Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 161
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
но засега знаем, че е спретнал скандал и се е изнесъл.

Къде пише,че е имало ''скандал"?

# 136
  • София
Искам да знам какво достойнство се връща, когато партньор ти кръшка, а ти седиш и му прощаваш Simple Smile

Има разлика между кръшка и кръшнал,но този който бърза с присъдите е сляп за  нея..

Аз не бих го определила като връщане на достойнство, ако решиш да запазиш семейството, нито като защита на достойнството, ако го развалиш.
За мен е въпрос на чувство- можеш ли да продължиш да го обичаш като сексуален обект и да го желаеш, или можеш да продължиш с него само като съдружник в ООД " семейство", или го намразваш? newsm78

# 137

В началния, първи пост по темата на авторката.

Въобще, ако той държи на нея и семейството, ще направи всичко, за да се върне. Но тя да го гони с прошка отсега - забрави да доведе до нещо свястно.

# 138
Ако бях в твоето положение, направо щях да си действам по развода. И аз си мисля, че щом си е събрал багажа веднага, само това е чакал. Дори и да се съберете някой ден, счупеното си е счупено - отношенията ви никога няма да бъдат същите. На теб белегът от обидата ще си ти остане, а и винаги ще си имаш едно на ум за него, което допълнително ще изнервя обстановката.
Също съм на мнение, че голямата дъщеря трябва да е в течение на случващото се. Достатъчно голяма е, няма да бъде кой знае каква травма за нея. Самата тя съвсем скоро ще поеме по свой път, така че най-вероятно ще неглижира нещата една идея повече.
При малката вече ще е по-трудно, но и тя ще свикне с времето. Важното според мен е да не губи връзката с баща си. За това трябва да се постараеш и ти. Съветът ми е да изчакаш силните емоции да отминат и да се опиташ да поговориш с него, че това, че вие не сте заедно, не значи, че вече не е баща. Накарай го да разбере, че е важна част от живота на малката. Това естествено при положение, че е решил да се отдръпне от децата, може и да няма такива намерения.

# 139
Искам да знам какво достойнство се връща, когато партньор ти кръшка, а ти седиш и му прощаваш Simple Smile

Има разлика между кръшка и кръшнал,но този който бърза с присъдите е сляп за  нея..

Аз не бих го определила като връщане на достойнство, ако решиш да запазиш семейството, нито като защита на достойнството, ако го развалиш.
За мен е въпрос на чувство- можеш ли да продължиш да го обичаш като сексуален обект и да го желаеш, или можеш да продължиш с него само като съдружник в ООД " семейство", или го намразваш? newsm78

Любовта е опрощаваща..И сляпа понякога,но  предимно  - да обичаш   значи да можеш да простиш / не да прощаваш системно,има разлика/ и ако мъжът е добър баща и животът с него е бил хубав,струва ли си
 за  една  грешка ,да  се руши всичко?

# 140
Разбирам да се е извинил, да обсъждаме евентуално опрощаване, а той се е изнесъл. Направо не знам накои потребители каква хипотетична ситуация коментират, като действителнлстта е съвсем различна....

# 141
За какво да се извинява, при положение, че си го е направил съвсем умишлено? Кой нормален мъж, който държи на семейството си, ще даде телефона си пълен с конкретната коренспонденция, на жена си? На мен това ми говори, че му е било през оная му работа, дали жена му ще разбере.
Аз лично, ако бях в неговата ситуация и ме беше страх да не ме хванат, щях да си измисля поне 10 причини, които да не изглеждат подозрително, за да не си дам телефона. На него явно му е било все тая.

# 142
Разбирам да се е извинил, да обсъждаме евентуално опрощаване, а той се е изнесъл. Направо не знам накои потребители каква хипотетична ситуация коментират, като действителнлстта е съвсем различна....

Ние всичките,всъщност знаем твърде малко за действителността,тъй,че няма как да знаем различна от какво е?

Смс е пристигнал докато авторката е искала да се обади от неговия телефон
Не си представям кой мъж ще скочи на въпреки,понеже жена му няма батерия и иска неговия телефон за обаждане..

