Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 166
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Абе знам,че тук с лека ръка се развалят семейства,но все пак,понякога си заслужава да премислиш дали пък ако преглътнеш и простиш,няма да има светлина в тунела..
Аз бих посъветвала авторката да говори с мъжа си,без емоции,то е ясно ,че болката и обидата са огромни,но ако са имали хубав живот и тази изневяра не е тенденция в бита им,то защо да не помисли малко по-трезво и делово?

Щото..може и да срещне нов принц,а може и да не..

И стига с това - кой е виновен.
Който и да е виновен,има начин да се спаси един брак,ако си заслужава.

Аз винаги защитавам брака, докато не се е разбрало за изневяра.
После става сложно- за мен поне, защото повече няма начин да легна с този човек.
Мога да остана и да продължа ангажиментите си както досега, ако сме се разбирали добре, но без интимности.

# 121
   Двете деца имат голяма разлика.Това съвместно решение ли  е било,непредвидима бременост или опит за заздравяване на брака?
Второто дете е желано след дълги опити не е било за заздравяване на брака. До този момент не сме имали сериозни сътресения, имали сме си битовите спорове. И аз съм на мнение, че едно бебе не може да запази брака.

# 122
  • Пловдив
Понеже темата е за изневярата, аз се замислих колко съпрузи има, които заради работата са за месеци и години трайно в различни градове и държави. Там изневярата ...донякъде я разбирам. Сигурно пак има драма и болка, като единият разбере за сексуалния живот на другия, но дали трябва да има изненада...

# 123

Аз винаги защитавам брака, докато не се е разбрало за изневяра.
После става сложно- за мен поне, защото повече няма начин да легна с този човек.
Мога да остана и да продължа ангажиментите си както досега, ако сме се разбирали добре, но без интимности.

Различни натури..
Преживях  изневяра и болката и обидата от предателството  ме съсипваха..
Проблем с физ. близост не съм имала,но случилото се разби доверието и това ми бе основния проблем

# 124
Сривът в доверието е най-големият проблем. Не толкова наличието на друга жена, но лъжите, които съпътстват всяка изневяра.....това е най-лошото.Разбива се близостта, интимността, за секунди се изпарява всякакво доверие. Усещането при мен беше като че съм паднала от високо.Бях ужасена от начина по който се държа бившия,когато се разбра всичко.И въпреки това нагъл и не ще да си ходи. В един момент аз не знаех кой е този човек до мен....

Според мен е невъзможно да се възстанови доверието между двама души при такова предателство. Вероятно при определени обстоятелства, ако съгрешилата страна покаже искрено съжаление, ако осъзнава какво е причинила на половинката си, може и да се получи отново.Иска се и силен дух и силни чувства в половинката, която ще го приеме отново.Но това са редки случаи на хепи енд,защото раната е огромна и трудно зараства.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 21:03 от Space_woman

# 125
Самата продължителност на брака говори много. Това, че до сега не си разбрала, означава, че той не се е променил към теб. Ако е хлътнал по любовницата, държанието му би било друго. Можа да е било само флирт. Аз вярвам, че всяка жена ако пожелае може да получи всеки мъж. Усмивка, флирт, малко алкохол, манипулация ... и в момент когато нещо му е докривяло ще се предаде на всяка. Тръгнал е, нормална реакция! Може да се срамува, да съжалява, но му трябва време. Твърдиш, че с него си живяла много добре, а изведнъж какво е станало? Знаеш ли , че голям процент мъже са изневерили, и голям процент жени също? Единици са мъжете, които си стоят на задника и единици не ги хващат. Никой не знае какво го чака, но достойнство се връща , а семейство не.

# 126
Знаеш ли , че голям процент мъже са изневерили, и голям процент жени също? Единици са мъжете, които си стоят на задника и единици не ги хващат. Никой не знае какво го чака, но достойнство се връща , а семейство не.

Точно

# 127
Искам да знам какво достойнство се връща, когато партньор ти кръшка, а ти седиш и му прощаваш Simple Smile

# 128
Знаеш ли , че голям процент мъже са изневерили, и голям процент жени също? Единици са мъжете, които си стоят на задника и единици не ги хващат. Никой не знае какво го чака, но достойнство се връща , а семейство не.

Точно

И какво предлагате? Авторката да му се обади, да му реве в краката, заедно с двете им деца и да го умолява да се върне при тях 🙈 Той си е тръгнал!!!

# 129
Е, ако все пак се върне, тя да му издаде писмен документ, че е свободен да изневерява. Важното е семейството да се запази Simple Smile

# 130
Самата продължителност на брака говори много. Това, че до сега не си разбрала, означава, че той не се е променил към теб. Ако е хлътнал по любовницата, държанието му би било друго. Можа да е било само флирт. Аз вярвам, че всяка жена ако пожелае може да получи всеки мъж. Усмивка, флирт, малко алкохол, манипулация ... и в момент когато нещо му е докривяло ще се предаде на всяка. Тръгнал е, нормална реакция! Може да се срамува, да съжалява, но му трябва време. Твърдиш, че с него си живяла много добре, а изведнъж какво е станало? Знаеш ли , че голям процент мъже са изневерили, и голям процент жени също? Единици са мъжете, които си стоят на задника и единици не ги хващат. Никой не знае какво го чака, но достойнство се връща , а семейство не.
Едно е да правиш секс с друг и да се забавляваш тайно, друго е когато открито показваш всичко, даже се гордееш с изневярата си. Ако е било някаква забежка никой нормален не би предпочел да напусне семейството си, тук става въпрос за "голямата любов", която много често се изпарява бързо в последствие. Ако един мъж постави любовницата си на първо място няма какво да говорим повече, то всичко е ясно.

# 131

Какви са тия логики, как се връща достойнство, а семейство - не. Не искам да съм груба, но ми звучиш като от времето на Елин Пелин и Йовков. Ако мъжът обясни и осъзнае какво е направик, добре, но засега знаем, че е спретнал скандал и се е изнесъл. Как ще е жена с достойнство след това?

# 132
  • София
Честно казано, няколко приятелски семейства се запазиха проформа след изневяра.
Прецениха, че ги устройва съжителството, но близостта се беше изпарила и така не се върна.
Просто станаха много по- внимателни в похожденията, така че да не се навират в ничии очи.

# 133
Искам да знам какво достойнство се връща, когато партньор ти кръшка, а ти седиш и му прощаваш Simple Smile

Има разлика между кръшка и кръшнал,но този който бърза с присъдите е сляп за  нея..

# 134
Да не забравяме , че авторката  е прочела чатовете. Може би знаенето за изневяра от трети лица не би била толкова болезнена, колкото да видиш словесния и израз. Това за мен е доста по - болезнено.
И друго ми е интересно - дали пред дъщерята е обяснил причината за абдикацията си.

Общи условия

Активация на акаунт