но малкият беше с промит мозък. Сега се надявам да вижда, че е за добро.
Затова те съветвам - добре обмисли дали ще го приемеш обратно. Щом любовницата е омъжена, е по-вероятно да не иска да си развали семейството, което увеличава вероятността мъжът ти да се върне при теб с пълзене.
От колко време са имали връзка?

# 81
Аз не разбрах - той при нея ли се е преместил или е при приятел сега?

# 82
Аз не разбрах - той при нея ли се е преместил или е при приятел сега?
Казал е на голямата, че е при приятел.

# 83
Много ви е подвел тоя, чак човека с главно "Ч"... Аз писах вчера да го забравиш и не приемаш назад, продължавам да мисля така, въпреки тук разни сълзливи писания как ще страдаш сама. Освен това май е и добър манипулатор, щом толкова се е "докарал" на велик пред вас.
Във всички случаи трябва да се успокоиш и да не си емоционална, а разсъдлива. Ужасно е това нещо, боли, но се е случило и ще го преодолееш. Имаш ли приятелки, с които можеш да споделиш и да ти помогнат? Най, най, най-важното е да запазиш здравия си разум и не позволиш емоциите да властват. Разказа ли вече на някой друг, освен на нас за това - виждам, че още си много отчаяна и не си преодоляла първоначания стрес.

# 84
Тогава защо реши, че те напуска заради нея?
Тя е била просто катализатора...

# 85
  • Варна
lami4ka,що не вземеш да го привикаш тоя хубостник на един много,много,много сериозен разговор и след това да отчетеш какви ще са действията му."По действията ще ги познаете"-нали си го чувала това?Всеки има мнение,много хора ще те посъветват да му биеш шута,но те не те познават,не знаят твоите чувства и преживявания.Погледнато от тяхна гледна точка са си прави.
Добре би било да се изясните с мъжа ти доколкото е възможно,дали може брака ви да се запази.
А ако ще се слага край,да сте наясно и двамата с последиците.А не иди-ела.Ще се връща ли,няма ли и някакви такива средни положения.
И още нещо"По добре ужасен край,от колкото ужас без край"

# 86
lami4ka,що не вземеш да го привикаш тоя хубостник на един много,много,много сериозен разговор и след това да отчетеш какви ще са действията му."По действията ще ги познаете"-нали си го чувала това?Всеки има мнение,много хора ще те посъветват да му биеш шута,но те не те познават,не знаят твоите чувства и преживявания.Погледнато от тяхна гледна точка са си прави.
Добре би било да се изясните с мъжа ти доколкото е възможно,дали може брака ви да се запази.
А ако ще се слага край,да сте наясно и двамата с последиците.А не иди-ела.Ще се връща ли,няма ли и някакви такива средни положения.
И още нещо"По добре ужасен край,от колкото ужас без край"

Да, хубаво я съветваш да "запази брака", но ти би ли запазил твоя, ако това се случи на теб и ти разкриеш, че  любимата си е намерила друг и е щастлива, напуска те заради него?

# 87
Не знам доколко е виновна другата. Има такива, които лъжат, че са разведени и чакат жената да се влюби, за да го разкрият, така че не се знае знае ли се. А когато някой друг те е набутал в схемата, започнал си да изпитваш чувства, виждаш бъдещето с този човек, а те полее леден душ, вярвайте ми, нещата изоообщо не са лесни за измъкване. Така че, въпреки, че ненавиждам подобни неща, понякога другата жена не носи, ама никаква вина, тя просто не може да се пребори с чувствата си.
Така че за всичко е виновна мишката, която хем иска у дома да му е наред, хем да се забавлява навън и си мисли, че e master of puppets, такива трябва да бъдат заврени в ъгъла едновременно и от двете жени.

# 88
  • Варна
Нещата са индивидуални Мооn.
Разговорът и последващите действия за след това ще са определящи какво ще се случи.В зависимост от това бих го запазил или не.
Някакъв приемлив за мен срок примерно 2-3 седмици,ще са решаващи за последващите събития и тогава ще взема решение.И то ще е окончателно.

# 89

Да, ако си заслужава. Ако е постъпил достойно, поискал прошка, станал е по-добър родител и партньор.
А тук имаме един господин, който е постъпил недостойно, лъжейки дългогодишния си партньор. Не само, че не иска прошка, ами си е грабнал партакешите и е зарязал семейството си.
Е...

Е,и?
Има грешка,има и прошка

П.п.Обикновено именно недостойните дела искат прошка..

А защо се е изнесъл/може паника,срам,страх от скандал/..
Жената просто трябва да поговори с него и да види за кво точно става дума,щото изневяра понякога е несъзнат акт на негодуване срещу живота който води индивида
Може той да съжалява,а може и да е супер доволен от ситуацията,ние няма как да знаем

Общи условия

Активация на акаунт