# 143
  • София

Любовта е опрощаваща..И сляпа понякога,но  предимно  - да обичаш   значи да можеш да простиш / не да прощаваш системно,има разлика/ и ако мъжът е добър баща и животът с него е бил хубав,струва ли си
 за  една  грешка ,да  се руши всичко?

Е, да де, съгласна съм с всичко, ама точно любовта пречи да си легна с него, след като е бил с друга.
Това " ние", което е сакрално, колкото и клиширано да звучи, не приема третата аура, която остава между нас, независимо, че физически  другата жена е изчезнала от живота му/ ни.
Затова винаги съм била твърд привърженик на покритото мляко..........

# 144

Въобще, ако той държи на нея и семейството, ще направи всичко, за да се върне. Но тя да го гони с прошка отсега - забрави да доведе до нещо свястно.
Не казва,че той го е спретнал,а, че след скандала (който най-вероятно тя е спретнала и с право),той си е тръгнал.

Абсурдно е да тича с прошката на тепсия след него..
Никой не я съветва подобно нещо,това е крайност

Държи дистанция без нерви,истерии и сълзи,по-сухо и по-делово.
И когато той потърси контакт,тогава първо да види какви ветрове духат и без значение дали той съжалява и търси прошка или пък развод,тя да е подготвена и за двата сценария ..
При всички случаи изненадания ще е той..

# 145
Скрит текст:

Не казва,че той го е спретнал,а, че след скандала (който най-вероятно тя е спретнала и с право),той си е тръгнал.

Абсурдно е да тича с прошката на тепсия след него..
Никой не я съветва подобно нещо,това е крайност

Държи дистанция без нерви,истерии и сълзи,по-сухо и по-делово.
И когато той потърси контакт,тогава първо да види какви ветрове духат и без значение дали той съжалява и търси прошка или пък развод,тя да е подготвена и за двата сценария ..
При всички случаи изненадания ще е той..

Така вече по-става, но за това трябва да е извървяла трудния път до осъзнаването, че може и да продължи без него, не да ѝ говорим, че любовта е опрощаваща и като е живяла добре с него, трябва да прости и забрави.

Дори и да продължат заедно след това, нищо няма да е същото всъщност.

За скандала - да - не пише кой го е инициирал, но по малкото факти, които авторката даде, не ми се струва да му пука твърде много за нея. Може да я е приемал за абсолютна даденост вече, след като тя каза, че в семейството го смятали за човека с главно "Ч" .

# 146
Обикновено жените са напълно готови да простят (големи сме патки значи). Но не съм видяла разкрит мъж да си е прекратил връзката с новото гадже. Няма как просто Simple Smile Не, обикновено казва на жена си, че нищо не е имало, или дори и да е имало е приключило. След това се почва едно още по-добре организирано криене, с тайни телефони, замаскирано с несъществуващи служебни срещи и пътувания и други измами. Жената обаче седи и вярва, нали има семейство да крепи. И така докато след месец - два - пет или десет, отново разбере, че хората си се виждат редовно,а  тя е лъгана в очите. Тогава вече и най-големите патици почват да осъзнават нещата...

# 147
Може, Бианка, точно този филм не съм го играла, пък и аз съм много подозрителен инспектор Дю-Дю. Sunglasses
В общи линии, на мен не ми е ясно как се продължава след такова нещо, но хора всякакви има.

Това, което постоянно казвам в тая тема е, че жената трябва да си извърви Голготата до осъзнаването, че може да се разделят и да запази хладнокръвие при срещите им нататък, дали ще продължат по един или друг начин заедно, това още не е ясно. За това ТОЙ трябва да се постарае, тя само може да прецени устройва ли я.

# 148
О да, животът си е неин, както и на всяка друга жена, изпаднала в подобна ситуация - всеки си решава. Колкото по-малко нерви и сълзи - толкова по-добре, това е сигурно.

# 149
  • Варна
Малко хумор в иначе сериозната тема.
щото прочетох за патките де Simple Smile
Ето ви един виц:
" Всички мъже са свини!
- Да скъпа, всички.
- И ти също.
- Да скъпа аз съм най-голямата свиня.
- Тогава защо се омъжих за теб и живея с теб толкова години?
- А, ето сега плавно преминаваме към темата защо всички жени са патки?"

Общи условия

Активация на акаунт